Цветанов захлупи Радев

Pan.bg 14 юли 2017 | 23:09 views (5976) commentaries(17)
img
Две социологически изследвания леко стъписаха логично мислещите у нас през миналата седмица. Първо "Алфа-Рисърч" и шефката ѝ Боряна Димитрова пообъркаха населението с изцепката, че пръв политик в държавата е Румен Радев с цели 57 на сто одобрение - другите, сложени на тезгяха на агенцията български политици му дишат далеч назад праха, само премиерът Борисов мръдка втори някъде в близката далечина със скромните 32 процента! Славещата се с чисти социологически ръце Боряна Димитрова няма да коментираме, нека приемем, че и най-праведните понякога грешат - а защо не и - че и най-праведните понякога послъгват... После - това стана някак инкогнито - се появи второ, още по-шашкащо изследване, телевизиите го съобщиха почти анонимно и малко криминално, без автор и поръчител - според което президентът-пенсиониран летец водел - според общественото мнение - на Цветан Цветанов в разразилата се в последните седмици разправия между двамата с... 91 на 9! Както се казва, страхотно! Радев Спасителя, Радев Обединителя, Радев Месията!...

Ако се поразмисли човек, нищо чудно да се стигне и до идеята, че това Исус Христос на нас, българите, вече не ни е нужен, изживял си е времето; ние, българите, си имаме свой Исус Христос, нов Исус Христос - Спасител и Обединител - на име генерал Румен Радев, любимец на населението, летец-изтребител, обучен да пуска бомби и да сее масова смърт в населени места - ако необходимостта, разбира се, го изисква! Така ли е обаче? Съвсем не - никакъв Спасител и никакъв Обединител не е генерал (Р)умен Радев, а точно обратното - с думите и поведението си той е първият български президент, пример за точно обратното - Разединител на нацията, който отгоре на всичко е склонен да поставя националните интереси в служба на други държави, Русия или САЩ според случая, без да му мигне окото, нагло обосновавайки се, че го правел, за да защити националния суверенитет - един любим президентски аргумент! Че Радев е неопитен и зелен за този непривичен за него най-важен пост в държавата, който му падна някак от небето, доказват постоянните му изцепки, шумно и на всеослушание, този човик сякаш се гордее със собствената си, първо - недопустима за този пост избухливост; второ - с неумението си да бъде сдържан и пестелив на думи; трето - с нелогичните и смешни опити за образно изразяване (повече от сигурно е, че матафорите не са му присъщи и че Господ не му е отредил да мисли и говори с алегории); четвърто - с откровените си лъжи, и т. н., и т. н... Вижте му само дори казаното през последната седмица - президент ли е това, Обединител и Спасител ли е това:

- Сравни изтребителите (явно щур глад го е гонил!) с кренвирши, сякаш ще си поръчваме обяд, а не бойни машини за милиард и половина, при това само за начало!; - Нарече парламента на парламентарната република трибунал, без дори да разбира каква национална поразия върши - да оставим настрана факта, че подобно изказване за висшата власт в една демократична държава подлежи и на съдебна отговорност, спокойна е обаче Държавната глава, може да си плещи каквото му хрумне, защото имунитетът го пази!; - Опита се да "вразумява" и да подчинява политическата класа на държавата, размахвайки заканително в продължение на три месеца двете стенограми от консултативния съвет за КТБ, шантажирайки я да стане послушна и смирена; оказа се, че написаното в тях населението отдавна го знае и Радев само си е приписвал незаслужени заслуги!; - Опита се да прехвърли собствената си глупост и некомпетентност за т. нар. задължителна уседналост, с която се опита да лиши над 2 млн. равноправни българи зад граница от правото им да гласуват, на един дребен чиновник в правосдното министерство, на цялото правосъдно министерство, воглавие с министъра, като до последно не си призна, че идеята е негова и че промената в Избирателния кодекс е поискана по негова заповед!

Специално внимание заслужава последната изцепка на Радев с "апартаментите" на Цветанов. Нищо ново и по-различно всъщност - този човек няма нито мярката, нито критерия - какво може, докъде може, и изобщо може ли един президент да слиза до това махаленско-клюкарско ниво; да оставим настрана и отдавна известното - че подобни заяждания издават ниска летва, долнопробност и неинтелигентност, и дали е възможно европейски президент (за африкански не е сигурно!) да пада на това каналджийско равнище; и какво си мислят сега онези - според Боряна Димитрова 57 на сто симпатизиращи му българи!? И понеже опряхме пак до Цветанов - част прави на този доволно навикан български политик, че не се хвана на кукичката на Радев, не му влезна в тона, нито му скочи - нищо, че имаше пълните основания за това! Цветан Цветанов изнесе показно на Обединителя на българите Румен Радев, захлупи го, без директно да му зададе въпроса, който обаче се подразбра - така ли господин президентът ще бъде Спасителя на българите?! Крайно време е Радев да схване, че влакът, на който се е качил, отива до една-единствена гара: гарата на импийчмънта! Рано или късно, каквото и закъснение да натрупа, просто друг коловоз няма! Въпреки 57-те процента - ако са верни, разбира се! Автор: Валентин Стоев

Прочети още : https://www.actualno.com/viewpoint/cvetanov-zahlupi-radev-news_621453.html
© Actualno.com
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 17

 1. #1
  бомбаш 14 юли 2017, 23:18
   
  67
   
  7

  А вие е крайно време да разберете, че с писането на боклуци нищо няма да промените!

 2. #2
  ГОГО 15 юли 2017, 09:11
   
  62
   
  7

  Още един шпакловчик.Браво мурджо, с тази статийка ще си получиш поредното захарче.....На Радев такива мекеренца като теб и твоя цвилетанов не му минават и затова ви навира на кучето в г.за, а вие дребни душици ще ви се наложи да търпите!

 3. #3
  Бат Кольо 15 юли 2017, 09:31
   
  14
   
  72

  Извинявайте "колеги",ама кой беше този ПЕДЕрадев...?
  Да не е онзи Проамериканският Комсомолец дето две мастии набор 1969г. (кУрнелия и Десъ -прУстакеса) го уредиха за държавен главанак и говньокомадващ....!?
  Бързо го захлупете ,ако е този,че много мирише!!!

 4. #4
  калинко 17 юли 2017, 14:38
   
  40
   
  6

  Крайно прост калинкаджийски коментар на опростачен почитател на цвинокио.Нерде ямбол/цв./нерде Стамбол/Румен Радев/

 5. #5
  джаба 17 юли 2017, 19:51
   
  41
   
  3

  много тъпа статия ,гнусна и долна Радев и яйцеглавия....орел и охлюв....айде авторчето бегом за сребърниците

 6. #6
  зА Бат Кольо 17 юли 2017, 20:19
   
  17
   
  9

  оТГОВОР:

  "ТОЗИ КОЙТО КЛЕЦА ЖЕНКА ТИ И МАЙКА ТИ БЕЗПЛАТНО"..... СЯ РАЗБРА ЛИ?
  ИЛИ ДА ПОВТОРЯ?
  ЛУЗЪР!

 7. #7
  mekata 18 юли 2017, 16:47
   
  14
   
  4

  До бат Кольо коментар 3.
  Не си ми колега /дори и в кавички/.......

 8. #8
  Бат Кольо 18 юли 2017, 18:32
   
  8
   
  27

  Духайте Го Червени Педали!

 9. #9
  Серафимий 18 юли 2017, 18:40
   
  16
   
  4

  О,радост за моите очи! О,нежен повей за моите уши! Йовов са го пуснали от Карлуково! Щото времето се разхлади.Но,другата седмица пак го дават жега....така,че Йовов пак го чакат чичковците с усмирителните ризи. Трябва човек да се лекува,трябва......мммъ!

 10. #10
  КУР ЗА ПЕДЕрадев! 20 юли 2017, 07:11
   
  4
   
  20

  Отговор на коментар: #9

  Педерасий ,ти курве на Педерадев,вие Рубладжии Нещастни и Предатели Ужа сни, скоро на всички ще станете Ясни!

 11. #11
  bbb 20 юли 2017, 19:41
   
  15
   
  1

  Деба и писачи, деба и педераси. Радев не бил опитен. Плевнята опитен ли беше? Цецка опитна ли щеше да бъде (без един чужд език)? Бай Хуй вече трети мандат опитен ли е? Тегли милион след милион заеми, срина жизненоважни енергийни проекти, магистралите му нагънати като макарон, говори глупост след глупост ( последната , че бил много скромен), ближе гъзовете на американци и еврогейци, лъже като за световно...

 12. #12
  Мартин 20 юли 2017, 19:41
   
  19
   
  1

  Изроди долни продажни .... До автора:Стоев-нищожеството ,само кажи откога си в ГЕРБ!? Маймуна мръсна и продажна ...най-накрая България да има достоен президент,но винаги ще се намерят долни твари като теб,които отправят панически лъжи по адрес на достойни хора като Румен Радев! Какво пишеш ти бе ....долна твар ..Цветан Цветанов ли е достойния български политик бе ...долна твар мръсна ....тоя продажник долен!!!

 13. #13
  ЕЛЕНА 20 юли 2017, 20:00
   
  13
   
  0

  ИСКРЕННО СЕ РАЗВЕСЕЛИХ !А МОЖЕ БИ ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО НЕЩО КОЕТО ПРАВЯТ ПРОТЕСТЪРИТЕ !

 14. #14
  Серафимий 20 юли 2017, 20:20
   
  5
   
  1

  Йовов,ама не така,бе братче! Аз от състрадание! Щото като видя просек на улицата,винаги давам по нещо. И към теб така....от състрадание! Да се лекуваш! Щото ти е увредена главата. Ама съвременната медицина се справя с психични заболявания! И може да ти помогне....А ти веднага....к.....е! Може ли така?

 15. #15
  тя 21 юли 2017, 02:47
   
  2
   
  1

  Bat Kolio..q ti go duhai pls..

 16. #16
  КУР за ПЕДЕрадев! 21 юли 2017, 08:43
   
  1
   
  5

  Отговор на коментар: #14

  Педерасий,вие Червени Долни Леви Педали сте за ИЗТРЕПВАНЕ и вашите КУРВИ кУрнелие и десЪ !

 17. #17
  dogan 21 юли 2017, 08:55
   
  0
   
  2

  радев има много за рендосване, но драскача се е олял ....за малко да ме откаже още на летец-изтребител, обучен да сее бомби хихихик .....неграмотник

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker