Страхотно авиошоу в Деня на отворени врати в авиобаза Граф Игнатиево - 4 част (статичен показ на въоръжение)

Pan.bg 05 юли 2019 | 17:50 views (4376) commentaries(1)
img Сп. „Клуб КРИЛЕ“, Н.Димов

За тези, които не можаха да присъстват на авиошоуто в авиобаза Граф Игнатиево, представяме фотогалерия с част от изложеното на статичния показ.

За хилядите посетители беше показана авиационна техника (МиГ-21, МиГ-29, Cougar), авиационно и стрелково въоръжение, самолетни системи и оборудване, ракети "земя-въздух" и свързочни системи.

Безспорно най-голямо внимание предизвикаха изтребителите и вертолетите, пред които имаше дълги опашки и след завършване на полетните демонстрации от желаещи да влязат в кабините.

Особен интерес бе проявен и към авиационното и друго въоръжение, както и самолетни системи.За първи път бяха изложени нови за авиобазата образци специализирана автомобилна техника, изцяло западно производство.

Авиационният празник отмина, остават прекрасните спомени за събитието и в очакване на следващото българско авиошоу и защо не с чуждестранно участие този път!

Още веднъж трябва да се отбележи за похвалната инициатива на авиобаза Граф Игнатиево да нанесе образа на въздушния ас и герой от защитата на София поручик Неделчо Бончев на един от вертикалните стабилизатори на МиГ-29, борд „33“. Определено този почин заслужава подкрепа и развитие, безспорно на следващ изтребител трябва да е ликът на капитан Димитър Списаревски...РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Страхотно авиошоу в Деня на отворени врати в авиобаза Граф Игнатиево - 4 част (статичен показ на въоръжение)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/23 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  THUNDER 05 юли 2019, 18:32
   
  5
   
  1

  И едно филмче ...

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker