Три нови функции ще има дирекция „Социална политика“ на МО

Pan.bg 14 сеп 2018 | 08:51 views (449) commentaries(1)
img Източник:"Otbrana.com"

Визията за развитие на дирекция „Социална политика“ в МО представи днес нейният директор Иво Антонов на семинар на Национален синдикат „Отбрана“ към КТ „Подкрепа“. Три са новите функции, които дирекцията е предложила да има за в бъдеще - политика по жилищното осигуряване на военнослужещите и цивилните служители, психологическото осигуряване и политиката по отдих и възстановяване.

Участниците в семинара са изразили пълна подкрепа на предложенията на дирекцията. Подчертано е било, че тези функции ще подобрят чувствително социалната политика на министерството в интерес на хората в отбраната. Предложено е било да бъдат направени някои законови промени, с които на военнослужещите да бъде върната възможността да закупуват ведомствени жилища срещу договор за служба в армията с определен срок. Смята се, че това ще подпомогне усилията за преодоляване на некоплекта от военнослужещи и за тяхното задържане във Въоръжените сили.

В семинара участва и началникът на отдел Социални дейности“ в дирекцията Диян Валянов.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  HI ANTONOV! 14 сеп 2018, 15:25
   
  2
   
  0

  ДЯДО ЙОЦО,КАК МИСЛИШ НЕ СЪМ ЛИ ПОДХОДЯЩ ЗА ТАЗИ ДИРЕКЦИЯ...!?

  "Три са новите функции, които дирекцията е предложила да има за в бъдеще - политика по жилищното осигуряване на военнослужещите и цивилните служители, психологическото [/b]осигуряване и политиката по отдих и възстановяване. "

  Н.И.Й.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker