Новият декан на Военния факултет в Шумен вече e на поста

Pan.bg 20 юни 2018 | 08:09 views (1429) commentaries(4)
img Полк. инж. Дилян Димитров е новият декан на Военния факултет в Шумен. Научната му титла е доцент, доктор на науките. Това съобщи пред журналисти досегашният декан полк. проф. Сашо Евлогиев, съобщава БНР.
„Факултетът никога не е разполагал с такъв потенциал“, каза в края на мандата си полк. Евлогиев. В момента имаме 4 професори, 8 приключени процедури за доценти и 10 за главни асистенти. Приключени са процедурите за назначаване на млади асистенти, които са седем“.
„Ще продължа всички добри практики от предходното ръководство, най-вече по отношение на развитието на академичния състав“, каза полк. Дилян Димитров при встъпването си в длъжност.
"Също при усъвършенстването на материално-техническата база, като ще насоча повече внимание към специализираната учебно-материална база, която касае по-точно техническите специалности. Тази специализирана апаратура, която трябва да бъде закупена, ще ни даде възможност да развиваме научната област и да покриваме изискванията на следващите процедури по хабилитация и придобиване на образователно-научна степен доктор", посочи той.
В предходния мандат във Военния факултет в Шумен 68 души са преминали обучение по различни форми на Програма „Еразъм“+.
Източник:''Svodka.start.bg''; http://otbrana.com/


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  krivak 21 юни 2018, 06:47
   
  9
   
  1

  това сериозно ли ? Навремето имаше само един професор но беше пълно с курсанти, сега жив курсант не можеш да видиш в Шумен дори за снимка. БРАВО, БРАВО, продължавайте да си произвеждате професори и доценти.

 2. #2
  xxx1 21 юни 2018, 21:11
   
  4
   
  1

  Помня го като капитанче....а сега вече полковник и н-к Факултет даже. Браво Диляне, жив и здрав.

 3. #3
  гневен 26 юни 2018, 07:43
   
  2
   
  0

  Какви доктори, какви професори, какви пет лева! Кьорав курсант няма, но "учени военни" бол! ОТВРАТ! ПАРОДИЯ!

 4. #4
  Димитър Радев 27 юни 2018, 11:40
   
  0
   
  0

  Поздравления за декана, но нека подготвя ОФИЦЕРИ, а не бъдещи ръкавелни кадри, криещи се зад закона за висшето образование. Кадри,съвършено непригодни за действителността, но готови вече за ,,ровенето'' в ,,науката''.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker