Западната коалиция ликвидира главния петролчик на „Ислямска държава”

Pan.bg 19 юни 2018 | 22:25 views (711) commentaries(3)
img
blitz.bg


Западната коалиция, оглавявана от САЩ ликвидира в Сирия четирима членове на терористичната организация „Ислямска държава”, свързани с мрежата за продажба на нефт и газ. Операцията е проведена на 26 май.

Сред убитите е лидерът на мрежата Абу Хатаб ал Ираки, който е отговарял за доходите от нелегалната продажба на гориво. Останалите трима са били негови съучастници.

Ликвидирането на тези хора ограничават възможностите на ИД за финансиране на терористите в Сирия и Ирак.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  ддт1 20 юни 2018, 02:05
   
  3
   
  0

  Нелегалният продавач е ясен.А кой е нелегалният купувач? А, дали е ликвидиран някакъв си бандит пък макар и шеф на контрабанда е без значение- престъпната контрабанда за която всички в света знаят няма да престане.А с нея и финансирането на касапите. От години въпросът за това кой осигурява интернет връзки и банкови дейности на главорезите остава да виси въвъ въздуха. Просто никой не чува въпроса..

 2. #2
  Идиота 20 юни 2018, 02:14
   
  3
   
  0

  Ами много просто, нелегалния купувач убива нелегалния продавач за да не му плати...?

 3. #3
  Geocom 20 юни 2018, 09:34
   
  2
   
  0

  Сред убитите е лидерът на мрежата Абу Хатаб ал Ираки, който е отговарял за доходите от нелегалната продажба на гориво.

  Тя голяма работа тази западна коалиция - колкото две по-малки - обаче "независимите" западни медии никога не си и помислиха даже и да зададат въпроса аджеба ислямистите на кого "нелегално" продават петрола и кой "нелегално" ги снабдява с оръжие и от къде минава всичко това след като ИД е заобиколена от същата западна коалиция и защо западната коалиция даже и не търси тези с които ИД търгува.

  Това са забранени въпроси в "западните демократични и независими медии където се спазва свободата на словото" - как пък на нито един журналист не му минаха през акъла.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker