ДОГАН НАПИСА ПИСМО. НЯКОГА ОЧАКВАХ ДА ПРОЧЕТА ТАКОВА ОТ РУМЕН РАДЕВ. СЕГА ПИАРИТЕ МУ МИСЛЯТ КАК ДА ГО ПОЗИЦИОНИРАТ ПРЕД ШЕСТ ДЯДКИ И ТРИ БАБИ. НЕ Е СЪЩОТО, ПИЧОВЕ, КОГАТО НЯМАШ ВИЗИЯ, ТОВА СЕ ВИЖДА … ОТ САМОЛЕТ.

Pan.bg 18 мар 2017 | 12:33 views (4739) commentaries(0)
img
Вчера, Ахмед Доган написа едно писмо.

Някога очаквах да прочета такова от Румен Радев.

Сега съм сигурен, че пиарите му мислят, как да го позиционират на висотата на почетния председател на ДПС, с някоя дълбоко откровена реч пред шест дядки, три баби и една румънска боркиня за справедливост.

Не е същото, пичове, когато нямаш визия, това се вижда… от самолет.Да, уважаеми зрители и радиослушатели, време е да предефинираме патриотизма, който е архаичен и конфликтен и да се обединим около него, не само заради Ердоган, а най вече заради самите нас.Когато принципите на човек приключат с партийно назначение, номинация, или банков превод, този човек, няма никакво право да пита за Делян, защото разликата не е по същество, а в количеството и качеството на изконсумираната „държавност“.Бойко е спукан балон, плондир, най- явно си личи по довчерашните му подлоги и днес най- яростни критици, а проблемът е, че сценаристите го заменят с още от абсолютно същото, но с пола.

ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ

/afera.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker