Флотът победи митрополията с 2:0

Pan.bg 09 авг 2010 | 13:56 views (2771) commentaries(1)
img След кулминацията на празника на ВМС на Морската гара, военен катер транспортира всички официални лица до Военноморска база Варна, където нейният командир - комодор Емил Ефтимов, откри ритуала за въвеждането в експлоатация на нов спортен комплекс – игрища за футбол на малки врати, волейбол и тенис на корт. Съоръжението е финансирано от Община Варна и изградено с доброволния труд на военните моряци. Трикольорната лента едновременно прерязаха председателят на парламента Цецка Цачева, военният министър Аню Ангелов и варненският кмет Кирил Йорданов.
В първия футболен двубой под свирката на бившия международен съдия Димо Момиров се срещнаха отборите на Варненска и Великопреславска митрополия и ВМС. Капитан на моряците бе комодор Ефтимов, а в селекцията бяха включени предимно старши морски офицери, а така също и кметът Кирил Йорданов. След оспорван двубой пред официалната и военноморска публика свещениците загубиха с два на нула.

В. Димитров, сп. „Клуб ОКЕАН”, снимки на автора

image
Комодор Ефтимов открива ритуала в спортен екип.

image
Ангелов, Цачева и Йорданов прерязаха трикольора

image
Спортен кмет и официален министър

image
В червено-църквата, в синьо-флотът

image
Арбитър-международния Димо Момиров

image
Атакуват свещениците

image
Трибуната преживява

image
Да се помни
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Макс Валентинер 11 авг 2010, 09:23
   
  0
   
  0

  Господата Цачева и Ангелов на празника на военоморските сили гордо се пъчеха пред двата "великана" на флота - корабите Верни и Бодри (нарочно обърнати с носовете към морска гара за да не се вижда самата база останала без знамена и гирлянди.Ние бившите (от резерва) офицери бяхме изтикани далече от официалната ложа където куцо и сакато пърхаше около велможите.Самият "Пачо" - Спартак Джуров не знам в качеството си на какъв - може би втория Контров(бояджията) се пъчеше до военния министър.Репортери и цивилни с камери и фотоапарати щракаха като обезумели да хванат в кадър как Цачева викаше като докер окуражавайки синът си на футболнoто игрище в базата открито от нея, Ангелов и Кирчо.Да живеят Герберите!

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker