Почитатели на каузата за „Чисто море“ се събраха в Приморско! Спортно събитие "сърф МАРмалад" и почистване на плажната ивица!

Pan.bg 18 юни 2018 | 11:29 views (564) commentaries(0)
img Текст и снимка - Община Приморско

www.primorsko.bg

Двудневно спортно събитие /16-17 юни/ „сърф МАРмалад“ се проведе на Северния плаж в Приморско с основен акцент почистване на плажната ивица. Еко инициативата е част от проекта PLASTIC FREE BLACK SEА и бе наситена с интересни спортни събития.

Началото бе дадено от председателят на общински съвет Приморско Златина Тюлиева, която се обърна към присъстващите с поздравителен адрес:

„Скъпи приятели на морето,
Наричам ви така, защото събитието, на което имаме честта да бъдем домакини, е посветено на каузата „чисто море”! И какви, освен приятели, могат да бъдат хората, обединени от тази кауза? От името на Община Приморско отправям сърдечна благодарност към сърф училище Akasha, които са ни събрали тук и сме толкова много, и все ентусиасти… Явно, формулата забавление плюс работа, е работеща!
Приветствам инициаторите на „сърф МАРмалад“ и пожелавам успех на всички, ангажирани пряко и косвено с проекта, чиято цел е Черно море без замърсители!
Честит празник специално на сърфистите, чиито международен ден е днес!
Програмата е доста наситена и интересна, има предизвикателства пред всички, така че нека се възползваме максимално от предложените емоции и същевременно бъдем полезни с участието си в почистването на плажа! Пожелавам си, а пожелавам и на вас, да дойде време, когато няма да има нужда от такива акции. Защото ще сме се научили да пазим своето море и своите брегове!
На добър час!“РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >
Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Почитатели на каузата за „Чисто море“ се събраха в Приморско! Спортно събитие "сърф МАРмалад" и почистване на плажната ивица!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker