Saab достави разглобяем полеви мобилен хангар на Унгария

Pan.bg 09 дек 2019 | 19:14 views (1325) commentaries(0)
img
Димитър СТАВРЕВ
сп. "Клуб КРИЛЕ"
saab.comSaab достави разглобяем полеви мобилен хангар за техническо обслужване на унгарските ВВС. Съоръжението е подобрено мобилно решение от висок клас за самолети и други машини, което осигурява перфектна защита от външна среда.

Доставката стана факт, след като Saab и унгарското Министерство на отбраната сключиха договор през декември 2018 г. Мобилният хангар осигурява равностойна възможност каквато е и стационарната поддръжка на инфраструктурата. Съоръжението беше официално предоставено по време на церемония в град Папа на 5 декември.

“Това е важно събитие за Saab, тъй като отбелязва първата поръчка на мобилно съоръжение. Това доказва нашите възможности да предоставяме решения за поддръжка, които позволяват на ВВС да съчетават оперативност и ефективност на разходите” заяви Елън Молин, вицепрезидент и управляващ звено „Поддръжка и услуги“ на Saab.

Унгарските ВВС в момента разполагат с 14 изтребителя Gripen C/D на лизингово споразумение с правителството на Швеция. Мобилният хангар осигурява висока степен на гъвкавост и намалява зависимостта от стационарна инфраструктура за поддръжка и защита на изтребителите.

Мобилният хангар се разполага бързо и дава възможност за напълно самостойни операции за продължителен период от време на всяко място, както в съответната страна, така и зад граница.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Saab достави разглобяем полеви мобилен хангар на Унгария

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker