ГЕРБ: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ЗНАЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА СТЪПКА НА НАТО В ЧЕРНО МОРЕ, НО СПОКОЙНО, НЯМА...

Pan.bg 11 окт 2017 | 15:53 views (2171) commentaries(2)
img
"Няма планове за създаване на постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море. Във връзка с поставения въпрос за създаване на постоянна флотилия на НАТО ще отговоря аз, тъй като министър Красимир Каракачанов е в чужбина. Не се предвижда, няма планове за създаване на постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море. Изпълняват се плановете от срещите на високо равнище на НАТО във Варшава и се формира в Румъния многонационална бригада. Това решение е старо от миналага година“, коментира зам.-министърът на отбраната Атанас Запрянов по повод питане на БСП в парламента, които призоваха премиерът Борисов да се яви пред депутатите за обяснение (ВИЖТЕ в ОЩЕ ПО ТЕМАТА).
„Цялата информация за това какви учения се осъществяват на територията на страната, как участваме заедно като страна членка, я има в президентството“, добави министърът на вътрешните работи Валентин Радев. „Ако нещо е останало, което не е ясно на опозицията, на г-жа Нинова или на други представители от парламента, нека ни попитат“, коментира той. По думите му има начини за това - закрити заседания на комисиите в парламента. Да бъдат добри, ако имат въпроси и неща, които не са ясни, да запитат там и ще бъде отговорено подробно, каза още Валентин Радев.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  росс 11 окт 2017, 19:02
   
  15
   
  3

  А ПРЕМИЕРА НЕ ЗНАЕ ЛИ???

  Или закъснява факса от "Козяк" за да го уведоми?

  Не си бършете насраните пъпчиви задници с Президента, ГЕРБерасти смотани, А ГИ МИЙТЕ!
  И ползвайте IntimoHelp....

 2. #2
  bati 12 окт 2017, 02:22
   
  1
   
  0

  Постоянното връткане на личния състав при запазване на общото числено количество не е нищо друго, освен постоянно присъствие. Барон Мюнхаузенски новера, едва ли някой луд ще се върже на тях, особено руснаците, които са наясно, че приближавайки границите им не е за да ги поканят на танц.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker