Ръст на поръчките за Dassault

Pan.bg 12 яну 2018 | 14:50 views (508) commentaries(0)
img
Dassault Aviation обяви доставките си на реактивните бизнес самолети "Falcon", които надхвърлиха очакванията за 2017 г. и ръст на поръчките, въпреки трудните условия за бизнес в този сектор на авиационния пазар. Френският авиопроизводител разчита на относителното възстановяване в сектора на корпоративната авиация, който започна в края на годината.

Групата Dassault Aviation регистрира 41 поръчки за своята фамилия от бизнес самолети "Falcon" през 2017 г. и изпълни доставките 49 такива самолети и на 9 изтребителя Rafale (един за Франция и осем за Египет).
През декември групата подписа споразумение с Катар за вдигането на опцията и потвърждаването на поръчката за тази партида от 12 изтребителя Rafale и "тази поръчка ще бъде регистрирана" при получаване на "първата вноска", казаха от Dassault Aviation.

По-добро бъдеще:

Тенденцията се запазва добра за Dassault Aviation на авиационния пазар за 2018 г. в резултат на увеличаването на производството на граждански самолети и известен спад при хеликоптерите, докато пазарът на реактивни самолети започна да се възстановява.

М. ГЕНОВ
Източник:Dassault Aviation
Снимка: © Dassault Aviation
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker