Warning: getimagesize(http://www.navy.mil/media/bio/thumbnails/thumb_Vice%20Adm.%20C.%20Richard.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

_Новият главен подводничар на ВМС на САЩ призовал да се готвят за битка

Pan.bg 10 авг 2018 | 08:16 views (916) commentaries(3)
img Източник:''Svodka.start.bg''; https://www.blitz.bg/

Вицеадмирал Чарлз А. Ричард на 4 август зае поста на командващ американските подводни сили (COMSUBFOR) на тържествена церемония на подводницата USS Washington във Вирджиния.
„Мъже и жени от подводните сили, гответе се за битки!” – призовал Ричард, цитиран от специализираното издание USNI. „Само като се готвим за битка, ние можем да се надяваме да я избегнем. Ако ние се отклоняваме от битката, нашата нация ще ни гледа с очакване на победа. Ние няма да претърпим несполука.”
На Ричард е възложена основната задача да запази подводното превъзходство на ВМС на САЩ, което наистина няма равно на себе си. „Нашата подводна сила е нашето ключово преимущество” - отбелязал той.
Ричард зае поста COMSUBFOR по време на промени в Атлантика. ВМС възстанови 2-ри флот на САЩ, за да се противопостави на руската морска заплаха в Северния Атлантик. Москва увеличи активността на своите подводници до степен от „студената война”.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Borei 10 авг 2018, 10:00
   
  6
   
  1

  „Нашата подводна сила е нашето ключово преимущество”

  Хубаво, имате силен подводен флот, но:
  Русия също не спи! Техните подводни единици са по-малко на брой, но напълно достатъчни да затрият САЩ, в случай на необходимост!

  И най-новите: Посейдоните, ще се разминат с вашите подводници на много по-голяма дълбочина, тихи и неуловими, ще достигнат сащиянските брегове и ще унищожат САЩ!
  А освен тях има и Ясени и Бореи и Статус-6...., все снабдени с Мегатонове за врага!

  Не е ли време да седнете на масата за преговори? Няма смисъл повече от това безумие!

  Ако нещата при вас опират до пари, то можете да накарате този народ, който сега работи във ВПК, да произвеждат някакви неща за живота, а не за унищожението!

 2. #2
  ЗАПОЗНАТ 10 авг 2018, 17:43
   
  1
   
  3

  Отговор на коментар: #1

  БОРЕЙЧЕ ,СТИГА С ТИЯ РУСКИ АТОМНИ ПОДВОДНИЦИ ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЕКИПАЖА НА ЕДНА ОТ ТЯХ !!!!!!!

 3. #3
  Borei 10 авг 2018, 18:21
   
  3
   
  1

  Отговор на коментар: #2

  Това, което се случи с "Курск", е катастрофа, но е нормално! Тази професия е опасна.

  Да не мислиш, че в САЩ няма такива катастрофи? И там има изчезнали подводници и там има паднали самолети и загинали стотици военни. Да не говорим и за загиналите им военни в чуждите страни, в постоянните им завоевателни войни.... Ако си военен, знаеш за какво става въпрос!

  И като толкова са сигурни сащиянците в превъзходството си, да нападнат тогава, да ги видим!
  Ама са страшно страхливи! Не дай си Боже, един кривозъб негър да умре от руска бомба там в САЩ при тях и веднага ще се откажат да воюват!
  Ще зареват до небето!

  Те са "смели" само, когато убиват други хора, далече от САЩ. И за съжаление на нас тъпанарите, те не си жалят и "съюзниците". За какво мислиш се напъват да вземат всяка глупава малка страна в тяхното Нато, а? Македония? Това са българи, заблудени българи, които с неизвестни и "мъгливи" "предимства" се "юрват" с главите напред, да са им "съюзници". И е много спорно, че САЩ ще се напънат някога, да помагат на тази страна!

  Ще им използват територията за ПРО, за военни бази, ще ги изрекетират, да им купуват нефелното оръжие, понеже трябва да е "натовско" и т.н.. НО, ако не дай си Боже, започнат война с Русия, горката Македония ще изгори напълно, както и ние!

  НО, самите сащиянци са сбъркали този път адреса!
  Ако ще и цялата земя да е в Нато, то има ли опасност Русия да загуби войната, те няма да се спрат и ще унищожат и САЩ и всички други идиоти, които вярват на приказчиците на сатанистите, че ще ги пазят! Запомни, още 1961 г. тези взривиха термоядрена бомба с 57 Мегатоннен еквивалент. Днес сме 2018 г. и техниката и оръжията са станали много по-ужасяващи! И това което знаем, е само малка част от това, което е на въоръжение днес!

  САЩ са готови за война, но само ако тъпанарите европейци или наемниците им, събрани терористи, воюват с Русия! Това поне трябва да е станало ясно на всеки "съюзник"!

  И от "Курск" до днес се появиха "Ясен" и "Борей", чиито ракети заобикалят сащиянското ПРО. За "Посейдон" и "Статус - 6" да не говорим! Докато подводниците на САЩ стрелят със стари ракети, разработвани преди повече от 30 години, които лесно може да прихване новото руско ПРО!
  За справка, виж как бяха прихванати "Тамоховките" в Сирия от старите съветски ПРО системи!
  А в Русия на въоръжение вече са "Лазерните" ПРО, скоро идват и "Прометей" С-500... А САЩ похарчиха над 1 трилион долара и разработиха Ф-35 :)!!! Да "супер техника", да те е страх да воюваш с тях :)!

  Така, че радвай се, че си "съюзник" пак на "Хитлер", който пак ще загуби войната :)!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker