ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ НИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ СЕКРЕТНИЯ ДОКЛАД ЗА КТБ. ЗАЩОТО ПИШЕ ЧЕРНО НА БЯЛО - БОЙКО И ДИЛЯН ФАЛИРАХА БАНКАТА, ПРИКРИВАТ БИЗНЕСА С ИСЛЯМИСТИТЕ!!!

Pan.bg 19 май 2017 | 08:24 views (9475) commentaries(6)
img
БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ФАЛИРАЛИ КТБ за да Скрият Следите си от НАРКО-ТЪРГОВИЯТА С ИДИЛ!


Секретен доклад на ЦРУ изтече в българските медии и в него истината за фалита на КТБ се преобръща на 180 градуса.


Според събраните от американската секретна служба данни умишленото фалиране на КТБ е плод на гнусен заговор на Делян Пеевски и Бойко Борисов срещу банкера Цветан Василев. Според същия доклад Борисов и Пеевски били замесени и в крупна контрабандна схема, в която освен действащият тогава министър-председател на България са участвали и няколко висши функционери от ДПС.

ЦРУ са засекли парични преводи от мръсни сделки за милиарди долари от контрабанден износ на българско оръжие и наркотици, предназначени за Ислямска държава. Паричните потоци минавали от Сирия през Турция към България, а част от тях се изпирали в КТБ, за да станат редовни и да не пада и сянка на съмнение относно легитимния им произход. Според разследването на американците ДПС е действало като етническа криминална организация, която била в пряка връзка с турски наркотрафиканти, хора от турските специални служби МИТ и тартори на терористични клетки.

От България в схемата били не само ДПС, но и хора от правителството и парламента.
Въпросният документ осветява и още една любопитна подробност: Бившият шеф на БНБ Иван Искров е работел и като информатор на американското разузнаване. Той издал на ЦРУ, че в офиса на една от родните партии се е провела среща между него, Пеевски, Йордан Цонев, бившият шеф на НСО Ангел Александров, зам.-главнят прокурор Борислав Сарафов и Бисер Лазов- изпълнителен директор на КТБ. Това било потвърдено и от бившия министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Според доклада на Иван Искров до ЦРУ, именно на въпросната тайна среща е взето решение да се организира фалирането на КТБ, за да се заметат нарко следите.

По идея на Пеевски за фалита трябвало да бъде набеден Цветан Василев и службите изманипулирали и насочили разследването в тази посока. През банката (КТБ) минали миларди долари от сделки с терористите – главорези от ИДИЛ, главно от търговия с оръжия и наркотици. Това трябвало да се скрие, като финансовата институция се срине, а всички негативи паднат на гърба на Цветан Василев.

Третата част от доклада на ЦРУ е също доста интересна: Според нея бившият мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев е привлечен като обвиняем, но кой знае защо никой не може да го докара в България за разпит. И въпреки, че е издадена европейска заповед за задържането му, а той открито живее в хотел в Сърбия, до ден днешен не се предприемат никакви сериозни мерки да бъде докаран у нас.

От своя страна Василев потърсил контакт с ЦРУ и разказал всичко, което знае за източването на банката и схемите, които са се разиграли докато той е бил нейн собственик.

ктб2

И като връх на сладоледа в доклада се замесва и името на Цветан Цветанов. Мистър 6 апартамента също се оказва, бил доверен човек на ЦРУ. Цветанов издал на разузнавателната служба, че ликвидирането на банката е станало, за да бъдат облагодетелствани политически и бизнес кръгове в България. В своя донос той пък твърди, че премиерът Бойко Борисов и Делян Пеевски са спретнали заговор-завера срещу Цветан Василев, като за целта са изфабрикували много „доказателства“ за слаб контрол от страна на Василев върху банката, достатъчни да го вкарат в затвора. А целта на Борисов и Пеевски била да придобият активи и имоти на банката след нейното затваряне, както и да заличат всички следи, водещи до самите тях, пише в доклада.

В България отдавна се знае, че Борисов дърпа конците на мафията и по-специално на търговията с амфетамини. Но докладът на ЦРУ остана само в няколко сайта и върху него бе наложена жестока цензура.

Никой не го преписа, никой не посмя да цитира дори ред от този исторически документ, описващ гротесната действителност в съвременна България.

Никой не коментира дори любопитния факт, че малко преди изборите Цветанов се опитва да застане начело на ГЕРБ, предавайки Борисов на американците.

Никой не гъкна, че ни управляват мафиоти и ченгета, а всеки втори управник на родината ни тича на доклад в американското посолство. А самото ЦРУ назначава на ключови държавни постове у нас единствено хора, които може да държи и контролира с тежки компромати.

Никой вложител в КТБ не подири сметка от мошениците във властта за изгубените си пари и за стреса, на който е бил подложен. И никой не попита как така от държавния бюджет бяха дадени три милиарда лева да се покрият дълговете на банката.

Мъртва тишина цари по въпроса с взривоопасния доклад.

А народът си въобразява, че имаме медии и разследваща журналистика.

Всъщност имаме гербаджийска мафия, облечена във власт, яхнала медиите и ръсеща поръчкови лъжи всеки ден.

А днес вместо за шокиращата развръзка на скандала с КТБ и бившия премиер-мафиот Борисов, новина № 1 за медиите ни е заглавието: „Герб дава газ пред БСП за изборите“. Като въпросната „газ“ се изразява в е един процент преднина пред „Столетницата“, очевидно подарен от гербаджийските подлоги „Алфа Рисърч“…

На такава държава като нашата, с такива продажни политици и журналисти, и с толкова видиотен народ…

нито ЦРУ, нито КГБ, а и МОСАД и МИ-6 да се напънат, не могат да ни помогнат!

ЦЕЛИЯ ДОКУМЕНТ НА ЦРУ С ГРИФ „TOP SECRET“ ВИЖТЕ ТУК:
http://radio42.bg/?p=921
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  Teraflop 19 май 2017, 09:23
   
  19
   
  2

  Добър ви ден! Без коментар.

 2. #2
  Коментиращ! 19 май 2017, 12:05
   
  14
   
  3

  Малко история! Основният финансов и промишлен донор на нацистка Германия са банките и промишлеността на САЩ! Нима не са знаели какъв е Хитлер и какво да очакват от него! Но са си "затваряли очите" подбутвайки го към световна война със СССР, от позицията на своите интереси!!
  А как е в България?
  "...В България отдавна се знае, че Борисов дърпа конците на мафията и по-специално на търговията с амфетамини. Но докладът на ЦРУ остана само в няколко сайта и върху него бе наложена жестока цензура..."
  "...Никой не гъкна, че ни управляват мафиоти и ченгета, а всеки втори управник на родината ни тича на доклад в американското посолство. А самото ЦРУ назначава на ключови държавни постове у нас единствено хора, които може да държи и контролира с тежки компромати..."
  Тук в българия може да ни управляват мафиоти, престъпници, бандити, ченгета...,НО щом са ВЕРНИ на интересите на САЩ, те ще си "затварят очите" за действията им! Докато станат излишни и недопустимо компрометирани... и ги заменят с нови кандидати за "Киряк Стефчовци"! Готов и подготвен "матриал" - дал Господ!

 3. #3
  бай иван 19 май 2017, 16:39
   
  5
   
  2

  И защо сегашния президент г-н Радев /избран от гражданската листа на БСП, критик на кабинета Борисов 2/ се дърпа да извади тази информация на бял свят ? Нещо пак ми намирисва на оня лаф "... една жена каза..."

 4. #4
  Кога ще стигнем НР България 19 май 2017, 16:40
   
  11
   
  3

  Съветският съюз е бил толкова съюзник с нацистка Германия, колкото СССР при Горбачов със САЩ, Кенеди и Хрушчов, Сталин и Чърчил, Сталин и Рузвелт, Путин и Тръмп, Хитлер и Чембърлейн.
  Кой спаси евреите, съветската армия. Американците и англичаните не откриха втори фронт когато немската армия настъпваше, откриха чак кагато руснаците тръгнаха да изтикват немците на запад и настъпваше червената армия към запад. Червената армия спря концлагерите и пещите. Те спасиха българските, и всички евреи, беше въпрос на време, и те да потеглят към пещите. Пешев живее в НРБ до смъртта си през 1973 годона. Преклонна в възраст. Народният съд е бил сто процента от еврееи, и те го осъждат когато БКП не е на власт, след това комунистите го реабилитират. Пак комунисти закриват и лагерите в България и СССР. не ги закрива някой друг.. Дясното иска да няма обществени пътища, само черни край реките и непочистени, само 80 000 души да имат пенсия и здравеопазване, като отпреди 1944 година. Без пътища, в калтта, заобиколени от луди, болни и гладни неграмотници безработни, Е ДЯСТОТО. БОГ ОСЪДИ ДЯСНОТО БОГ НЕ Е ЗА ФАШИЗЪМ-ДЯСНОТО, НЕ Е ЗА АРИСТОКРАЦИЯ И ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ.

 5. #5
  Кога ще стигнем НР България 19 май 2017, 16:43
   
  14
   
  2

  http://www.theglobaleconomy.com/Bulgaria/food_production_index/ http://www.theglobaleconomy.com/Bulgaria/livestock_production_index/ http://www.theglobaleconomy.com/Bulgaria/gdp_share/ За периода 1979-1988 г. при рейгъномиката, НРБ увеличава БВПто си с над два пъти по голям темп спрямо САЩ. А дългът на САЩ е два пъти, че и повече, по голям от българският, като процент от БВП. Това ще рече, че България по време на комунизма, дори и в годините на Перестройка, никога не е била в рецесия, камо ли фалирала, както поучава западната пропаганда.

 6. #6
  Borei 20 май 2017, 06:50
   
  5
   
  1

  Не ме учудва нищо!

  В един свят, в който "парите го управляват" има мафии и те могат и обикновенно и стигат до властта!
  Един път "седнали на трона", те си "циментират" положението...
  Търговия с алкохол, цигари, оръжие и наркотици винаги е било приоритет на мафията... Бързо се изкарват пари...

  Добре дошли във фашизма - система в която малка група "гадни" мошенници (могат да бъдат банкери, собственици на ВПК, крупни собственици на индустрията и т.н..) са "хванали" всичко и будалкат населението с "избори", "правителства", "държавна власт" и подобни алабализми... А всъщност те са и властта и държавата и контролират всичко...

  Това е даже и в САЩ и от там е тръгнало с банкерите от Франкфурт, извоювали си правото да "печатят" сами доларите... След това игрите с "Великата Октомврийска Социалистическа Революция", както от 1944 до 1989-та ни будалкаха, че била "велика" и била "руска".. След това обаче се разбра, че е била техна - на банкерската мафия в САЩ, а Русия била жертвата... Избиха "тонове" руснаци, ма кой го интересува? "Революцията искала жертви"... След това Германия и Хитлер... Германия е била чудесна страна, тези намират пак един луд, когото "бутат" на върха... И след това го сблъскват с другият мафиоз Сталин... Сталин бил от тях, но с времето решил да им се противопостави... Е, Хитлер трябваше да го накаже... Пак милиони убити, пак цяла Европа разруха и в кръв.. Кой го интересува - мафията си запазва световното господство, наложиха техната тоалетна хартия - доларите, за световна валута! За милионите войната беше смърт, но за мафията жътва - увеличение на властта и сферите й на влияние... А простолюдието са овце - може да бъдат леко жертвани в името на това "велико дело"!

  Та вие сте се замъчили за КТБ и нашата родна мафия???? ХОРА, МАФИЯТА УПРАВЛЯВА СВЕТА!

  Е как си мислите, че тогава в България няма да е също мафия на власт????? Нали за да сме "добри съюзници", трябва "нашите горе" да са подобни на техните (в САЩ и запада) "горе"?

  Целият ЕС пак е проект на световната мафия.. Бежанците - също.. Войните, които в последно време толкова открито показват безмислието си за народите и света - пак мафията.... НО има малка разлика! Да "хванеш" американската и западната мафия е МНОГО ТРУДНО!
  Те са се обиграли вече до там, че контролират наистина 100% всичко... НО "нашите" в мафията са още "новобранци", нямат 100 годишен опит и за това от време на време "правят издънки", вихда се, че само те "дърпат конците"...

  Накратко "капитализмът" или както го наричат "демокрацията" е система в която управляват мафиите!!!

  Будалкат народа, но когато им е нужно го жертват, без да им дреме за нищо.. Нашият днес се вижда, че го жертват, без да им пука! Радев, който уж щял да ни спаси от ислямизирането???? Е, нормален офицер или умен и работлив човек от народа, се "стъписва", когато отиде "горе" и започне да разбира, къде е попаднал... Тръмп - също! Мафията ги хваща за гърлото и може всеки ден да се отърве от тях!!!

  За това и не могат да направят нищо!!!!
  Да живее "демокрацията" в САЩ, в ЕС и в България - властта на парите!!!! Практически е невъзможно да се отървем от тях! Те държат всичко!!!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker