Генералски поздрав за европейския шампион редник Красимир Анев

Pan.bg 21 фев 2019 | 21:52 views (1396) commentaries(0)
img Otbrana.com

От името на ръководството на Съвместното командване на силите (СКС) и лично от свое име Ви поздравявам за огромния успех, постигнат на Европейското първенство по биатлон в Минск – Раубичи. Това се посочва в поздравителен адрес на командващия СКС генерал-лейтенант Любчо Тодоров до редник Красимир Анев, който спечели златото на европейското първенство по биатлон в Минск-Раубичи (Беларус) в индивидуалната дисциплина на 20 километра. „Вашето безупречно представяне и Вашата победа са белег на успешно изминат дълъг тренировъчен път, но и ново начало, което носи нови надежди и успехи за Българската армия и България. В спортните Ви изяви откриваме несломимия Ви дух, вяра в собствените възможности и силата на волята за победа. Бъдете горд от постигнатото до момента и не спирайте да искате повече в утрешния ден”, се отбелязва по-нататък в поздравителния адрес, съобщават от СКС

Европейският шампион редник 3-ти клас Красимир Анев служи в Центъра за елитен спорт на СКС. Той е роден на 16 юни 1987 г. в гр. Самоков През 2006 г. завършва спортното училище „Никола Велчев” в гр.Самоков, а през 2013 г. и Националната спортна академия в гр.София, спортна дисциплина – биатлон. От 1 ноември 2010 г. е в редовете на Българската армия. Длъжността му е „Младши специалист по физическата подготовка и спорт” в „Центъра за елитен спорт” на в.ф.22980-София, което е подчинено на СКС.

Редник Анев направи само един пропуск при четирите си стрелби и измина трасето за 53:18.1 мин. Авансът му пред втория Тарей Бьо от Норвегия бе повече от 3 секунди. 31-годишният спортист има още в кариерата четири сребърни и четири бронзови медала.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker