Детски смях и игри в Деня на бащата

Pan.bg 21 юни 2019 | 13:06 views (252) commentaries(1)
img Източник:"Armymedia.bg'';Автор БА

В територия на детския смях и игри се превърна Националният военноисторически музей (НВИМ) в Деня на бащата. Многобройните атракции привлякоха хиляди посетители от всички възрасти. НВИМ организира проявите за Деня на бащата за осма поредна година.
Специално за събитието Българската армия представи военни машини „Мерцедес”, бойна бронирана машина „Командо-Селект”, брониран боен джип „Пясъчна котка” и друга техника. Всички желаещи, а те не бяха малко, влизаха в кабините на едни от най-атрактивните машини от външната експозиция на музея – хеликоптер Ми-8, ракетен комплекс 2К 52 Фрог „Луна-М” и подвижен радиовисотомер „Вершина”.
Но забавленията не свършваха дотук. Под погледа на родители, баби и дядовци, децата участваха в програмиране на роботи и създаване на видеоигри, участваха във виртуална зона за игри, сглобяваха къщички, създавайки мечтания град, решаваха логически задачи. Посетителите – малки и големи, се включиха и в много други интересни прояви, организирани от Военния музей. За всички тях Денят на бащата стана истински празник.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Станко 21 юни 2019, 16:29
   
  1
   
  0

  Денят на бащата У НАС се празнува на 26 декември!!!Пак ли гледаме САЩ и др.

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

Advertisement

Login

Remember me on this device

Registration Forgotten password
eXTReMe Tracker