Двудневна конференция на началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев започва утре в София

Pan.bg 19 фев 2018 | 12:18 views (606) commentaries(0)
img Пресцентър МО

Годишната конференция на началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев ще се проведе на 20 и 21 февруари 2018 г. Темата на форума е: „Предизвикателствата пред системата за отбрана на страната и използването на Въоръжените сили при развитие на военно-политическа криза“.

На конференцията ще присъстват заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов, народни представители, висшият команден състав, ръководители и представители на държавни институции, генерали и офицери от видовете Въоръжени сили, директори на дирекции в Министерството на отбраната, началници и командири на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната.

През втория работен ден, 21 февруари, началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев ще представи анализ на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната през учебната 2017 г. Поканен е да присъства президентът и върховен главнокомандващ въоръжените сили на Република България Румен Радев.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker