Фестивал на военните духови оркестри и преглед на любителското художествено творчество в Сухопътните войски - Враца 2018

Pan.bg 20 юни 2018 | 08:22 views (654) commentaries(0)
img В дните от 19 до 21 юни в град Враца ще се проведе ежегодния Фестивал на военните духови оркестри и заключителния етап на Прегледа на любителското художествено творчество в Сухопътните войски за 2018 г. Мероприятията са инициирани и организирани от Командването на Сухопътните войски, под патронажа на областния управител на област Враца - Малина Николова. Домакини на тазгодишните прояви са Бригадно командване - Благоевград, с командир полковник Красимир Кръстев.
Прегледът на любителското художествено творчество ще се проведе в Концертната зала на Община Враца. Културната проява на творческите състави ще бъде официално открита днес - 19 юни в 16.00 ч. с първата част на Прегледа на любителското творчество, в която ще се изявят творческите колективи на 101-ви алпийски полк - Смолян, 4-ти артилерийски полк - Асеновград, Единен център за начална подготовка - Плевен и 2-ра Тунджанска механизирана бригада - Стара Загора.
На 20 юни от 10.00 ч., ще се състои втората част на Прегледа на любителското художествено творчество, в която в съревнованието ще се включат самодейните състави на 61-ва Стрямска механизирана бригада- Карлово, 38-ми батальон за ядрена, химическа и биологична защита – Мусачево, 110-ти логистичен полк – Пловдив и 55-ти инженерен полк – Белене.
Прегледът на любителското художествено творчество ще приключи на 21 юни с представянето на творческите състави на Центъра за подготовка на специалисти – Сливен и домакините от Бригадно командване - Благоевград.
Фестивалът на военните духови оркестри ще се проведе на 20 юни. От 17.00 ч. ще се състоят самостоятелни концерти на духовите оркестри в различни райони на града. В парка на ж.к. „Дъбника“ ще се проведе концерт на Представителния духов оркестър на Сухопътни войски, по същото време в местността „Хижата“ ще се състои концерт на Военен духов оркестър – Стара Загора. На площада пред Община Враца ще се състои концерт на Военен духов оркестър – Карлово. Паркът пред Военен клуб – Враца ще събере граждани на града на концерт на Военен духов оркестър – Сливен, а на площад „Суми“ ще се проведе концерт на Военен духов оркестър – Белене.
След края на самостоятелните концерти, от 19:00 часа, на площад „Христо Ботев“ ще се състои Сборния концерт на военните духови оркестри.
Източник:''Svodka.start.bg''; http://landforce.armf.bg/


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker