КУПА "СТЕЛА МАРИС": ГМУРКАЧИ ТЪРСЯТ НАЙ-ГОЛЯМАТА РИБА В ПРИМОРСКО!

Pan.bg 13 юни 2018 | 11:38 views (660) commentaries(0)
img Текст и снимки Община Приморско

www.primorsko.bg

Гмуркачи от цялата страна ще се събeрат на пристанището в Приморско, за да вземат участие в първенство по подводен риболов за купа „Стела Марис“. В надпреварата, която е етап от веригата състезания за „Купа България“, се очаква да се включат представители на всички клубове от страната.

Спортен уикенд, наситен с много емоции и запомнящи се моменти очаква в Приморско на 16 юни. Този път състезанието ще бъде под вода, а целта – най-голям брой отстреляни риби – над 0.300 кг, което е задължителният минимум при оценяването.

Стартът ще бъде даден от 10.30 часа на пристанището. Приморско се представя чрез момчетата от местния клуб по подводен риболов „Марлин“. Гмуркайки се, всеки подводничар ще провери точността на своя мерник, издръжливостта и търпението си.

Разбира се, доза късмет също ще е от полза за състезателите, които след 5-часов престой в морето ще се съберат в ресторант „Стела Марис”. Там ще се направи измерването на улова и всеки участник ще бъде индивидуално оценен, и съответно – награден.

Полученият брой точки ще се начисли към личния актив на всеки състезател, който ще се натрупва след останалите етапи от „Купа България“.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >
Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


КУПА "СТЕЛА МАРИС": ГМУРКАЧИ ТЪРСЯТ НАЙ-ГОЛЯМАТА РИБА В ПРИМОРСКО!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker