Новото име на Airbus Canada Limited Partners влезе в сила от 1 юни

Pan.bg 03 юни 2019 | 13:17 views (352) commentaries(0)
img
Димитър СТАВРЕВ
сп. "Клуб КРИЛЕ"
airbus.com

Промяната от C Series Aircraft Limited Partnership (CSALP) на Airbus Canada Limited Partners, която бе обявена през март 2019 г., влезе в сила на 1 юни 2019 г. Новото име отразява мажоритарния дял на Airbus в партньорството от 1 юли 2018 г. Партньорството приема емблемата на Airbus като единствена визуална идентичност.

През следващите седмици новото наименование ще бъде приложено към документацията, материалите и марковите материали на командитното дружество. Емблемите на Airbus и Bombardier ще продължат даid една до друга на екстериора на сградата в Mirabel, отразявайки съвместната собственсост върху производствените дейности на обекта, както за семейства на самолети Airbus A220, така и за самолети Bombardier CRJ.

Относно командитното дружество
Компанията е със седалище в Мирабел, провинция Квебек, Канада, и е командитно дружество, което отговаря за разработването и производството на семейство самолети Airbus A220. Преобладаващ дял в него има Airbus SE, партньори са Bombardier Inc. и Investissement Québec (дружество действащо като представител на правителството на Квебек).

Командитното дружество има приблизително 2200 служители в централата и производствените си бази в Мирабел. Второто производствено съоръжение за A220 в Mobile, щата Алабама, САЩ, ще започне производство през третото тримесечие на 2019 г.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker