Тържественото честване на 75-годишнината от създаването на Парашутната дружина в 68-ма бригада Специални сили

Pan.bg 19 мар 2018 | 15:30 views (1682) commentaries(1)
img http://podtepeto.com

Каракачанов и Караянчева се обявиха за спортуването на политиците


Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отговори на спортното предизвикателство на президента с перфектна маршова подготовка

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира коремното с цигара в устата


Тържественото честване на 75-годишнината от създаването на Парашутната дружина в 68-ма бригада Специални сили и на днешния ден не мина без коментари по темата с президентското коремно възлизане отпреди седмица. След протоколните въпроси към двамата височайши гости Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментираха и спортното предизвикателство на държания глава Румен Радев от висилката.

„В добра форма е президента! Трябва да го последват всички офицери и не само коремно, а да показват добра физическа форма. Тук в Специалните сили съм виждал много, които го правят, но те затова са по-специални, за да могат.“ Това коментира министърът на отбраната, който в края на миналата седмица си призна в национален ефир, че няма време за фитнес и не може да се превърти на лоста.

Призовавам тези, които критикуват президента Радев, че и го е изпълнил със засилка и те да го направят със засилка, коментира още Красимир Каракачанов, визирайки изявление на Волен Сидеров. Министърът през това време подръпваше от цигарата си, като преди това поиска разрешение от журналистите да запали, ако са приключили със снимките.

„Няма нищо лошо да се спортува, аз също спортувам. Когато политиците са здрави, те могат да си изпълняват добре задълженията и ние като парламентаристи, гледаме да работим максимално активно, за да бъдем полезни на българските гражданин,“ като обигран политик коментира спортното предизвикателство председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

По време на официалното приемане на строя тя демонстрира не просто добра, а перфектна маршова подготовка. Карянчева прие парадния строи със стегната маршова стъпка на висок ток по разбитата настилка на плаца без да трепне.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Тържественото честване на 75-годишнината от създаването на Парашутната дружина в 68-ма бригада Специални сили

ПРЕДИШНА СНИМКА 3/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  любопитен 20 мар 2018, 22:16
   
  0
   
  0

  Интересно никакви поздравления, коментари и впечатления от честването на 75-годишнината от създаването на Парашутната дружина в 68-ма бригада Специални сили! Да няма някакво табу и запрещение от Пан.бг ! Ако е така много лошо .......... и странно!?!!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker