Състезание по военно-приложни спортове ще се проведе в 61-ва Стрямска механизирана бригада

Pan.bg 20 окт 2018 | 09:51 views (437) commentaries(0)
img Източник:''Armymedia.bg''; http://landforce.armf.bg/

Състезание по военно-приложни спортове ще се проведе на 26 октомври 2018 г. в 61-ва Стрямска механизирана бригада – район Карлово. То е организирано по повод празника на Сухопътните войски.

Съревнованието, в което ще участват 11 отбора от формированията и щаба на бригадата, ще започне в 9.00 ч. на учебен полигон „Анево” и ще продължи на автодрум „Иганово”. Отборите са в състав от 5 военнослужещи, които трябва да преминат през следните етапи: изтегляне с въже на аварирала машина на 35 метра; натоварване на боеприпаси и материални средства на товарен автомобил с повишена проходимост; евакуация на ранен от купола на бойна машина на пехотата БМП – 1; допопълване на боекомплекта с боеприпаси с преминаване през бойно поле; хвърляне на ръчна граната; пренасяне на туби с гориво по разрушен мост; преминаване на заразен участък и евакуация на пострадал от горяща сграда; сглобяване и стрелба с автомат „Калашников”; сглобяване и стрелба с пистолет „Макаров” и действия на патрул при попадане на импровизирано взривно устройство.

Финалът на състезанието и награждаването на класиралите се на призовите места ще бъде на автодрум „Иганово”.

Уважаеми колеги,

Постоянно акредитираните журналисти, които желаят да присъстват на състезанието, трябва да бъдат не по-късно от 8.30 часа на 26 октомври 2018 г. (петък) в учебен център „Анево“, след което ще бъдат транспортирани със служебен транспорт до автодрум „Иганово”.

Журналистите, които желаят да отразят съревнованието, трябва да потвърдят присъствието си до 15.00 часа на 24 октомври 2018 г.
на телефон: 0335-9-45-90, вътр. 33-036 и 33 235, мобилен тел.0888/42 73 88.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker