Warning: getimagesize(http://www.otbrana.com/uploads/news/thumbs3/g_10535.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Състезание по стрелба и управление огъня на артилерията

Pan.bg 21 сеп 2017 | 01:14 views (573) commentaries(0)
img Първо място в категорията „Командир на батарея” бе присъдено на капитан Любомир Райков от 20 самоходен артилерийски дивизион. На второ и трето място се класираха съответно капитан Димитър Димитров от 20-ти самоходен артилерийски дивизион и капитан Светослав Стоянов от 42-ри механизиран батальон. Приза в категорията „Командир на взвод” спечели старши лейтенант Любомир Пандурски от 20-ти самоходен артилерийски дивизион, а на второ и трето място се класираха съответно капитан Йонко Йонков от 31-ви механизиран батальон и капитан Венцеслав Вълчев от 20-ти самоходен артилерийски дивизион.

Otbrana.com

В изпълнение на плана за дейността на 2-ра механизирана бригада през септември, под ръководството на подполковник Диян Димов - ЗНЩ по ОП на 2-ра механизирана бригада на учебен полигон „Ново село” се проведе състезание по стрелба и управление огъня на артилерията с офицерите артилеристи от бригадат, съобщава КСВ. Състезанието беше осигурено с длъжностни лица от 20-ти самоходен артилерийски дивизион и се проведе в две категории - „Командир на батарея” и „Командир на взвод”.

След провеждането на теоретичен и практически изпит бяха определени победителите. Първо място в категорията „Командир на батарея” бе присъдено на капитан Любомир Райков от 20 самоходен артилерийски дивизион. На второ и трето място се класираха съответно капитан Димитър Димитров от 20-ти самоходен артилерийски дивизион и капитан Светослав Стоянов от 42-ри механизиран батальон. Приза в категорията „Командир на взвод” спечели старши лейтенант Любомир Пандурски от 20-ти самоходен артилерийски дивизион, а на второ и трето място се класираха съответно капитан Йонко Йонков от 31-ви механизиран батальон и капитан Венцеслав Вълчев от 20-ти самоходен артилерийски дивизион.

При обявяването на резултатите председателят на комисията подполковник Диян Димов поздрави всички участници в конкурса, като им благодари за високия професионализъм, цялостната им подготовка и проявения стремеж да дадат най – доброто от себе си за представянето на формированията си.

На състезанието присъства командирът на 2-ра механизирана бригада - бригаден генерал Костадин Кузмов, който изрази задоволството си от високото ниво на подготовка на офицерите – артилеристи от бригадата и създадената от командира на 20-ти самоходен артилерийски дивизион организация, и условия за провеждането му.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker