Антон Дончев: Джендърът е лудост!

Pan.bg 20 яну 2018 | 00:53 views (1133) commentaries(6)
img Публикувано във факти.бг:

Във връзка с разгорещените дебати „за“и „против“ Истанбулската конвенция, която въвежда термина „социален пол“ и дава определение за пола като „социално изградена роля“, както и опитите за навлизането на джендър доктрината в българската образователна система, "Епицентър" потърси мнението на акад. Антон Дончев - най-четеният български писател, чийто роман „Време разделно“ е най-превежданата българска книга.

"Джендърът или н.нар,. социален пол е пропаст - пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично.

Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост!

Защо няма спирачки пред тази лудост? Защото джендърите се организират - не знам на каква основа, но днес с тази повреда в системата ние просто се отделяме от човечеството. Кои сме ние? Човечеството - такова, каквото го е създала природата. Джендър - обучение е една лудост!

Защо се подлагаме на тази лудост? За да се защити изключението, то трябва да се обедини. Тези хора, джендърите, имат една страхотна организация именно на този принцип – ние сме различни, дай да се обединим, защото ще ни унищожат. Те се самозащитават по един ужасен начин, като искат да се наложат над цялото Човечество - това е зараза! Ужасна зараза! Това прилича на тези, които са болни от СПИН и искат нарочно да заразят останалите, които са здрави. Защото е доказано, за съжаление, че хората се поддават, особено в по-млада възраст, на тази зараза. И това е страшното!

Европа е под зараза, защото те заемат позиции, с които могат да се налагат - те имат власт и пари. Те си поставиха за цел – да имаме пари, и успяха! Събраха толкова много пари, че започват да купуват, да плащат и да заплашват.

Защо Борисов им кляка?

Това е против неговата природа, но той е команден. Очевидно могат да му налагат нещо, което е абсолютно против неговата природа. Това е направо смешно – Борисов да приеме джендърите! Явно е, че тези хора, които имат парите и властта, успяват по някакъв начин да му въздействат. Какъв е начинът – не мога да кажа. Дали е власт, влияние ... не знам. Но очевидно, за да вземе подобно решение (да подкрепи Истанбулската конвенция -б.р.), трябва да е подвластен на нещо. Това не е нормално поведение – да се съгласиш да приемеш джендърите под маската за защита на жените от насилие. Ние и сега имаме достатъчно закони против насилието във всичките му форми. Но покрай това те вкарват джендърите – и затова е този огромен натиск.

Мисля, че нашите депутати няма да го гласуват. Не вярвам да го направят. Не вярвам!

Ако го направят, народът просто ще им обърне гръб! Те просто ще се отделят от народа. Народът няма да протестира за нещо, което се отделя от него. Народът просто ще каже: "Тези не са от нас!" Това е нещо, което не може да се възприеме от човека. Това е античовешко! Милиарди години природата е търпяла развитие в дадена посока и сега изведнъж някой казва: „Дай, да го ударим през гората!“ И насила иска да наложи това и на другите.

Джендърът атакува най-напред думата „естество”, атакува се пътят на развитие на Човечеството. Това е налудничавост! И то е много опасно! Това е най-опасното естество, защото здравата част – мюсюлмани, християни,араби и негри не само няма да го приемат, но могат да се опитат да унищожат тези, които го приемат.

Това е процес на разложение, на отчаяние, на отегчение, процес на онова, когато казваме: Да става, каквото ще! Човечеството все още не реагира нормално, защото не осъзнава пред каква пропаст е изправено. Това е абсолютна лудост! Да се подведем по нищожно малка част, без да имаме способността да ги накараме да се вразумят. Да, в годините тези хора са били преследвани и наказвани по ужасяващ начин, те са трупали ужасни чувства през тези години – гони ги Християнството, гони ги Ислямът, гони ги Будизмът. Затова са се събрали. Ами, хубаво, да се събират, но да не ни налагат своя начин на живот.

Няма друг пол освен мъжът и жената. И който се опита да наложи противното, поема тежка отговорност".

България
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  И тоя Дончев... 20 яну 2018, 01:29
   
  3
   
  37

  ... посяга безпросветно на всички джендъри по смисъла на Истанбулската конвенция. На всички онези малтретирани жени и/или мъже - само заради отстоявания от тях собствен джендър. Т.е. социална роля. Джендър е социална роля по смисъла на Истанбулската конвенция. Типичен пример за джендър по смисъла на Конвенцията е жена, която иска да се образова в друг град и после да се реализира професионално. Където поиска тя лично. А не само да пере и готви от сутрин до вечер и после да обслужва нагона на някой миризливец. Или пък някой мъж под чехъл, който не иска да бъде изтезаван от 130 килограмова съпруга с вълчи апетит и зла, също така ненаситна тъща. Които пушат и се напиват за разлика от него. Отрицателите на Истанбулската конвенция, ако не са неграмотни по своему, са категорично нетолерантни спрямо другите. Като джигитите на пътя. Голям проблем са тези.

 2. #2
  юс юс юс юр брейн 20 яну 2018, 12:35
   
  18
   
  0

  Някакъв норвежец мъж се чувствал като жена, която била лизбийка.
  Това изглежда е някакъв "джендър" хитрец, но е добър пример до какви абсурди може да доведе психическото разстройство джендърство.

 3. #3
  ком 20 яну 2018, 19:41
   
  16
   
  0

  До №1.Понеже обиждате нормалните хомо сап.на неграмотност и нетолерантност първо осъзнайте ,че терминът джендър по своему формулира и насилие на малцинството над мнозинството.А за по -подробно ограмотявяне прочетете интервюто на ЯДачков с д-р Михайлов публикувано вчера за неграмотните и за определящте се за соц. пол.

 4. #4
  ДДТ2 21 яну 2018, 13:53
   
  12
   
  0

  Отговор на коментар: #1
  Е , да де ама с тези въпроси от битов характер искат да занимават децата в детската градина. Които са наивни но ЛЮБОЗНАТЕЛНИ.
  Пък този въпрос жена-съпруга - мъж - съпруг... не за тебе.. Жена, ако не приеме съпруга си такъв какъвто е не е жена. И мъжът ако не приеме съпругата си такава каквато е, не е мъж. Всяко вмешателство в съдбата води до още по-големи противоречия..

 5. #5
  ДДТ2 21 яну 2018, 15:18
   
  11
   
  0

  Отговор на коментар: #1
  Точно този тип общество създаде прогресът на Човечеството. По-точно
  "Равенство не означва изравняване."
  На всеки се отреждат права и задължения според възможностите.. И обушарят може да е цар но в обущарницата...А, ако иска да Цар, трябва да го докаже...
  Например : на всеки луд, който се изживява като Наполеон, да му дадем Франция, ли???

 6. #6
  volxov5 24 яну 2018, 12:48
   
  4
   
  0

  Браво и много добро изказване на Щефен Кьонигер от фракция АзГНапиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker