ФОТООКО: Празникът на РТВ

Pan.bg 22 мар 2012 | 15:59 views (2200) commentaries(0)
img Снимки - Максим ГЕНОВ, сп."КЛУБ КРИЛЕ"

На 20 март заместник-началникът на отбраната вицеадмирал Пламен Манушев участва в тържественото честване на 60-годишния юбилей от създаването на Радиотехнически войски. На събранието-концерт в Централния военен клуб
присъства още и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Константин Попов.
Вицеадмирал Пламен Манушев поздрави личния състав на полка с празника и подчерта, че радиотехническите войски доблестно изпълняват воинския си дълг. Той връчи награди на военнослужещи от 1-ви радиотехнически полк, отличени със заповеди на министъра на отбраната Аню Ангелов и на началника на отбраната генерал Симеон Симеонов за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните им задължения.
Генерал-майор Константин Попов благодари на личния състав за достойното изпълнение на отговорните задачи и награди отличили се военнослужещи от 1-ви радиотехнически полк.
Празникът продължи с концерт на представителния ансамбъл на Въоръжените сили. В чест на юбилея на радиотехническите войски в Централния военен клуб бяха изложени художествени фотографии, свързани с дейността на войските.

image

image

image

image

image

image

image

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker