Адвокати на корабната компания: Съдебните решения за „БАДР“ са в полза на либийска страна

Pan.bg 10 яну 2019 | 20:11 views (442) commentaries(0)
img
frognews.bg


От публикация в сайта на адвокатско дружество, което защитава либийската страна в процеса за плавателния съд става ясно, че съдебните решения за танкера „БАДР“ в България са в полза на либийската компания. Актовете на съда са публикувани с изрично разрешение на собствениците на танкера.

Съдебни решения по случая БАДР са публикувани в сайта на Адвокатско дружество „Владимиров и Ко“, което защитава либийската страна в процеса за плавателния съд. Шест са висящите към момента дела в България за спорния танкер. Това обявяват за медиите защитниците на компанията Либиан Навигейтър Лимитид.

В информацията се казва още:

Във връзка с нашумелия спор по отношение моторен танкер БАДР, и големия медиен интерес, с позволението на нашия клиент и легитимен и единствен собственик на моторен танкер БАДР - Либиан Навигейтър Лимитид, със седалище в Малта, публикуваме за улеснение на всички интересуващи се медии, организации и граждани, релевантните съдебни актове, изцяло в полза на клиента ни на български и английски език.

Към момента висящите дела в България, свързани с този случай са 6 на брой. Образувани са множество преписки пред компетентната прокуратура, Инспекторат към Министерство на правосъдието, Камара на частните съдебни изпълнители и др.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker