Tarmac Aerosave получи 500-я си самолет: първият A380 на Singapore Airlines

Pan.bg 14 ное 2017 | 12:26 views (382) commentaries(0)
img
Френската фирма за консервация на авиационна техника Tarmac Aerosave съобщи вчера, че е получила 500-ия си самолет. Това е първият A380, която влиза в експлоатация, MSN 003, която преди това е била управлявана от Singapore Airlines. Азиатската авиокомпания е върнала на наемодателя си, германската фирма Dr Peters, която го съхранява в Тарбс, докато му намери друг наемател.
Singapore Airlines решиха да обновят флота си от A380, като заменят първите си пет доставени самолета. Два вече са изведени от експлоатация. При новите самолети на авиокомпанията ще се въведе новата конфигурация на пътнически салон, която ще бъде пусната в експлоатация през декември и постепенно ще се въведе в целия авиационен парк A380 до 2020 г.
Френската компания Tarmac Aerosave за техническо обслужване, консервиране и разглобяване на самолети показва, че е завършила изграждането на допълнителни паркинги за придобиване на други големи самолети. Започнало още през януари в очакване на бъдещо търсене за A380, изграждането на първите паркинги бе завършено още на 9 ноември.
М. ГЕНОВ
Сп „Клуб КРИЛЕ“
Сн: © Tarmac Aerosave
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker