КОНДОЛИЗА: САЩ ЩЕ НАКАЖАТ РУСИЯ ЖЕСТОКО!

Pan.bg 14 май 2017 | 13:08 views (9638) commentaries(7)
img
Руски дневник


Бившият държавен секретар на САЩ от времето на президента Джордж Буш - младши Кондолиза Райс заяви, че Съединените щати ще накажат Русия за намесата ѝ в президентските избори на САЩ, когато сметнат за необходимо, съобщи Life.ru в неделя (14 май).

В интервю за телевизионния канал PBS Кондолиза Райс отбеляза, че САЩ трябва да приеме сериозно проблема с Русия и обвини Владимир Путин, че си отмъщава за съмненията на американските власти в легитимността на президентските избори в Русия през 2012 година.
"Има начини да се справим дори с враждебните действия. Необходимо е да се каже на Русия: ние знаем, че вие стоите зад това и, когато счетем за нужно, ще ви накажем за постъпката ви", заяви Райс.

Според нея САЩ е демократична страна със системен контрол, баланс и свободна преса и тя няма нищо общо с Русия и Владимир Путин. Въпреки това бившият държавен секретар призна, че Съединените щати се нуждаят от руснаците за спасението на Сирия и плановете за ограничаване на Северна Корея.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Borei 14 май 2017, 14:36
   
  55
   
  6

  А не може ли вас да ви накаже цял свят, за това че превърнахте тази планета в руини?
  Заради вашите войни, навсякъде вече "дими" по света! Колко народ убихте до сега? Колко старни развалихте?

  И какво толкова плашите Русия? Вашата територия е много по-несигурна и по-лесна за унищожение от руската! И болшинството ви население живее по краибрежията... Много сте лесни за големи загуби, при една война. А я се опитайте да "накажете"цяла Русия с тази огромна територия и народа й, който е разпределен по цялата й теритоирия?

  И дори само една ракета "Сармат" или "Рубеж" да стигне до Йелоустоун, вече сте пустиня от разрушенията на мегавулкана!

  И мислите, че плашите Русия? Това не е Ирак или Либия или даже бивша Югославия, за да ги е страх от вас! Русия може да ви смаже само с една ракета, нещастници такива!!!! Просто философията и разбирането на Русия не е като вашето - всеки който е по-слаб от нас, трябва да бъде подчинен, ограбен или убит! И за това вие все още се правите на "важни" и сте още живи!! Но вече сте към края на империята си!!! Скоро ще станете никои и това вече се усеща!!!

 2. #2
  Георги Ковачев_ 14 май 2017, 16:59
   
  50
   
  5

  обвини Владимир Путин, че си отмъщава за съмненията на американските власти в легитимността на президентските избори в Русия през 2012 година

  Силно се съмнявам, че на президента Путин му дреме за "съмненията на американските власти" - сигурно Кондолизката го бърка с нашите послушковци, които не могат да пръднат без разрешение от "Козяк". А и за разлика от американците, Путин едва ли е толкова дребнав, че да си отмъщава на хора, за чието мнение не го е грижа кой знае колко.

  Необходимо е да се каже на Русия: ние знаем, че вие стоите зад това и, когато счетем за нужно, ще ви накажем за постъпката ви


  И как ще стане тоя номер - ще накарате ЕС да увеличи санкциите ли? Смешници.

  Според нея САЩ е демократична страна със системен контрол, баланс и свободна преса и тя няма нищо общо с Русия и Владимир Путин.

  Ми тогава за чий грачиш по Русия и Владимир Путин? За да отвличаш вниманието на народа от вътрешните проблеми на страната си, от които правителствата ви бягат вече четвърт век?

  Съединените щати се нуждаят от руснаците за спасението на Сирия и плановете за ограничаване на Северна Корея.

  Проблемът ви е, че руснаците не се нуждаят от САЩ нито за спасението на Сирия, нито за справяне със Северна Корея - и на двата театъра Русия по-скоро счита САЩ за част от проблема, а не част от решението.

 3. #3
  ком 14 май 2017, 22:22
   
  24
   
  3

  Преди години при свое посещение в Москва,Кондолиза предевявя претенции на което тогавашният външ.мин. на Русия в прав текст и казва ,че е по-добре да се занимава с пиянито си,отколкото с външна политика ,След това е попитал знаели къде се намира една водонапорна кула някъде под Илинойс.След време съветниците и се ориентират ,че ства дума за твърде невралгична геоточка начало на разлома Мадрит и тона и се смекчил в следващите преговори.

 4. #4
  боже, боже 15 май 2017, 23:33
   
  16
   
  3

  Тая простакеса откъде изпълзя? Помните ли как обясняваше, че ракетите в Чехия, Полша и Румъния са насочени срещу Северна Корея. По тоя повод севернокорейските ракетчици получили ордени и предупреждение едновременно - орден, защото със своята смелост така уплашили една държава Чехия, че тя щяла да разполага ракети на САЩ и предупреждение - ако до 24 часа не разберат къде точно е Чехия и защо толкова се страхува от КНДР, всички в концлагер!

 5. #5
  Бети 16 май 2017, 09:32
   
  18
   
  3

  Тази ми напомня за филма " Планетата на маймуните".

 6. #6
  Христофор 18 май 2017, 08:28
   
  6
   
  0

  Аз пък си спомням,как изпързаля Миша Саакашвили.

 7. #7
  Стойо 18 май 2017, 10:31
   
  11
   
  1

  Както я бяха нарекли в един сайт КондомЛиза пак изпълзя отнякъде. Кой знае в каква десета глуха е в момента, затова си прави собствен PR. Не знам как САЩ ще накаже Русия, но ако Русия и Китай решат да накажат САЩ, тогава жална им американска майка.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker