НА 9 ЯНУАРИ БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАН ПРАЗНИКА НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ

Pan.bg 11 яну 2018 | 12:12 views (20151) commentaries(5)
img
Честваха празника на военното разузнаване и празник на Първи разузнавателен батальон
OTBRANA.COM

Празника на военното разузнаване и празник на 1-ви разузнавателен батальон от състава на Сухопътните войски честваха на 9.01.2018 в Свобода. Празничният ден започна с посрещане на бойното знаме в киносалона на военното формирование. Командирът подполковник Минчо Минев приветства с празнично слово личния състав и гостите и награди отличили се през годината военнослужещи и цивилни служители от формированието. Тържеството продължи с празнична програма, организирана съвместно с Военен клуб гр. Чирпан.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


НА 9 ЯНУАРИ БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАН ПРАЗНИКА НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/2 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  MOLON LAVE 11 яну 2018, 20:39
   
  15
   
  3

  Първо - честит празник на всички войскови разузнавачи! Слава и чест на героите-дали живота си за делото! Второ - господин Пан... моля Ви не публикувайте снимки на хора, нямащи нищо общо с разузнаването!!! Този офицер на снимката НЕ е разузнавач и никога няма да бъде!!! Или поне се поинтересувайте от житейския път и кариера на хората, които публикувате, като символ на нещо в армията... И нали знаете старата армейска максима, че войникът най-точно определя кодовите названия на командирите си (това, като закачка),,, Честит празник, още веднъж на всички истински разузнавачи!!!

 2. #2
  assa 14 яну 2018, 08:46
   
  5
   
  0

  танкист- командир на разузнавателно поделение на който не му е работа това прави ......

 3. #3
  kokit 14 яну 2018, 09:53
   
  9
   
  0

  танкист, ама е възпитаник на ЯНКИТЕ, така че и разузнавач ще стане

 4. #4
  Паразити всякакви 14 яну 2018, 16:37
   
  11
   
  0

  В разузнавателните структури на Сухопътни войски са служили и служат мотострелковаци,свързочници,танкисти,граничари,ПВО,радиолокация,АУВ,вевесари,политически офицери,та даже и офицери и сержанти завършили разузнавателен профил.Не някогашният род войска и ВОС е големият проблем,а дали човекът Е, желае и има капацитет да стане разузнавач.Разузнавателните структури на СВ ги обяздваха и агенти на ДС със солташаците им,кокошкари,прелетни птици,шматарици,както и видни натовизатори - като ги почнем от секретния сътрудник Дерменджиев и солташаците му Торлачето,Мажгурчето,та Кънев,та Милков,та Петко Маринов, та Спиро-Духът,та Шарлатанчето и Наско- Натовеца.Тия убавци са всякакви - мотострелковаци,свързочници,политически,танкисти,че и компютърджии като Шарлатанчето.Винаги обаче е имало ядро от читави разузнавачи да мъкне на гърба си паразити....,паразити всякякви.

 5. #5
  kokit 14 яну 2018, 22:39
   
  9
   
  0

  а да не забравяме и най-големия разузнавач - г-л МИЛЕВ - гробокопачът на БГ разузнаване

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker