Подготовката и повишаването на лидерските умения на сержантите е темата на работната среща, ръководена главния сержант на Българската армия

Pan.bg 24 окт 2017 | 07:20 views (743) commentaries(3)
img Пресцентър МО

Работна среща по въпроси, свързани с подготовката, развитието и подобряването на лидерските умения на сержантите/старшините от Сержантския корпус, под ръководството на главния сержант на Българската армия старшина Калин Крумов, започна днес, 23 октомври, в Министерството на отбраната. В двудневния форум участват главните сержанти на Съвместното командване на силите, Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили, както и на бригада „Специални сили“, главните/флагмански сержанти на щабните батальони на бригадите от Сухопътните войски и на пункта за базиране – Варна, представители на Професионалния сержантски колеж, на Щабния елемент за интегриране силите на НАТО и на Офиса за военно сътрудничество към Посолството на САЩ.

Акцент в дискусиите е поставен на ролята и задълженията на главните сержанти при повишаване на подготовката на сержантския и войнишкия състав. Ще бъдат обсъдени документите, регламентиращи дейността на главните сержанти в Българската армия и проектът на Ръководство за тяхната дейност.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  ГНЕВЕН 24 окт 2017, 08:00
   
  2
   
  1

  Американски простотии! Главен сержант! За какъв чеп ни е?

 2. #2
  АЗ БЕ 24 окт 2017, 08:23
   
  2
   
  1

  Kакви главни сержанти имаме. Пази боже.

 3. #3
  Краличев 24 окт 2017, 11:40
   
  2
   
  0

  "Щабния елемент за интегриране силите на НАТО и на Офиса за военно сътрудничество към Посолството на САЩ." Този елемент ми е особенно симпатичен! Пак простотии,пак " Курсове" за сметка на личния състав,пак харчене на излишни пари,пак простотии на тъпите янки. Пак уреждане на "преподаватели-наши хора" на по 65-70 години,които вместо да са пенсионирани,още маат гащи из военните учебни бази.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker