СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ПСИХОЛОГИЧНО ОСИГУРЯВАНЕ ОТ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ ПРОВЕДОХА МЕТОДИЧЕСКО СЪВЕЩАНИЕ (ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 05 юни 2019 | 20:56 views (2585) commentaries(3)
img
Пресцентър ВМС
Във Военноморския клуб – Варна се проведе квалификационно-методическо съвещание на специалистите по психологично осигуряване от Военноморските сили. В съвещанието се включиха специалисти по психологично осигуряване от ВВМУ „Н.Й.Вапцаров”; Регионална служба „Военна полиция” – Варна и д-р Борислав Станчев от дирекция "Превенции" Община Варна.

Основната цел бе да се направи анализ на актуалното състояние и тенденциите в психологичното функциониране на личния състав от военните формирования на ВМС и да се очертаят основните акценти и приоритети в дейностите по психологично осигуряване през 2019 – 2020 година.

В рамките на съвещанието се проведе кръгла маса на тема: „Предизвикателства пред психологичното осигуряване в отбраната и сигурността”, в която участваха психолози от сектор „Лаборатория – Варна” към институт по психология на МВР. По време на срещата бяха представени приоритетите и спецификата на дейностите по психологично осигуряване в различните структури. Обсъдиха се възможностите за обмяна на професионален опит, добри професионални практики и бъдеща съвместна работа.

Представителят на дирекция "Превенции" д-р Борислав Станчев представи актуалните тенденции свързани с употребата на наркотични вещества във Варна и страната. Навлизането на нови синтетични наркотици се очертава като предизвикателство пред всички специалисти работещи в областта на превенцията на рисково поведение. В резултат на проведената дискусия се обсъдиха възможности за провеждане на съвместни обучителни модули за специалистите по психологично осигуряване, военните лекари от ВМС и курсантите от специалност "Военен лекар".
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ПСИХОЛОГИЧНО ОСИГУРЯВАНЕ ОТ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ ПРОВЕДОХА МЕТОДИЧЕСКО СЪВЕЩАНИЕ (ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Психолог 06 юни 2019, 14:02
   
  0
   
  0

  Браво

 2. #2
  Кашпировски 08 юни 2019, 08:04
   
  3
   
  0

  За тези две лица,от снимката,които са със униформи,мога да кажа,че още не се родил на тази планета психолог,който да им помогне!!!

 3. #3
  Кака най-отпред 10 юни 2019, 12:38
   
  1
   
  0

  Кака първа кипра.

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker