От последните минути! ГЕРБ: Спекулация е, че сме се отказали да ратифицираме Истанбулската конвенция!

Pan.bg 14 яну 2018 | 14:37 views (1383) commentaries(12)
img
blitz.bg


Свикахме пресконференция, за да разсеем всякакви спекулации, че сме се отказали да ратифицираме Истанбулската конвенция и да внесем малко здрав разум в социалистическата партия. Това заяви министър Екатерина Захариева по време на извънредна пресконференция на ГЕРБ.

Всички абсурди и спекулации, които се чуват в обществото, ги няма никъде като текст в конвенцията. Терминът социален пол всъщност е от 70-те години на миналия век., който означава разчупване на стереотипите за двата пол , които ги поставят в неравностойно положение.

Тя обърна внимание, че конвенцията не е приета набързо, а дебати по нея текат от много години. Тя припомни, че повече от година има работна група по нея. 91% от убийствата на жени се извършат от мъже, в повечето случаи от партньор или познат мъж.

Не се заигравайте с дребни популистки неща, каза Захариева.Тази конвенция ще ни задължи да осигурим превенция и да осигурим помощ за жертвите от насилие. Големият финален дебат трябва да се проведе в парламента, заяви от своя страна министър Цецка Цачева.

Големият финален дебат трябва да се проведе в парламента, заяви от своя страна министър Цецка Цачева. Тя изброи в кои държави е приключило ратифицирането на конвенцията.

Така или иначе Конвенцията ще бъде окончателно приета от ЕС, заяви Цачева и по думите й, ще стане задължителна и за нас.Тя призова всеки да прочете текстовете на конвенцията непредубедено.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 12

 1. #1
  Щиляна Бискова 14 яну 2018, 14:48
   
  27
   
  1

  "Свикахме пресконференция, за да разсеем всякакви спекулации, че сме се отказали да ратифицираме Истанбулската конвенция и да внесем малко здрав разум в социалистическата партия. Това заяви министър Екатерина Захариева по време на извънредна пресконференция на ГЕРБ."
  ГОСПОЖО МИНИСТЪРКЕ,НЯМА ДА РАТИФИЦИРАТЕ НИКАКВА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ! ЩЕ НАБУТАТЕ РОДИНАТА МИ В ГОЛЕМИ ИЗПРАЖНЕНИЯ! СОДОМ И ГОМОР ЩЕ ДОКАРАТЕ ТУК,УВАЖАЕМА МИ ГОСПОЖО! ОЧИЛАТА ВИ С КОЛКО ДИОПТЪРА ТРЯБВА ДА СА,ТА ДА ВИДИТЕ ОЧЕВАДНИТЕ ФАКТИ?

 2. #2
  3 пол 14 яну 2018, 15:35
   
  21
   
  0

  Всички гербери и сателитите около тях да се съблекат чисто голи,за да види Българския народ кой Х...й кой П...ка ,и каде е третия им пол.Срам и позор ващта мама продажна.Вземете тези ценности ги наврете в Газа си боклуци долни.

 3. #3
  Сър Пичук 14 яну 2018, 16:27
   
  19
   
  0

  Както виждаме, содомитската мафия днес представлява мощна идейно-политическа сила, която използва все по-агресивни форми за установяване на свой контрол над ключови сфери от културно-обществения живот. Проникването й във високата световна политика се случи незабележимо, дълго време тя не беше възприемана сериозно, разглеждана като едно от много малцинства. И когато тя набра потенциал и създаде разклонение от подчинени организации и движения и излезе на световната сцена, стана ясно, че в управляващите структури „сексуалното малцинство“ вече отдавна представлява „сексуално мнозинство“, твърдо диктуващо свои закони и норми. Действащо под прикритието на борба с дискриминацията и хомофобията (тълкувани крайно широко и произволно), те активно утвърждават свои изключителни права, постепенно превръщайки се в каста на неприкосновени.

 4. #4
  Borei 14 яну 2018, 17:01
   
  16
   
  1

  Абе тези нормални ли са???

  Никаква защита не се осигурява с тази конвенция! Още повече нашето законодателство има отдавна всичко необходимо за защита от насилия, включително и срещу тези, по-малко от 1% ненормалните, трето и какви ли не полови изроди!

  НО тази конвенция се среми да унищожи всичко нормално, нашите представи за живота, вековни традиции, да даде пълни и произволни права на психично болни малцинства... Според нея трябва след това децата в училищата да учат, че сами могат да си избират пола??

  Абе трябва пак пещите от ВСВ и който не е нито мъж, нито жена... да издими през комина! Тези ненормалници можеха да си живеят и сега, без да им пречи некой. Но те искат какви ли не още права: законен брак, осиновяване на деца и т.н... Е, радвайте се, че изобщо сте живи! То дори и сега да получите тези права от нас, само след 50-ина години, когато чалмите тука ще са мнозинство, ще ви изрежат тиквите, без да ви признават никакви права :)...

  Не трябва да подписваме тази глупост в никакъв случай!! Тя е антинародна! У нас така и така демографията е силно отрицателна! А това е още едно помагало, да се затрием...
  А ЕС, ако иска да подписва! Ние се отказваме. А ако много настояват, излизаме от този сатанински съюз и толкоз!
  Не могат да ни накарат насила да подписваме такива идиотщини и още повече да ги изпълняваме след това!

 5. #5
  Борей (2), 14 яну 2018, 17:33
   
  2
   
  8

  Пак хвърляш необуздани къчове по теми, които дълбоко не разбираш! Като ще коментираш нещо, по-добре изкоментирай максимално спокойно приоритетите на руския главен прокурор Чайка. Има ги отразени и в този сайт. Намери си ги. Специално това, че чрезвичайна грижа на руската прокуратура тази година ще бъдат протестите в страната им. Задача № 1 ще им бъде. Много е напрегнато там. Като в твоята глава и душа.

 6. #6
  Borei 14 яну 2018, 17:44
   
  9
   
  2

  Отговор на коментар: #5

  #5, нямаш даже име и вместо да критикуваш коментарите на другите, коментирай по-добре конвенцията и желанието на нашите тикви да я въведат и у нас!

  Разбрал съм достатъчно за тази конвенция, но ти май не си прочел нито един параграф от нея?

 7. #7
  Публицистът д-р Пламен Пасков за 14 яну 2018, 17:55
   
  5
   
  0

  Публицистът д-р Пламен Пасков за Истанбулската конвенция (ВИДЕО)
  Публикувано на 14.01.2018 в България
  Истанбулската конвенция – Пълен текст

 8. #8
  Съветът на Европа ... 14 яну 2018, 18:03
   
  1
   
  1


  http://www.mediapool.bg/savetat-na-evropa-v-istanbulskata-konventsiya-nyama-treti-pol-i-seks-urotsi-news274227.html 

 9. #9
  THUNDER 14 яну 2018, 18:08
   
  7
   
  1

  Отговор на коментар: #6

  Сега що се караш, с наш Педалчо.

  Както казвам от известно време :

  Въпреки, че видно има обща култура способността му да осмисля и разсъждава върху получените знания е нулева.


  * Обвинява в омраза, но самият той сипе омраза.

  ** Изживява се като просветител, но самият той е невеж.

  *** Само егото му е по-голямо от безграничната му тъпота.

  Всъщност човека е хомосексуалист, и като повечето представители на нетрадиционните сексуални ориентации, в една ситуация винаги подхожда с газа си !

  Човек който няма доблестта дори, да застане под някакъв постоянен псевдоним в разговор. Винаги скрит в сенките, както във виртуалният така и в реалният си живот. Това все пак е нормално поведение за индивиди прикриващи извратените си наклонности от обществото.

  Искам да се извиня на абсолютно всички в този сайт, за грубият си и на моменти вулгарен език, който ще използвам за в бъдеще в обръщенията си към ТО. Съществото с не определен тип.


  А, и Борей помогни да разрешим един спор с Педалчо.

  Той е голям фен на Плевналиев. :

  #7
  Екзпрезидентът Плевнелиев ли?
  13 яну 2018, 13:23
  Тъндъре (6), експрезидентът Росен Плевнелиев винаги е имал много силна роля. Задълбочено мислещ е, отговорен, силен бизнесмен, решителен в упражняването на президентските си правомощия. Биологически е баща на три момчета, а според някои вече чака близнаци. Помоли го, ако решиш, да ти услужи с "гащите си" и ако имаш комплекс от такива хора!

  * Според мен от този текст се виждат :
  а/ скритите му сексуални желания да се намърда в гащите на прези.
  б/ Воайорство, щото е светил докато са се правили тия деца и
  в/ не може да брои щото едното чаве в повече.

  Но това не е нашият спор.

  Аз твърдя, че мнението на повечето граждани за Плевналиев е асоциацията с женски полов орган.

  Поради което дори него предложиха за втори мандат.
  Собствената му съпруга не го уважаваше.
  Посещаваше протестите с любовника си под ръка, но нито веднъж не застана до мъжа си.
  и не на последно място, написа в фБ, че дори магаре да бяха предложили за президент, пак щяха да го изберат.

  Но Педи е на друго мнение и ни трябва арбитър.
 10. #10
  юс юс юс юр брейн 14 яну 2018, 19:07
   
  4
   
  0

  Да продължават в същия дух. Става въпрос не за нашите клакьори (нашите го правят за да могат да си заработят ЕС фондовете), а за мастър ЕС клакьорите. Колкото повече затягат хватката все повече народи , макар и бавно, ще се отвращават от "европейските ценности".

 11. #11
  Borei 14 яну 2018, 20:38
   
  7
   
  0

  Отговор на коментар: #9

  Пидираси майна :)!
  Какво да ги правиш?
  И онова леке Плевнелиев, не знам никой, който да поддържа този палячо!
  Но педалите взаимно се поддържат!

 12. #12
  ПЕДЕрадев си ОТИВА! 14 яну 2018, 21:17
   
  3
   
  3

  румИн е ЗА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ,
  БОЙКу СЪЩО!

  ПЕДЕРАСТИ ОТ ВСИЧКИ БКПета
  СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker