ИЗРАЕЛ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА БОМБАРДИРА СИРИЯ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЗИЦИЯТА НА РУСИЯ

Pan.bg 22 окт 2017 | 11:01 views (1776) commentaries(5)
img
Израильские СМИ и отдельные эксперты ни дня не могут обойтись без сообщений и новостей, так или иначе связанных с Россией. Так, израильский портал News.co.il явно не без удовлетворения цитирует источники, в которых заявлено, что израильские самолёты продолжат нанесение по территории Сирии, «не считаясь с мнением Российской Федерации».

СМИ: Израиль продолжит бомбить Сирию, несмотря на позицию России


При этом израильский ресурс, ссылается на данные немецкого информационного агентства dpa, которое сообщает о последствиях недавнего авиаудара израильских самолётов по территории сирийских правительственных войск в провинции Эль-Кунейтра. В материале сообщается, что в результате авиаудара ВВС Израиля трое сирийских военнослужащих получили ранения, один из них находится в тяжёлом состоянии. Ударом с воздуха уничтожено 130-мм орудие. Ранее сообщалось, что до этого удар был нанесён по батарее ПВО С-200.


В Израиле продолжают считать сирийскую армию и «режим Асада» ответственными за всё то, что происходит в Сирии. Ровно по той же логике власти самого Израиля, надо полагать, ответственны за бесконечное число террористических актов, которые в этой стране в течение десятилетий устраивают радикалы. А если так, то в качестве продолжения израильской «логики» - и территорию Израиля нужно накрывать огнём, причём именно по позициям вооружённых сил страны?

Ранее в прессе появилась информация о разногласиях России и Израиля по вопросу создания буферной зоны на сирийско-израильской границе. Министр обороны Израиля Авигдор Либерман, отправившийся после встречи с Сергеем Шойгу в Вашингтон, заявил, что все эти заявления – «ложь прессы», так как «никаких разногласий у Израиля с Россией по этому вопросу нет».

Использованы фотографии: http://www.globallookpress.com

topwar.ru/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  Т.КОСТОВ 22 окт 2017, 12:42
   
  4
   
  34

  Така се защитава национален интерес. Бомбардират си хората, когато усетят, че има заплаха за собствената им страна. Не се съобразяват с никой. Най-малко с руските свине. Ако бяхме тук в България щяхме да се питаме тоз какво ще каже, онзи какво щял да каже. Не разстрелваме под път и над път русофилски изроди национални предатели. Половината ни депутати били в група за приятелство с Терорусия. Къде го има това нещо? Кой нормален народ ще търпи такова унижение? Някой друга соцстрана има ли в своя парламент половината и депутати да са приятели на една от най-мракобесните страни в човешката история? Само ние, защото природонаселението било русофилски настроено, поради многолетната пропаганда, облъчване и промиване на мозъците.

 2. #2
  Borei 22 окт 2017, 13:02
   
  23
   
  6

  Израел - изкуствено създадена страна на чужда територия от ционистите!

  Какво може да се очаква тогава от такава "страна"?
  Естествено война против тези, които воюват с терористите...
  И с какво самочувствие казват: "...Ще продължат да бомбардират Сирия...." Бих ги видял, как те биха се почувствали, ако някоя много по-силна военно от тях страна, така бомбардираше тях...

  Израел и САЩ са сатанистки, терористични страни....

 3. #3
  Стойо 22 окт 2017, 21:42
   
  14
   
  0

  Израел беше създаден огромната помощ на СССР. Това се казва "Храни куче да те лае."

  "...природонаселението било русофилски настроено, поради многолетната пропаганда, облъчване и промиване на мозъците."
  Не поради пропагандата, а защото два пъти ни спасяват.
  Има поговорка "Не се гаси туй що не гасне." Има и един поет, Христо Смирненски който казва " Безумец е, кой хвърля шепи пръст/ с пръст слънцето да затъмни."

  От създаването си католическата църква и Ватикана се опитват да претопят славяните. До сега са успели да го направят за може би 100 млн. славяни - западните: Полша, Чехия, Словения, Словакия, Хърватска, част от Украйна и Белорус. Наложили са католицизма и латиницата. Продължават да действат. В България искаха да се откажем от кирилицата и да пишем на латиница. И има продажници сред нас, които ги подкрепят. гАРАНЦИЯ ЗА ТОВА, ДА НЕ ПРЕТОПЯТ ОСТАНАЛИТЕ СЛАВЯНИ Е САМО РУСИЯ. ДОКАТО Я ИМА РУСИЯ, ЩЕ Я ИМА И БЪЛГАРИЯ /И СЪРБИЯ. тОВА ТИ КОСТОВ ИЛИ ТЕ ГО РАЗБИРАШ, ЗАЩОТО СИ ТЪП, ИЛИ СИ ПРЕДАТЕЛ И РОДООТСТЪПНИК, А МОЖЕ И ДА СИ КАТОЛИК.
  НАРОДЪТ ГО РАЗБИРА МНОГО ДОБРЕ И ЗАТОВА Е С РУСИЯ. ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА НИ ИМА И НАС КАТО ПРАВОСЛАВНИ СЛАВЯНИ, ПИШЕЩИ НА КИРИЛИЦА.

 4. #4
  малко истина 22 окт 2017, 23:18
   
  5
   
  1

  Няма нищо вярно в твърдението , че Израел не се съобразява с Русия. Напротив, Русия е единствения фактор, с когото се съобразява мощната израелска авиация. Вярно е, че Сталин е от първите, които са признали Израел и единственият, официално изпратил оръжие на младата еврейска държава. Причината не е в любовта му към евреите.

 5. #5
  elmo2232 23 окт 2017, 08:00
   
  5
   
  0

  Циониската власт не се съобразява със никого и се интересува само от себе си.Нищо чудно че цял свят ги мрази,плуе и обижда...

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker