«Взгляд»: „В САЩ има предложения за сваляне на руските самолети, дори и в международното пространство“

Pan.bg 23 май 2019 | 13:44 views (994) commentaries(3)
img
USAF получиха предложение да се свалят руските самолети дори в международното въздушно пространство. След неочакваното появяване на руски стратегически бомбардировачи Ту-95 близо до американските граници миналия вторник, на USAF бе направено предложение да свалят руски военни самолети дори в международното въздушно пространство, съобщава "Взгляд."
"В коментарите към съобщението на командването на космическата отбрана на Северна Америка (NORAD) в Twitter за прихващането на руските Ту-95 и Су-35, американците заявиха, че Русия не е приятел на САЩ и нейните самолети трябва да бъдат сваляни," съобщи руското издание "Взгляд".
Трябва да се отбележи, че такива „съвети“ се оказват неадекватни, по-специално с предложението руските военни самолети първо да бъдат сваляни, а след това… да се поднасят извинения, въпреки факта, че руските стратегически бомбардировачи Ту-95 са били на стотици километри от американската граница.
Появата на руски стратегически бомбардировачи ракетоносци в близост до границите на САЩ беше пълна изненада за Пентагона, като американските F-22 не успяха да нарушат изпълнението на мисията на руските ВКС.

Източник: "Взгляд"
Снимка: © North American Aerospace Defense Command
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Иван Бориславов-2 23 май 2019, 15:36
   
  23
   
  0

  А не е ли възможно разните американски самолети, които тези дни си търсят белята над Черно море, което е на 8000 km от бреговете на Кравария, да бъдат сваляни още над Босфора, или над териториалните води на България и Румъния, защото САЩ отдавна не са никакви приятели на Русия? Предполагам, че технически е възможно.

 2. #2
  Geocom 23 май 2019, 20:30
   
  9
   
  0

  USAF получиха предложение да се свалят руските самолети дори в международното въздушно пространство.

  Е как, то международното въздушно пространство си е американско въздушно пространство (само да се разберат с македонците) включително въздушното пространство на съюзните (окупираните) държави пак си е американско. Цяла България е почти постоянно затворена от земята до ниво 245 от военните (разбирай американците).

 3. #3
  иван13 23 май 2019, 20:53
   
  9
   
  0

  а може ли САЩ ДА изгорят за 1 час

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

Advertisement

Login

Remember me on this device

Registration Forgotten password
eXTReMe Tracker