За трета поредна година: Благотворителен плувен маратон организира Сдружение "Онкоболни и приятели" на 14 юли

Pan.bg 11 юли 2018 | 11:30 views (383) commentaries(0)
img Община Бургас

www.burgas.bg

Мариета Ханджиева

За трета поредна година, Сдружение "Онкоболни и приятели" гр.Бургас организира благотворителен плувен маратон, който ще се проведе на 14.07.2018г. в гр.Бургас средствата, от който ще спомогнат за подпомагане на дейностите за социалната рехабилитация на хора с онкологични заболявания.

Лице на тазгодишния маратон ще бъде отново актрисата Йоана Буковска- Давидова, която ще даде старт на маратона на 14. 07. 2018г. в 8ч. от "Морска гара" Бургас. Участниците- плувци ще преплуват разстоянието от остров "Св.Анастасия" до парк "Росенец", плаж "Чукалята" , като финалистите ще бъдат официално наградени от Йоана Буковска- Давидова.

След плувния маратон, по традиция в 19ч. ще се проведе благотворителен концерт на Магазия 1 - Морска гара Бургас с участието на Танцова формация "Вълшебни ритми" към Детска градина "Вълшебство" с ръководител Лорета Йовчева, Балетна школа Марина Змеева към танцово студио 29 с ръководителМарина Змеева,Театрална школа,,Детско царство"към ЦПЛР Бургас с ръководител Атанасия Петрова, Преслава Минасян , Тракийска певческа група "Никола Ганчев" при народно читалище,,Възраждане" кв."Рудник" с ръководител Стоянка Минева,Клуб по спортни танци ,,Блясък" гр.Поморие с ръководител Веселин Тодоров,Роси Перева, Танцова формация "Българит" към Народно читалище,,Съгласие" гр.Българово с ръководител Стела Папанчева,Аглая Тодорова 12г. ,Георги Георгиев 7г.,Захари Чернев,Фолклорна група "Наниз" с ръководител Таня Русева към Сдружение "Онкоболни и приятели" ,Ангел Митрев,Явор Велчев,ТФ "Танцувай с мен" към Сдружение "Онкоболни и приятели".

Такса участие в маратона- 50 лв.

Желанието за участие се декларира с попълване на регистрационна карта и заплащане на таксата по банкова сметка: BG30BUIN95611100572445 Алианц Банк България. Попълнените регистрационни карти се изпращат на имейл: office@cpf-burgas.info


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >
Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


За трета поредна година: Благотворителен плувен маратон организира Сдружение "Онкоболни и приятели" на 14 юли

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker