Армията го закъса! Спешно дирят мераклии за най-трудната и престижна длъжност, на които са дават по 800 лева

Pan.bg 08 авг 2017 | 19:18 views (7060) commentaries(14)
img
blitz.bg


Войската го закъса и за редници в Националната гвардейска част. Елитното поделение е обявило конкурс за 45 вакантни места за гвардейци, които да дават караул пред президентството и пост №1 на републиката – държавното знаме.

Най-важното за мераклиите да облекат униформата на елитните бойци е да имат перфектни антропологични мерки- ръст 175-185 см. , тегло 80 кг. И да нямат татуировки и белези по видимите части на тялото. В това отношение компромиси не се допускат. Освен това кандидат-гвардеецът трябва да има минимум средно образование, да няма друго гражданство, освен българско, да не е осъждан и към момента на кандидатстването срещу него да няма възбудено наказателно производство за умишлено престъпление. Освен това трябва да е психологически пригоден и да не е по-възрастен от 28 г.

Документи се приемат във военните окръжия по местоживеене до 13 септември. Изпитите са на 10, 11 и 12 октомври в района на гвардията в София.

Бариерите пред мераклиите са покриване на нормативи по физическа подготовка. Следващата е тест от 100 въпроса по обща култура, като трябва да се отговори правилно поне на половината и накрая е събеседването със специално назначената комисия.

Службата в гвардията е една от най-тежките във войската, тъй като се тренира по 6 часа всеки ден, независимо навън дали вали, пече или пада сняг, пише в. Труд.

Заради големите натоварвания гвардеецът получава бонус от 100 лв. към заплатата и така му се събира бруто от 800 лв. Което е нищо, тъй като повечето от тях живеят на свободен наем в столицата.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 14

 1. #1
  кукуш 08 авг 2017, 23:02
   
  5
   
  2

  Дават саааааа

 2. #2
  шофиьор на самальот 09 авг 2017, 07:06
   
  11
   
  2

  "Армията го закъса! Спешно дирят мераклии за най-трудната и престижна длъжност, на които са дават по 800 лева" На които СА дават. Са са ограмотите ли вече,бе идиоти пански? Вие също сте го закъсали интелектуално,дървени глави ниедни!!!!!!!!!!!!!

 3. #3
  Антинатовец 09 авг 2017, 10:37
   
  3
   
  7

  ЧОВЕКЪТ НА СВОЕТО ВРЕМЕ
  http://gindev.blog.bg/drugi/2017/08/08/chovekyt-na-svoeto-vreme.1560795
  Автор: gindev Категория: Други

  Прочетен: 3538 Коментари: 4 Гласове: -6

  Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Когато говорим за човешката история, за историята на човешката цивилизация, обикновено ползваме различни схеми, които улесняват нашето изследване. Най – популярната и използвана схема е подразделянето на историческия материал на няколко отделни епохи (някои ги наричат исторически цикли), различаващи се по начина на производство и по производствените отношения : дивачество, родово-общинен строй, робовладелчество, капитализъм, социализъм и т.н. Теорията на тази схема е подробно разработена в историческия материализъм. Държавните образувания съществуващи и функциониращи в различните епохи са били толкова по-устойчиви и дъготрайни, колкото повече населяващите ги хора са съответствали на същността на епохата. Такива хора се наричали хора на своето време. Без да се разбере човекът на своето време е невъзможно да се разбере до край нито времето, нита епохата.
  Това пък е много стара философска идея. Още елините създаваха своя човешки идеал според принципа „здрав дух в здраво тяло” и ние все още се възхищаваме от техните постижения. Що се отнася до „здравото тяло” цари пълен консенсус, а за духа - какъв дух „ще посеем” в това тяло - цари пълен разнобой.

  Средните векове със своята религиозна доминация разсипаха тялото и вселиха в неговите остатъци „божата душа”, която на практика се оказа „душата на дявола”. Възраждането, Реформацията и Просвещението се спряха на хуманната и любвеобилна душа, но като не знаеха какво точно значи това, вселиха в тялото на средноренесансовия човек душата на пазарния егоист. Още по-лошо стана в средата на ХХ-я век. Нацизмът възвърна култа към тялото, но пък напълно го лиши от душа.

  Съмнително е, че предлаганите днес като общовалидни човешки качества ще постигнат човешкото в човека и ще осигурят бъдещето на човешкия вид. Едва ли гнусните и отвратителни атаки срещу семейството – тази основа на основите на обществото от векове, мястото, където начално се формират базовите ценности на цивилизацията : уважение, честност, дълг, лоялност – произтичат от някаква „жажда на неразбираем властов импулс” и измислени „сатанински амбиции”. Това просто са жалки утопични фантазии на либералните муджахеди.

  От подобна гледна точка е логичен обобщаващият извод – наблюдаваната днес световна нусогенна криза ще завърши, когато бъде създаден Новия човек на Новия световен ред !

  Философската основа на Човека на своето време винаги се е базирала на преодоляването. Преодоляването се е схващало като еманципиране от ограниченията, в които до тогава е живял човека. Всички велики философи от древността до сега, са смятали за главна еманципация пълното отделяне на човека от животинското царство. Вървейки по този път са възможни всякакви изкривявания на постановката, до нейното пълно компрометиране. Това го демонстрира „Новият човек” на Хитлер – свръхчовекът ! Това е белият русокос немец (викинг), за който всички други хора и раси са недочовеци, т.е. това е чиста биология !

  Обикновено се смята, че творец на идеята за свръхчовека е Фридрих Ницше и Хитлер просто е взел идеята от него „назаем”. Но това не е вярно.

  Ницше излага своята идея в едно от последните си произведения – „Воля за власт”, която също е окепазена от Хитлер.

  В книгата си, Ницше се противопоставя на Дарвин и на основния извод от неговата еволюционна идея, че най-великата задача на Човека е да се възпроизвежда. Не, казва Ницше. Човекът трябва да преодолее този природен закон в името на по-висша цел. Който го постигне, е Уберменш (свръхчовек). Такава цел може да бъде някоя велика идея или велики професионални постижения. С други думи, не е важно само да оцелееш. Важно е какво ще правиш след като оцелееш. Както се вижда Ницше няма предвид никаква биология.

  Но веднага се забелязват и някои опасности. Религиозната идея е най-опасната. За мохамеданите Великата идея, заради която те превъзмогват смъртта е Световния халифат, т.е. световно господство на исляма. Ислямските терористи могат да се третират като Свръхчовеци (по Ницше). Трудно се води борбата срещу такива хора. На това учеше Хитлер германците и добре ги учеше.

  Съвременния човек не може да се хване на тази въдица. Затова световното задкулисие, световното правителство, „световните господари” на света са измислили много по-действена и силна притегателна идея. Не е нужно да се мъчиш и да преодоляваш природния закон. Просто му се отдай. Живее се едни път и живей както си искаш - забавлявай се, съвъкуплявай се, живей в единство с природата, дръж се като животно, не се интересувай от нищо друго, освен от себе си. Другите хора около теб са само животински същества, животни като теб. С тях ти си свободен, напълно свободен. Тази поразителна идея лежи в основата на „Маймунския проект”, като главна идеологическа част от Глобалния проект, т.е. проектът, по който човечеството трябва да живее след 50-100 години. Глобалният проект е съвремената парадигма на наднационалното правителство материализирана в триъгълника Ватикана (идеология) – лондонското „Сити” – (пари ) – Пентагона (материална сила). Маймунският проект изгражда Човека на новото време. Кое е главното в този човек ? – постепенно намаляване на човешкото в човека за сметка на увеличаване на животинското начало. Защото човек е просто животно, един от животинските видове – това го е казал още Дарвин. По този проект се работи упорито, постоянно, целеустремено и негативните резултати са налице.

  Либералната идеология поставя за своя главна цел задоволяването на „телесните” човешки нужди. Тези нужди и инстинкти приближават човека до животните. Теорията на Дарвин твърди, че човек е произлязъл от животните чрез процеса на еволюция. Но тъй като всеки процес може да има и обратна посока, напълно е възможен процес на инволюция – превръщането на човека в животно.

  Ето алгоритъмът, по който работи днешния инволюционен процес :

  1. Довеждане на човека до животното в нравствеността. В тази насока добре е поработил някой древен „либерален субпроект”.

  2. Довеждане на човека до животното в психиката. Това вече става със законите на Всемира – не му е нужно същество със животинска нравственост и с психика на човек. Природата просто ги привежда в съответствие.

  3. Довеждане на човека до животното в интелекта. Тук също работи природният закон на съответствието – интелекта в съответствие с психиката и нравствеността.

  4. Довеждане на човека до животното във външния вид. Също действа природният закон на съответствието.◀

  В изхода на алгоритъма се получава маймуна по нещо приличаща на човек. Подобна хипотеза е напълно възможна, тъй като еволюцията е труден процес и изисква нравствена и интелектуална воля, докато инволюцията е лесна - всичко може да стане бързо и без всякакви усилия („От человека к обезьяне. Краткое исследование либерального проэкта” – „Переводика .ру” – 3.01.2015 г).

  Прието е да се смята, че традиционните западни ценности са демокрацията, толерантността и правата на човека. Това е лъжа и заблуда. Толерантността и хуманизма са ценности на победения Запад. До 1945 г. тези ценности бяха в периферията на европейското съзнание. Демокрацията също е късна западна придобивка. В продължение на хиляди години, от времената на Карл Велики, в центъра на европейското внимание се намираха други идеали, същите, което в максимално концентрирана и рязка форма формулира Хитлер.

  Традиционните западни идеали са : културно превъзходство, нетърпимост към другите народи и тяхните ценности, експанзионизма, потребителство. Тези отживелици са живи до ден днешен, но до 1945 г. абсолютно доминираха в западната политическа практика. Месианският стремеж към световно господство наред със жаждата за обогатяване за сметка на околния свят, бяха главните двигатели на стремителния западен прогрес.

  А ето и едно интересно българско допълнение към европейските ценности :

  „По принцип скромността е ценност в домодерното общество, за монасите и при тоталитаризма. Скромността е отрицание на амбицията, успеха, печалбата. Модерното пазарно общество, капитализма отхвърлят скромността като ценност. Всяка реклама я хвърля на боклука. Актуалните качества на личността са участието, трудолюбието, целенасочеността, амбицията, кариеризмът, индивидуализмът, екипността, интегритетът, конкуренцията, солидарността, благотворителността, стремежът към успех и победа. Принципът „да бъдеш” и скромността са несъвместими” (Петко Симеонов – „24 часа”, 6.02.2015 г.).

  Не мигрантите ще довършат Европа. Ще я довършат европейските ценности.

  Началото трябва да търсим още в 19-я век, когато започна борбата за равенство на жените. Марко хора знаят, че началото на глобалното женско движение за социално равноправие, започнало със суфражетките, е инициирано и финансирано от Ротшилдови и Рокфелеровци. Обяснението е просто : липсата на жени в сферата на труда лишава капиталистическата класа от печалбата от експлоатацията на половината човечество, а държавата – от данъци. И още нещо. Като бонус от женската еманципация, капиталистическата класа получава децата на експлоатираните, за да прави с тях каквото иска. И тя го прави !

  Колкото и да е тъжно за някои, еманципирането на жената, възвръщането на жената в света на реалността, лежи изключително в социално-политическата сфера и, значи, е мирогледен проблем. Точно този акцент ни позволява да видим и изследваме паралелно с еманципацията на жената деградацията на мъжа, като резултат на идеологическа всеобща ценностна деградация и произтичащото дълбоко оскотяване на Човека като вид. Колко струва само популярното днес сменяне на пола, което само по себе си предполага, че за конкретния субект има грешка още в проекта, че се наблюдава дефект в матрицата и, че на изхода се получава боклук на Абсолюта – напълно ненужен на човешката общност. В странно общество живеем. Ако един мъж се смята за извънземен, или за Наполеон-го лекуват. А ако се смята за жена, му защищават правата ?! ...

  Масовото и повсеместно налагане на измислени, изкуствени и абсурдни поведенчески образи завършва инволюцията с холивудския лозунг : „Да живеем без ограничения !”

  Тази еволюция отново към мъжкото в неговата примитивна външна форма, всъщност потвърждава общата деградация на западните ценности. Може само да се надяваме, че изобретателния западен ум няма да стигне чак до спартанските традиции, макар че от гледна точка на днешното състояние на обществото, те са малко крайни, но не толкова лоши. Така твърди евгеничната теория на на Хайнц Цейс.

  В онези времена новородените мрели като мухи по естествени причини, но и досега не се знае по какви признаци деца са били хвърляни в пропастта. Но е сигурно, че не е било по медицински показания. Това се случвало, когато Спарта попада под гръцки геноцид и спартанците започнали да присвояват за лично ползване награбеното във войните, без да го предоставят на народа на Спарта. От тази предпоставка възниква закономерна хипотеза : на Апофет са донасяли онези бебета, за които се е предполагало, че в бъдеще като зрели хора ще бъдат склонни към разкош и паразитизъм, ще възприемат личната собственост като по-важна от естествените различия между членовете на бойния колектив и по този начин ще жертват благополучието на колектива по користни съображения. Допуска се, че Делфийските оракули са научили Ликург да разпознава тези опасни признаци още в най-нежна възраст. Това знание, не е достигнало до нас. От тук е една крачка до невероятната популярност в наше време на името и делото на Йосиф Сталин.

  В икономиката мъжкото начало означава приоритета в развитието на тежката индустрия и на военната промишленост, производството на средства за производство ; женското начало е ориентирано към леката промишленост, към производството на потребителски стоки.

  Като произнася с уважение името „Сталин” мъжът има предвид не командната икономика и не ГУЛАГ и даже не „силната ръка”, а системата ценности близки на всеки мъж и персонифицирани в личността на Сталин. Сравнете външно по този въпрос Сталин и Горбачов и веднага ще проличи женското лустро, любовта към блясъка и богатството, властта, славата и почестите...

  Мъжът трябва да умее да поставя интересите на своята работа над интересите на семейството, над продължението на рода, тъй като жената на подобно нещо е напълно неспособна, а и така трябва да бъде по природа. Ето какво твърди Михаил Литвак, психолог и терапевт с 40-годишен стаж : „Не трябва да бъркате „мъж” с „панталононосител”. Мъжът не се нуждае някой да го вдъхновява. Той сам се вдъхновява от своята работа и от нейните резултати. Не трябва да се живее заради жена или заради мъж. Не трябва да се живее и заради децата. Децата са нещо ефимерно. Добри или лоши, все едно, те на 18 – 20 години ще се махнат от теб. Затова мъжът и жената са по-близки един на друг, а децата са нещо временно – страничен продукт на вашата любов. Но, ако самата жена-майка сметне, че нейното дете е най-важното нещо в живота, а това го правят много майки – тя никога няма да бъде щастлива в живота” (chaskor.ru – 29.01.2015 г.).

  Във всяка вътрешно взаимносвързана система, при отслабването на един елемент, неговите функции се поемат от други. И, ако мъжете днес са духовно и физически деградирали, то мъжките функции започват да се изпълняват от жени. Това до добро няма да доведе.

  Имало едно време войнствено женско племе – амазонки. Те са живеели някъде по нашите земи. Били отлични и смели бойци и дошли на помощ на Троя в тежката битка с елинските бандити. Но не помогнали. Загинали всички заедно с царицата си, прекрасната Пенфесилия. Паднала Троя.

  Днешната борба с феминизма не трябва да бъде борба с подигравки и гнусни подмятания. Нужно е в мъжете да се култивира истинското мъжко начало, умението да мисли и разбира, да прави и отговаря за направеното, а не само да размахва юмруци и да „осигурява семейството”. Трябва да се борим с мъжката инфатилност, а не с женствеността.

  Границата между първобитното мъжкарство (капитализма) и човечността на мъжката сила и разум (антикапитализма), съвсем не е там, където обикновено си мислим. Тя минава от физическата умора в любовното ложе и съсредоточеността в заседанията на научния съвет, през заводския цех и край първата любовна среща, край рафтовете в магазините и в генералния щаб, в храма и в полицейския участък, край пшеничените полета и край социалните класи...Всичко това изразява онтологично явление наричане цивилизационно единство. Такова не е имало в историята, но антагонистичните противоречия в съвременния капитализъм ни тласкат натам, в алтернативното бъдеще далече от мечтаната атрибутика на развития капитализъм : презерватив, спътников телефон и автомобил.

  Статистическите данни обаче са плашешти. Бялата раса измира. Броят на сперматозоидите на мъжете в страните от Запад е намалял наполовина за 40 години, сочат резултатите от изследване, цитирано от Франс прес. Между 1973 г. и 2011 г. концентрацията на сперматозоидите е намаляла от 99 милиона на милилитър сперма на 47 милиона. Според Световната здравна организация нормалното количество е между 15 милиона и 200 милиона на милилитър сперма. Концентрация под 15 милиона сочи за тенденция към безплодие („24 часа” – 27.07.2017 г.). Към средата на 19-и век, бялата раса е 50% от населението на планетата. В средата на 20-я век – 22%, а към 2017 г. – 8% („cont.ws”-6.07.2017 г.). Американците вече са подготвили новата раса – тя се нарича MENA – Middle East North Africa. Смята се, че така по-лесно Европа ще преглътне мигрантите и самите европейци ще се превърнат в новоевропейска раса от древноегипетски тип. За съжаление на европейските и американски генни инженери, подобно начинание може да даде началото на нова кървава война в Европа и в нейните покрайнини (“США создают новою расу людей” – Александр Никишин – „,Politikus.ru” – 23.01.2017 г.).

  Снимката на „първите” европейски дами казва повече от цяла книга. Какво виждаме ? – една баба с поличка над коленете, една мохамеданка и един педераст. Това са : на първия ред от ляво на дясно – Брижит Макрон от Франция, Емине Ердоган от Турция, Мелания Тръмп от САЩ, белгийската кралица Матилда, Ингрид Шулеруд-Столтенберг от Норвегия – съпруга на шефа на НАТО, Десислава Радева и Амели Дербодренгиен от Белгия. На втория ред са Готие Дестене от Люксенбург, Мойка Стропник от словения и Тора Маргрет Балдвинсдотир от Исландия. Готие Дестене и педераста „омъжен” за премиера на Люксенбург Ксавие Бетел.

  Ето ги материализирани западно-европейските ценности.

  Цялата мощ на западната пропаганда ни втълпява подсъзнателно, че човешката цивилизация ще бъде спасена от черната раса. Доказателството са съвременните холивудски филми. Когато оцеляването на човечеството се поверява от НЯКОГО на раса с най – малко IQ от всички други, това означава, че човешката цивилизация има го-о-о-лям проблем – средния IQ на бялата раса е 100, на жълтата раса – 105, на негрите – 70, на афроамериканците – 85.  Наистина, сливането на тенденциите за деградиране на бялата раса, възходът на черната раса и масовото феминизиране на обществото е също много тревожен знак. Не само че жени масово стават „национални лидери” и министри на отбраната, но и оставащите мъже не са баш мъже – какво мъжко има във френския президент Макрон ? Е, може да са лидери, но не са личности. Прави впечатление, че европейската политическа прослойка е почти цялата бездетна. Като че ли са членове на някакъв таен детско-ненавистнически орден. Как може да се планира бъдещето на 510 милиона европейци, когато планиращия няма никаква лична заинтересованост ? Подобна бездетност трябва да се тълкува като неизбежно следствие от принадлежността към религията на либерал-сатанизма.

  Главната причина е, че на глобалния проект не са нужни личности, а компетентни политически занаятчии, които познават добре нравите и обичаите на маймуночовеците и могат да ги управляват ефикасно (надзорници).
  Чудесен пример е българското „чудо”, три пъти последователно министър-председател на България Бойко Борисов. С него българският провинциален еснаф и хитрец е сключил своя „обществен договор” : ти на мен ми дай евтина кола и възможност да почивам в Гърция, а аз няма да те питам какви ги правиш и как ги правиш !

  Феноменът „Б.Борисов” ще се изучава дълго, макар че за изучаване няма кой знае какво – всичко е от просто по просто. Неговата популярност е изградена върху три кита : първо, той напълно съответства на средностатистическия българин, т.е. с нищо не се откроява от средата ; второ, роден е в обикновено семейство, с обикновена външност, без европейски шик, с обикновени маниери и необременен с излишна интелигентност или с особен интелект ; трето, създал си е репутацията на „репресиран фамилно” от социализма, което му помогна бързо да се прилепи към днешната българска „демокрация”. Той е типична фигура на конформист като повечето българи и затова те си ГО обичат.

  И така, в България става това, което става по целия свят – пълна доминация на идеологията на Глобалния проект. Какво искате от държава, в която самият премиер е преродения цар Ивайло.

  Съвременна България е трудно да бъде наречена дори държава – тя няма власт (в смисъл – управление), няма и главните атрибути на държавността. Това не го казвам аз, казва го Световната банка (виж краткото съдържание на доклада на световната банка за България във „Vesti.bg” от 6.11.2015 г.). Щом в една държава започват да протестират военни и полицаи, значи тя много го е „закъсала”. В такива случаи военните и полицаите не „протестират”, те правят съвсем други неща !

  Съвременна България е ярка илюстрация и нагледно опредметяване на планетарното бъдеще на всички държави, а нейния фантастичен лидер – прототип на Човека на Новото време !

  А ето го и него – Човекът на Новото време.
  Новият западен човек – поглед отзад
  Ето ви още един поглед .
  Министр ВВС США Дебора Ли Джеймс  Парад на съветските физкултурници – 1937 г. – новите хора на Сталин !  Девойките на Хитлер

  Новите жени на Русия
  Амазонките на САЩ

 4. #4
  mekata 09 авг 2017, 22:30
   
  9
   
  2

  Успех на изпитващите/ще има голЕм наплив от кандидати/.Успех и на кандидатите ,не бойте се бе, всички ви ще вземат ,пускайте документи......

 5. #5
  Trakacchak 09 авг 2017, 22:46
   
  3
   
  3

  А БЕ Антинатовец ти това дето си го публикувал ,прочете ли го?
  Прочети го ,ще се пукнеш от смях......

 6. #6
  CLOSE 10 авг 2017, 20:09
   
  12
   
  5

  Не разбрах, какво общо имат гвардията с Армията.
  Циркаджиите навън, а пред Президенството да седят маймуните от НСО.

 7. #7
  Генерал Куков 11 авг 2017, 08:30
   
  1
   
  4

  До №3
  Уааааау, човекът написал този пост наистина трябва да е бил много умен...... наистина колко много акъл е нужен за да кажеш толкова малко неща с толкова много думи!?!

 8. #8
  Първо 11 авг 2017, 12:41
   
  4
   
  4

  Отговор на коментар: #5
  Публикуваният текст не е на Антинатовец,а на проф.Евгений Гиндев.Не е лъжица за твоите уста,както и за устата на Кухов.Първо добийте функционална грамотност,пък после менторствайте.

 9. #9
  Така стана 11 авг 2017, 13:23
   
  5
   
  0

  Отговор на коментар: #3
  Авторът на постинга напипва много верни констатации,но не си дава сметка,че всички сегашни проблеми на християнския свят са заложени в хилядолетните атаки срещу християнството още от зараждането му.Не 10-те Божи заповеди са виновни за днешната криза на европейската цивилизация,а хилядолетнити опити да бъдат изрватени,заобиколени и лицемерно променени.Не Средните векове със своята религиозна доминация разсипаха човешкото тяло и вселиха в него "душата на дявола".Душата на дявола от 2000 години насаждат гностицизмът,богомилите,катарите,албигойците,тамплиерите,протестантите,либералистите,розенкройцерите,илюминатите,масооните,болшевиките.Всички тия отричат единството между дух и материя и са парвенюшки материалисти издигнали на пиедестал материалното.Всички тия в крайна сметка целят унификация на човешката раса,изчезване на семейството,заличаване на християнството.Обективният резултат от Възраждането,Реформацията и Просвещението е безпардонната доминация на материалното,консуматорството и меркантилността.А иначе лозунгите им са за хуманност,равенство,братство ,свобода.Днес дехуманизирането на християните е пред завършек - в Европа и САЩ над 50% от популацията са или атеисти,или агностици,или привърженици на някое от изброените сатанински творения.Сегашните хора нямат критерии за това кое е добро и кое е зло.Злото мимикриращо под различни форми,според аудиторията е успяло да се представи за Доброто.На свръхбогатите не им трябват хора,а дееволюирали до животни същества,защото така много лесно се управляват на основата на първата и втората сигнални системи.Човешки деца попаднали в дива среда много бързо безвъзвратно дееволюират до животни и социалните инженери отлично знаят това.Днес свръхбогатите са в съюз със всички лумпени,нефелници,мързеливци и девианти по света.Така стана Майданът - Велика френска революция от 1789г.,революциятя в Русия от 1917г.,както и всички останали Майдани,Нежни революции,Арабски пролети и тям подобни.

 10. #10
  Генерал Куков 11 авг 2017, 14:48
   
  5
   
  3

  До #8 Знам, че текста не е на Антинатовеца бе, каун!
  И не ми трябва някакъв кукавялник да ми пише половин декар глупости за Ницше, Хитлер, религии и прочие за да ми "обясни", че европейските ценности се пагубни и малоумни! Сентенцията нацялата тая плеада от глупости може да се заключи точно в 2-3 изречения..... точно това и написах по-горе....малко казано с много думи! Професорска работа.....те са майстори в това!

 11. #11
  Прасетата доволно грухтят 11 авг 2017, 16:45
   
  4
   
  0

  Отговор на коментар: #10
  "Европейските ценности" са измишльотина на яхналите окончателно властта от няколко десетилетия хазари.С комунистическите и болшевишките ценности не им се получи социалното инженерство и сега подсунаха т.нар европейски ценности.Европа е оформена като континент и цивилизация на християнските ценности,но на тия тая рамка е тясна и досадна от повече от век,даже повече от 200 години."Европейските ценности" са нещо коренно различно - карашък от либерализъм,анархизъм,комунизъм и зловещ талмудизъм,все в инерес на една изключително тънка прослойка население изживяващо се като наднационално,космополитно,т.е. "граждани на света".Тия граждани на света управляват,а прасетата от фермата на Оруел доволно грухтят.

 12. #12
  След конкурс 12 авг 2017, 07:49
   
  2
   
  3

  Отговор на коментар: #10

  Всички парвенюта по света са еднакви.Мислят си,че с трите си мозъчни гънки са компетентни по всичко и за всичко.Въобще не си разбрал в какъв контекст са споменати Ницше и Хитлер,ама то за това е нужен ценз,а за ценз се учи дълго и много.На професора можеш само краката да миеш и водата да пиеш и то след конкурс....ако те класират за мияч.

 13. #13
  Генерал Куков 12 авг 2017, 09:03
   
  3
   
  4

  До #12 Пълни глупости е написал професора.....как някой си подготвял нова раса в Европа! Утре ще напише, че и извънземните са намесени! Все едно слушам Прокопенко..... а цялата тая простотия с мигрантите е просто криворазбран либерализъм от още по-тъпи европейски "лидери" като Меркел!
  За съжеление в наши дни професорите или са комуняги или са луди....то и няма особена разлика между двете състояния!

 14. #14
  Инволюцията 13 авг 2017, 21:48
   
  0
   
  0

  Инволюцията не е възможен процес,а постоянно протичащ прощес успореден на еволюцията.Чистата,обективна наука е дълбоко политизирана и манипулирана под влияние на либералните идеологии още от т.нареченото Просвещение.Видовете организми на Земята са милиони и по-голямата част инволюират в посока за елементарно оцеляване според условията за живот или са замръзнала в еволюцията си.Частта от живота на Земята,която еволюира към усложняване като количество е малка.Дори бозайниците като най-висши,поподнали във враждебна природна среда дееволюират в посока намаляване на размера и развитие на органи за физическо оцеляване,но не и към усложнямане и развитие на интелект.Цялата човешка история е низ от възходи и падения на цивилизации - в един и същ момент едни цивилизации възхождат,други пропадат и умират.Присъдата на т.наречената Западна цивилизация е произнесена със заражденето,утвърждаването и победата на вулгарния материализъм и либералните идеолигии.Всяка религия,секта,филосовско течение или тайно общество,които са дуалистични и твърдят,че материалниат свят е творение на Сатаната са гробокопачи на християнството и човечеството.Щом материалното е творение дяволско,то това ни дава право да го унищожаваме по различни начини - или чрез аскетизъм,отшелничество и постоянна медитация,или чрез разгул,разврат,потребление и хедонизъм.Тия теории ги развиват още гностиците,богомилите,катарите,валденсите,тамплиерите и тем подобни тайни и полутайни общества,но вакханелията им дойде когато либерализмът под различни форми се наложи в християнския свят и навря християнството в кучи гъз.Инволюция за 99% от човешката раса и господство но 1% - това е идеалът и планът на либерастията.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker