ГОТВИ СЕ ПРОТЕСТ НА 13 ВОЕННИ СЪЮЗА ПРЕД МО ЗАРАДИ УВОЛНЕНИЕТО НА ИВО АНТОНОВ. ГЕРБ ГО ПРАТИХА В БОЛНИЦА

Pan.bg 18 май 2017 | 16:12 views (8846) commentaries(15)
img Информация на ПАН.БГ.

Заради неправомерното уволнение на Иво Антонов - Директор на дирекция "Социални дейности" в МО, се готви протестна декларация на голяма част от военнопатриотичните съюзи към МО. Ако декларацията им не бъде уважена и Иво Антонов не бъде върнат в МО, стотици български бивши военнослужещи ще излязат на протест пред сградата на МО.
Заради разразилият се огромен скандал започнат от Цветан Цветанов, Бойко Борисов и Валери Симеонов заради "нацистките поздрави", след сериозен разговор със зам.министъра на МО днес по обед, Иво Антонов е постъпил по спешност във ВМА в прединфарктно състояние. В момента е в интензивно отделение.
Припомняме, че Иво Антонов от 10 години е човекът с най-много заслуги в МО относно военнопатриотичната дейност и патриотичното възпитание.
Всяка трета новина в МО е свързана с неговата дейност - откриване на нови военни паметници, възстановяване на стари такива, намиране и реставриране на военни гробища и военни паметници на български военни в чужбина. Накратко - с лека ръка МО се отказват от поредния достоен кадър.

За съжаление твърде много станаха скандалите в МО откакто министър Каракачанов пое властта само преди 10 дни.
Той пък в момента е в Брюксел и не може по никакъв начин да контролира министерството си.

Допълваме, че няма как Бойко Борисов, както от ГЕРБ изтъкнаха, да уволнява директори на дирекции в министерства, може да назначава министри и зам.министри, но другото просто не е в неговата компетенция.

Ще продължим да ви информираме за ситуацията.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 15

 1. #1
  Н.Еремиев 18 май 2017, 16:55
   
  22
   
  5

  Не знам колко въпросният господин е кадърен или некадърен, но снимката е факт.
  А това, че Б.Б. го е уволнил без право не е истина.
  Б.Б., Той, да се свети името Му има право на всичко.
  Например само той има право да изпреварва другите по магистралите. Него никой не може да го изпреварва. А вчера да вземе някакъв си моторист да го изпревари и то с мотор без номер.В последствие кучетата на Цв.Цв. установили, че това бил Станишев.

 2. #2
  колега запасняк 18 май 2017, 18:04
   
  19
   
  10

  Ако въпросният господин Иво Антонов е "фашист", значи половината българи са националсоциалисти... Това "Лов на вещици" ли е или поредния майтап с българите???? А коя структура е паразитна и коя не, нека се произнесат експертите, а не пенсионерите и политкомисарите...

 3. #3
  CANE 18 май 2017, 18:26
   
  15
   
  6

  Отговор на коментар: #2

  Кои "експерти"? Които доведоха армията до сегашното състояние от блестящите си експертизи? Този господин да не се крие във ВМА, а да излиза да прави паметник и на Българската армия, че вече се е споминала.
  Преславе, със цензура няма да вдигнеш рейтинга на Иво Антонов.

 4. #4
  Дедо Поп 18 май 2017, 20:30
   
  6
   
  5

  ЗОВСРБ, Чл. 60. Забранява се създаването и функционирането на структури на политически партии и политически движения, както и осъществяването на политическа дейност във въоръжените сили.
  ЗДС, Чл. 42. (2) При осъществяване на службата държавният служител не може да се ръководи и да защитава интересите и волята на политическата партия, в която членува.
  Нищо лично, човекът е читав. Но. Какво е това партизиране на служители в департизираната администрация на МО? Може ли да има държавен служител от квота на политическа партия? Излиза, обяснява, че това е било шега, той не е официален представител на ведомството , като например полит-или милитъри-ръководството и т.н., а не министъра от същата "квота" да му прави мечешка услуга със защитата си.

 5. #5
  Интересно 18 май 2017, 20:38
   
  8
   
  2

  Малко баа...Военните съюзи са 35 или 38.Много ми е интересно кой би защитил истински или шеговит нацист.

 6. #6
  наблюдател 18 май 2017, 21:07
   
  8
   
  11

  Подкрепяме казаното от #2 - МО не се нуждае от лов на вещици и от отстраняването на професионалисти. Браво на министър Каракачанов че защитава служителите си! Всички хейтъри и разединители на нацията да духат таратора! А ако освободи и незаменимите пенсионери, които ги правят тези интриги, всичко ще си дойде на мястото...

 7. #7
  Военен от 25г 19 май 2017, 07:22
   
  8
   
  2

  Чудя се ! Ако пусна една моя снимка с поздрав тип "хайл" пред същия немски танк, дали някой ще скочи да ме защитава ?????

 8. #8
  abc 19 май 2017, 08:05
   
  7
   
  4

  За да сложиш такава своя снимка във Фейсбук трябва да си или истински привърженик на нацистката идея, или просто си глупак. И при двете хипотези мястото ти не е в МО.

 9. #9
  Военен от 25г 19 май 2017, 09:04
   
  7
   
  4

  до #8 abc
  Така като гледам глупакът си ти и не си разбрал иронията в поста ми.
  Иначе си абсолютно прав: този Антонов - "незаменимият" директор с 18г. стаж е или истински привърженик на нацистката идея, или просто е глупак. И при двете хипотези мястото му не е в МО.

 10. #10
  voin 19 май 2017, 09:48
   
  14
   
  1

  Кой съюзи и кой ще защитават? Изкукали старци, които гледат да се докопат до софрата!!! А КОГАТО ПРЕЗ 2012 Г. УВОЛНЯВАХА МОМЧЕТА НА ПО 40-45 г. - КЪДЕ БЯХТЕ ТЪПАНАРИ? КОГАТО РАЗСИПВАХА АРМИЯТА КЪДЕ БЯХТЕ? КОГАТО И ПО-РАНО СЪКРАЩАВАХА ВАШИТЕ ПОДЧИНЕНИ КЪДЕ БЯХТЕ? ГЕНЕРАЛИ.......

 11. #11
  бяла Врана 19 май 2017, 10:14
   
  3
   
  1

  Отговор на коментар: #9
  Написаното от abc не беше към теб, а визираше Иво Антонов. Иначе го е казал много на място. Аз обаче си мисля, че дори Антонов да е привърженик на кафявата идея - пак е глупак щом демонстрира явно предпочитанията си. А тези "военни съюзи" се поставят сами в неловко положение - ако наистина мислят да протестират, а не е цялата новина "партенка" с цел да плаши гаргите.

 12. #12
  HEIL HITLER! 19 май 2017, 10:33
   
  12
   
  8

  Отговор на коментар: #8

  ЕЙ ТЪПИ ЧЕРВЕНИ КОПЕЛДАЦИ,
  вашето МЯСТО НЕ Е В АРМИЯТА И В МО!
  КОГА ЩЕ ПРОУМЕЕТЕ,ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛЮБИМИЯТ ви комунизъм ДНЕС СМЕ НАЙ-БЕДНАТА И КОРУМПИРАНА "ДЪРЖАВА"!
  ЦЯЛАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА И 'ЕЛИТ" КАТО НЕ СА СЕ СНИМАЛИ С НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ ДА НЕ БИ ДА СА ЧИТАВИ !?!?!?!

  БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!
  АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ СПЕШНО ДА СПАСИМ НАЦИЯТА ОТ ЦИГАНИЗАЦИЯ И МОР!

  ... _
  /_/_
  _/ /

 13. #13
  до voin 19 май 2017, 10:50
   
  4
   
  2

  Отговор на коментар: #10

  Прав си за софрата. Ако пък излезе наяве що пара е потрошена за командировки от Иво Паметника, ще трябва да закрият цялата му измислена дирекция.

 14. #14
  Анти хитлер 19 май 2017, 12:00
   
  5
   
  10

  Отговор на коментар: #12
  Върви при любимия си Адолф...

 15. #15
  ЗКПЧ 19 май 2017, 12:21
   
  7
   
  5

  Абе пенсионирани хейтъри, вие кога разбрахте, че Антонов е фашист, когато заедно с ветераните от ВСВ поднасяне букети на възстановените от него мемориали в Сърбия, Хърватия и Унгария само преди няколко дни /справка - ПАН/, или когато кУрнелия ви каза? Тая снимка се джурка вече 10 години в нета, ама зло око не чете, а слуша какво диктуват от Масква

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker