Warning: getimagesize(http://www.otbrana.com/uploads/news/thumbs3/g_10108.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР ЗАЩИТИ БЕЗРЕЗЕРВНО ИВО АНТОНОВ!

Pan.bg 19 май 2017 | 10:20 views (1722) commentaries(8)
img Министърът на отбраната Красимир Каракачанов днес защити своя служител Иво Антонов, около чиито снимки как имитира нацистки поздрав избухна скандал.

Според Каракачанов това е провокация, с която опозицията иска да спечели политически дивиденти и да дестабилизира правителството. Междувременно се разбра, че Антонов е влязъл в болница, защото се е почувствал зле вследствие на скандала.

"Категорично е атака, направил съм проверки - от ДПС. Нека да го отрекат", каза Каракачанов пред български журналисти в главната квартира на НАТО. "Това е атака директно от ДПС, която предизвиква криза в един служител от 18 години в министерството на отбраната - при всички атестации, които е получавал - отличен държавен служител".

"Аз разбирам политически атаки, разбирам политически игри, но да стигнеш дотам, че да вкараш човек в болница, това не го разбирам и няма да го простя на тези, които го организират", добави той. "За съжаление в България нравите са такива. Някои хора смятат, че с цената на всичко трябва да клатят управляващата коалиция и трябва да доведат до криза в управляващата коалиция. Няма да успеят, отсега ви казвам, защото ние няма да се поддадем на техните провокации".

Otbrana.com
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  наблюдател 20 май 2017, 19:48
   
  4
   
  4

  Типично по български от мухата се прави слон и се отстрелват доказани професионалисти със значителни заслуги към военната история, военните паметници и военно-патриотичното възпитание. Как така "фашиста" Ив Антонов редовно провежда автопоходи по пътя на 1-ва Българска армия в Македония, Сърбия, Хърватия и Унгария с участието на ветерани фронтоваци, повечето о които са доброволци (партизани и ятаци). Ако сега Съюза на офицерите и сержантите и този на ветераните от войните не се произнесат категорично този човек фашист ли е, или не, значи са пълни помияри

 2. #2
  Дедо Прецаки 20 май 2017, 22:04
   
  8
   
  4

  "Как така "фашиста" Ив Антонов редовно провежда автопоходи по пътя на 1-ва Българска армия в Македония, Сърбия, Хърватия и Унгария с участието на ветерани фронтоваци, повечето о които са доброволци (партизани и ятаци)...." - Ха вземи сега и обърни въпроса да видиш какво ще се получи: "Как така този дето провежда автопоходи до... и т, н и т. н. се е изтъпанил с нацистки поздрав на снимка, та даже я е и публикувал да го видят всички?" Какво ще кажеш? Айде дай едно свястно обяснение! Чак пък и в прединфарктно състояние бил приет в болница и ние всички трябва да се разплачем и да бършем сълзи и сополи за великия родолюбец и професиоанлист! Айде нема нужда, все ми е тая колко съюза, съюзчета и други такива кръжоци ще се застъпят за него - народът е казал: кой каквото е дробил, да си го сърба!

 3. #3
  До № 2 21 май 2017, 00:18
   
  3
   
  5

  Eй, това военните пенсионери и политкомисарите не си знаете силата! Каракачанов, ако иска да е рахат като министър, трябва немедленно да ви уволни всичките вкупом от МО и от структурите. А не само да плаем, че нямало пари з въоръжение и за войските. При вас безделието ражда само омраза и интриги. За съжаление...

 4. #4
  Дедо Прецаки 21 май 2017, 07:58
   
  5
   
  4

  До #3
  Ех, младо, младо! Да, военен пенсионер съм и не се срамувам от това, само че съм уволнен много отдавна и два пъти няма как да ме уволнят. Когато мен ме уволниха, ти може и да си бил в Ташкент, а по това време 20 г. бяха достатъчно за пенсия. Тая злоба ще ви изяде всичките, ама да сте живи и здрави, да я докарате и вие до пенсия, пожелавам ви го най-искрено!

 5. #5
  todorb2000 21 май 2017, 21:48
   
  1
   
  3

  Моля ви! Иво Антонов не е извършил непристойна постъпка. Личният архив е част от личния живот. Ами, изразил е емоция.
  Служебните му действия са важни.

 6. #6
  запасняк 21 май 2017, 22:40
   
  2
   
  3

  Подкрепяме # 5 todorb2000! Този лов на вещици вече стана не само смешен, но и доста досаден! Като гледаме какви "морални стожери" ни обясняват кое е правилно и кое не, ни напушва бурен смях...

 7. #7
  о.з. 21 май 2017, 23:33
   
  1
   
  2

  Според нас по-добре е уважаемият Президент Радев да се занимава с кадровата политика в Президентството, а не с тази в изпълнителната власт, те. в МО. Сега там министър е Красимир Каракачанов. По закон той решава с кои кадри да работи през мандата си... Айде да не мешаме властите!

 8. #8
  бяла Врана 22 май 2017, 21:21
   
  2
   
  1

  Клакьорите в МО пак са се активирали и грачат дружно в хор, за да защитят поредната осрала се гарга.
  Дядо Прецаки ви го каза: Кой какво си е дробил, да си го сърба. Ама пусто - де ташаци за тази работа в чиновник от МО.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker