Един (нелетателен) ден в авиобаза Безмер (снимки и видео)

Pan.bg 08 май 2019 | 20:39 views (9284) commentaries(5)
img Сп. „Клуб КРИЛЕ“, Н.Димов

Днес екип на списание „Клуб КРИЛЕ“ посети Базата за предно разполагане – Безмер и се срещна с новия й командир – подполковник Милен Димитров (интервюто с него може да прочетете в следващия брой на списанието).

За съжаление от известен период в авиобазата не се провеждат полети и тишината в района беше необичайна. Причините за спиране на летателната дейност са извън отговорностите на командването.

С командира на авиобаза Безмер посетихме хангара на еПОВР, където работата никога не спира. Късметът на екипа „проработи“ и присъства на пробата на двигателите на Су-25УБК (може да видите и видео на част от тестването на двигателите).

Малко преди края на пробата на двигателите на „спарката“ над нея се появи и кацащ С-27J Spartan, който достави гуми за щурмовиците.

Остава надеждата, че в най-скоро време проблемите с доставка на необходимите консумативи и резервни части ще бъдат решени, защото пред личния състав на авиобаза предстоят редица учения, повечето от които с международно участие.

Буди недоумение и друг важен въпрос, че все още не е започнало изпълнението на договора за ремонт и модернизация на Су-25. Излишно е да се подчертава отново, че и този проблем не зависи от командването на авиобаза Безмер...

Video:" target="_blank">


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Един (нелетателен) ден в авиобаза Безмер (снимки и видео)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/13 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  THUNDER 08 май 2019, 21:25
   
  9
   
  0

  В МО толкова ли са бедни, че едни антифони за 6 лв. не могат да купят. Не че евтините, ще им свършат работа на техниците при тези децибели от двигателя. Но поне така за цвят, да се води, че се спазват наредбите за безопасни условия на труд.

 2. #2
  Fishbed 08 май 2019, 21:27
   
  0
   
  0

  Имат, но и аз не ползвам...

 3. #3
  aле 09 май 2019, 09:25
   
  6
   
  0

  Дано това с доставките на гуми да е свързано с някакъва тренировка и нальот, защото да вдигаш цял самолет, за да доставиш гуми си е цяла разсипия.

 4. #4
  Один 15 май 2019, 19:55
   
  0
   
  1

  Абе нали ди имаме ГРИВО! Тия е... м.... и на Безмер и ма всичко. Другите бази само им пречат. Да им купуват тея таралясници белким остане нещо и за другите, че сега е ад... насраха се...

 5. #5
  Алфонсо 15 май 2019, 21:57
   
  2
   
  0

  Поредното доказателство, че е компрометирана националната ни сигурност. Това са ни единствените самолети, които могат да нанасят удари по наземни и морски цели. Статри, но единствените. То са с въздух-въздух авиация е недостатъчно и козметично. Предатели!

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker