Русия: Бойната мощ на НАТО не може да ни уплаши

Pan.bg 11 юли 2018 | 13:17 views (1267) commentaries(2)
img
fakti.bg


Плановете за увеличаване на военната мощ на НАТО не представляват опасност за Русия, заяви председателя на комисията по отбрана на Съвета на федерацията на Русия Виктор Бондарев, цитирана от TACC.

"Дали представляват заплаха за Русия с намерението си да създадат 30 батальона и 30 въздушни ескадрили, способни да се разгърнат за 30 дни? Не, те не са, дори и да са точно изпълнени, защото нашата защита е силна и военната ни мощ е достатъчна и ние можем да се противопоставим на всяка потенциална военна заплаха", каза той, добавяйки, че геополитическите опоненти на Руската федерация" разбират това перфектно".

Бондарев отбеляза, че САЩ "определят правилата в НАТО, така че сега членовете на алианса под тяхно ръководство и поради техния натиск ще увеличат разходите си за отбрана, за да достигнат до 2019 рекордни нива". "Това не е консолидирано решение, а такова, взето от Вашингтон", убеден е сенаторът.

"Американски военни представители са готови да предложат и обявят амбициозни планове, за да получат повече бюджетни средства", продължи ръководителят на отбранителната комисия на Горната камара на руския парламент.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  Borei 11 юли 2018, 13:42
   
  8
   
  2

  Когато имате такива оръжия, то всеки нападащ ви, е самоубиец!

  И дори да са много нападащите, вие имате за всеки достатъчно ракети. А западняците не искат да умрат, без основателни причини! САЩ се опитват да ги тласнат пак в такава война, но май няма да им се получи? Напоследък започнаха да лъсват лъжите и коварните планове на "елитите", което докара на власт такива, като Орбан в Унгария, Курц в Австрия и подобни в Италия. Западът днес е много разделен, а Турция, макар и в Натото, няма да се съобразява с прищевките на САЩ! Само "новите" капиталистически страни, като Полша, Балтийските републики и Румъния са големи балъци и са съгласни да са мишени в сащиянските войни, от които те самите нямат абсолютно никаква полза!

 2. #2
  ЗАПОЗНАТ 11 юли 2018, 14:23
   
  2
   
  9

  А ТРЯБВА ТАВАРИШ ПУТИН !!!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker