ИНТЕНЗИВНИ ПОЛЕТИ С БОЙНО ПОЛЗВАНЕ В АВИОБАЗА БЕЗМЕР (снимки и видео) - 1 част

Pan.bg 13 май 2017 | 10:04 views (18831) commentaries(0)
img
Сп.”Клуб КРИЛЕ”, Н.Димов

Екип на списание „Клуб КРИЛЕ” посети авиобаза за предно разполагане – Безмер. В този ден се провеждаха полети с бойно използване – стрелби с НУРС и бомбопускане – най-характерните задачи за базата.

ИТС подготви авиционната техника за полети, като последна дума имаха ‘оръжейниците’, които подкачиха бомбите и снарядиха блоковете НУРС с на пръв поглед учудваща лекота.

На спарките летяха младите летци от курса за интензивна подготовка, които под ръководството на инструктори изпълниха по две задачи с бомбопускане, независимо, че метеорологическите условия не бяха от най-добрите. Последваха и първите самостоятелни полети с имитация на бомбоспускане, а в следващите летателни смени те ще изпълянт полети и с реално бомбопускане на полигона. На едноместните Су-25К с подкачени по две бомби и два блока НУРС летяха по-опитните летци.

И тази година безмерци ще се включат в почти всички международни и национални учения, в които участват и трите вида въоръжени сили. Положените огромни усилия и труд и с използване на минимални средства личният състав на авиобаза Безмер с подкрепата на командването на ВВС извършва през годините увеличаване на ресурса на щурмовиците, които осигуряват незаменими бойни способности на Българската армия. Необходимо е политическото ръководство в лицето на правителство и парламента да отделят повече внимание и да осигурят необходимите финансови средства, за да може щурмовиците Су-25 да останат в строя и след 2017 г., особено в условията на влошаващата се международна среда на сигурност.


Video: " target="_blank">


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ИНТЕНЗИВНИ ПОЛЕТИ С БОЙНО ПОЛЗВАНЕ В АВИОБАЗА БЕЗМЕР (снимки и видео) - 1 част

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/16 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker