Американските ескадрени миноносци са реална заплаха за Русия

Pan.bg 16 мар 2019 | 08:02 views (725) commentaries(1)
img
http://pogled.info/svetoven/amerikanskite-eskadreni-minonostsi-sa-realna-zaplaha-za-rusiya.102380

/Поглед.инфо/ Американските разрушители от типа „Арли Бърк“, въоръжени с морски крилати ракети, представляват „реална заплаха“ за Русия, заяви Владимир Козин, водещ експерт в Центъра за военно-политически изследвания към МГИМО.

„Арли Бърк“ е разрушител с управляеми ракети, който разполага с до 98 ракети-прехващачи, крилати ракети, ракети за борба с подводници, противокорабни ракети“, отбелязва експертът.

Според сегашната програма за развитие на американския флот, в началото на 40-те години той ще се състои от 84 до 96 разрушители от този тип. „Това е реална заплаха“, подчерта Козин.

„Арли Бърк“ е тип разрушител от четвърто поколение. Разрушителите се строят по заповед на американския флот от 1988 г. насам.

През декември президентът Владимир Путин заяви, че властите ще предприемат допълнителни мерки за постигане на ефективен резултат в развитието на най-новите оръжейни системи за армията и флота.Превод: В.Сергеев

Източник: Взгляд
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  ком 16 мар 2019, 22:28
   
  0
   
  0

  Ако някои доживеят до 40те.г. тези ЕМ ще са голяма заплаха за целия свят.Според руската доктрина самото им позициониране за ракетна стрелба и започването на такава срещу Русия ще е началото на неизбежната гибел.Без необходимия брой ЕМ Русия от Чукотка (източният Крим),около 20 те.г. с Пионер ще накрива голяма част от западните САЩ

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker