ИВО ХРИСТОВ ГЪРМИ: НАПРАВИХА НАРОДА БЕДЕН, ПРОСТ, ПРЕВЪРНАХА ГО В СТАДО! СЕГА ИСКАТ И ПЕДАЛИ ДА СТАНЕМ!!!

Pan.bg 10 фев 2018 | 22:14 views (25251) commentaries(21)
img
Иво Христов: Направиха ни бедни, прости, сега искат да станем и извратени
Пренаписването на учебниците по история и Истанбулската конвенция били опити за превръщането на народа в стадо
Клуб Z


"Промяната и пренаписването на учебниците по история и Истанбулската конвенция - това са опитите за превръщането на народа в стадо."

Подобна теза застъпи по бТВ депутатът от БСП Иво Христов, автор на репликата, че българският народ се състои от 80% дебили. След като избухна скандал около тогавашното му изказване, той реши да обясни, че е говорел с метафори. В сегашния разговор отново на няколко пъти добавяше - това е метафора, а метафората била сложно изразно средство.

"България се намира в точка на незавръщане метафорично казано. Точка на незавръщане е, когато сноп от различни по своя характер събития, разразнопорядкови в един момент се събират в една точка, след което системата преминава в друго качество или престава да съществува като система", каза той.


Соцдепутат: Червената армия спаси евреите, а 80% от населението е дебилно
"Връзката е пряка, който контролира настоящето, определя и миналото, а така и бъдещето. На пръв поглед несъвместими неща, а всъщност са абсолютно съвместими, две страни на един и същ процес – превръщането на народа в стадо за по-лесна манипулация”", разясни той връзката между влизането в учебниците по история на периода след 1944 г. и Истанбулската конвенция..

После доразви тезата си: "Бъдещето и миналото могат да бъдат пренаписвани, за да контролират нещата господарите днес".

"Ако тези 45 години са били такъв ужас, не ми е ясно как ние въобще съществуваме днес.Инфраструктура, всичко е създадено от лошия комунизъм", продължи Христов.

Според него това е начин бъдещите поколения да бъдат манипулирани.

"Като пишете за лагерите в "Белене", напишете и че България е била 28-ата индустриална сила в света. Напишете и едното, и другото", даде депутатът от БСП своите препоръки.

Той отбеляза, че след 1944 г. 30 хил. човека са убити, разчиствани са сметки уж под формата на Народен съд.

Но не можело в учебниците да има само това, да не се казват и добрите неща. И не приемал да бъде учен на морал от децата на червената номенклатура.

"Когато децата на червената номенклатура се пребоядисват и ни учат на морал - това ми идва в повече. Не мога да приема да ме учат на
демокрация и на морални стойности - децата на червената номенклатура", повтори той многократно.

"Такава борба за мир ще падне, че камък върху камък няма да остане", продължи той с мрачните прогнози.

Според него "целта не е нашата генерация, а по-далеч във времето"

"Докато не се опитаме да погледнем на нашата история като обща история - на големи престъпления, но и големи успехи, докато има тези пристрастия, няма да я докараме доникъде", продължи Христов.

Освен това нито едните били комунисти като комунисти, нито другите антикомунисти като антикомунисти.

"Проблемът на българските елити е, че са исторически плазмодии. Единственото, в което са убедени е, че трябва да бъдат на върха на хранителната верига - и преди, и сега", даде още оценки депутатът от БСП.

След това разшири темата с мотива за изчезването на българската нация.

"В предверието на едно от най-големите исторически изпитания сме - дали ще ни има като нация, като България. Светът влиза в тежки форми на турболенции, има голяма опасност нацията да спре да се възпроизвежда. Българите са основната жертва на тази трагедия, ако искаме това да бъде страната на българите", предрече Христов.

Посмодерното обучение казвало, че това не е страната на българите, държавата на българите, "а ни съобщават, че българската нация е съвкупност от общности. Стадото много лесно се управлява".

После реши да вмъкне и елемента с Истанбулската конвенция.

"Разбивате нацията на общности, правите една мозайка, а след това правите много лесно от това нещо стадо. Стадото лесно се управлява – лишавате го от памет, и метафорично…

Проф. Андрей Пантев преди време беше казал една велика мисъл: „Преди да ни направят бедни, ще ни направят прости”. Направиха и едното, и другото, аз добавям – сега ще ни направят и извратени".

"Качеството спада непрекъснато, поради това, че имате непрекъснато генерации, които просто не четат книги, те не разбират сложни послания, не разбират метафори, не разбират неща, които изискват някакъв багаж, някакво въображение, продукт на все по-примитивната форма на социални контакти от една страна. Това води до опростяване в лошия смисъл на думата на социалните връзки, а това води и до печалните резултати, за които ви говорих. Това е точката на незавръщане", каза още той.

"Българският парламентаризъм деградира от времето на Иван Костов насам. Вижте процеса на приватизация през 90-те години, всичко беше концентрирано в една група хора, която няма нужда от реален парламентаризъм. Икономически силните хора нямат нужда от това", продължи с анализа си Христов.

Качеството на дебата в парламента падало. Така за малко "щеше да мине такова чудо като Истанбулската конвенция, защото никой не я беше прочел".

За позицията на БСП, която отхвърля документа, той коментира: Това е шансът на БСП да получи втори живот. Този път да тръгне с народа си".

КЛЮЧОВИ ДУМИ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 21

 1. #1
  Нейсе! 11 фев 2018, 00:48
   
  52
   
  12

  Добре че реагира бе, Иво!

  По-добре късно, отколкото никога!

  Що е то джендър и има ли почва сред политиците ? (Защото сред народа има почва само сред НПО на педалите, лесбийките и др. подобни – психически болни и/или извратени.)

  Борбата срещу извращенията срещу НАЦИЯТА не е собственост нито на лявото, нито на дясното, нито на центъра, нито на ултрасите. Това е общо и Бого-угодно дело.

  А НАЦИЯТА не е нито българският народ, нито циганският народ, нито турчеещите се българи, нито почитателите на синагогата (които си мислят, че са евреи), нито арменците, нито филанкишията, а всички които участваме в обществения, културния и най-вече в икономическия процес на възпроизводство в България, вкл. и в процеса на възпроизводство на упадък, невежество и простотия.

  Колкото повече невежество и простотия възпроизвеждаме, толкова по-бързо се сриваме и изчезваме.

  Само Истината и Вярата в Бог и в праведните дела на дедите ни от времето на цар Борис кръстител и книжовник могат да ни обединят и спасят.

 2. #2
  Н. Лишев 11 фев 2018, 10:11
   
  12
   
  9

  20-ти век е начало на нов етап в Историята на живота на Земята, при който наличието на обикновени човешки същества в ролята на "мотор" на прогреса, най-вече като биологична сила, наименувана в миналото с термина "роби", а в последствие с по-нежни имена, вече не е необходимо.
  Горепосочените вече са пречка, излишен баласт, за определена друга категория Човекоподобни, успели да развият в годините на еволюция определени качества, дали им възможността да наложат волята си над останалите, познати под името "Рептили".
  Компютърното управление, автоматизацията, механизацията и т.н., съчетани с наличие на достатъчни природни енергийни източници, както и властващата Обществено-политическа система, даваща възможност горните елементи да бъдат узаконено частно притежание на т.н. "Рептили" , направи от тях пълновластни господари на Света, на които останалата вегетираща човешка "паплач" вече само пречи.
  За съжаление описаната процедура е обективен природен закон, който справедливо "отсява" недостатъчно годните , смятащи , че предназначението им е единствено да запълват с нещо биологичните си отвори, като ги прави законна жертва на по- адаптивните, от която обаче те вече нямат нужда, което ще доведе до процедура за "изхвърляне на боклука".
  "Процедурата" всъщност вече е започнала, като в този процес активно ще бъдат използвани усилията на част от "отпадъка" в мероприятията по самопочистването си, което от своя страна е критерий за постигнато съвършенство на Рептитата.

 3. #3
  ВГ 11 фев 2018, 11:07
   
  29
   
  2

  Лъжата е обиколила половината свят преди истината да има възможност да си обуе гащите.
  Уинстън Ленард Спенсър Чърчил 1874-1965

  Лъжата има свойството да се харесва,защото обещава нещо примамливо,лесно и красиво,Истината се възприема трудно,защото изисква усилие да мислиш.Животът е 90% красива лъжа и 10% изстрадана истина/бг Езоп/

 4. #4
  Borei 11 фев 2018, 11:33
   
  35
   
  7

  Отговор на коментар: #2

  Лишев, все още има някаква надежда, ние "простите", "биологичният материал", да сложим прът в колелото на психопатите, помислили се за Богове!

  Ето, вече се разбунтувахме на т.н. Истанбулска конвенция, може и да отменим и "Постановление № 208 от 12 август 2016 г. за приемане на Наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила..."?

  А може и да свалим чуждите марионетки у нас на власт и да започне самото "простолюдие" да се управлява само?
  Е, вече нямаме какво и да губим! И тези, които разбират, какво става в момента, стават все повече....

  И има и цели страни, които не искат да се подчинят на "рептилите" и не искат населението им да бъде претопено и унищожено: Китай, Иран, Северна Корея, Русия....
  Но не можем все да чакаме само на тях, пак те да ни освобождават, и този път пак от международният фашизъм!

 5. #5
  Jens Stoltenberg 11 фев 2018, 11:47
   
  12
   
  53

  До #4 Нали простолюдието управляваше 45 години бре....цъфнахме и вързахме тогава, нали ха ха ха? Какво по-голямо простолюдие от бай Тошо и сие?

 6. #6
  юс юс юс юр брейн 11 фев 2018, 12:23
   
  39
   
  3

  Естествено, че има по-голямо простолюдие и го наблюдаваме вече близо 30г. - Луканков, Филип, КостоФ, СтаниШеф, г-н Симеон, Сокола, Пожарникаря+Цв.Цв - пропуснатите да се самодобавят. Проблемът е, че само наблюдаваме и добре ни играят по линията комунисти антикомунисти, от там русофили и русофоби.

 7. #7
  юс юс юс юр брейн 11 фев 2018, 12:26
   
  49
   
  9

  Спрямо изброените по-горе бай Тошо е истински държавник-титан.

 8. #8
  НАЦИОНАЛИСТ-АНТИКОМУНИСТ 11 фев 2018, 14:47
   
  18
   
  35

  СПОКО кУрнелия и руМин-ГрипенЪ, ЩЕ "СПАСЯТ"

  БУЛГАРИСТАН!

 9. #9
  тони 11 фев 2018, 18:13
   
  37
   
  2

  Професора много добре го каза- 80 процента дебили сме и това е меко казано....

 10. #10
  Власов 12 фев 2018, 06:39
   
  7
   
  34

  Отговор на коментар: #9

  80%дебиле 80% русофиле

 11. #11
  Анна 12 фев 2018, 14:59
   
  21
   
  4

  АКО КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ПОТВЪРДИ ,ЧЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ" НЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА КОНСТИТУЦИЯТА ....СВЪРШЕНО Е С НАС...ЗАЩОТО ИМА ЧЛ.5 / "
  / Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната.
  Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ .......КЪСНО Е ЧАДО !

 12. #12
  психиатър 13 фев 2018, 12:27
   
  5
   
  20

  "....ИСКАТ И ПЕДАЛИ ДА СТАНЕМ"
  Ти, чичо Иво, ако си сигурен в сексуалната си насоченост, няма основание да реагираш така остро.

 13. #13
  Алина 13 фев 2018, 16:38
   
  5
   
  3

  големи " турбУленции" стават ,когато пишеш статия с правописни грешки ..
  авторът на статията да преразгледа правописа ,иначе убива желанието на читателя

 14. #14
  Алина 13 фев 2018, 16:41
   
  4
   
  2

  посТмодернизъм с Т
  НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛЯ

 15. #15
  европа 14 фев 2018, 00:10
   
  5
   
  4

  Умни и образовани българи работят за западните държави и подобряват техния живот. Какви хора останаха в България...

 16. #16
  k_g_angelov 14 фев 2018, 01:34
   
  11
   
  1

  Лишев, тезата ти куца, приятел.
  Тия дето всичко могат и всичко знаят, и всичко правят според теб, поради което всичките други стават излишни, са забравили или не искат да правят основното, най-важното за всеки биологичен вид – те не се възпроизвеждат. Както си се изразил – не щат да запълват биологичните си отвори. Еволюцията няма да им прости - ще ги зачеркне.
  И ще останат на този свят другите, дето не ги бива за нищо - pак според теб.
  За да съществуват , на тях не иm трябват ни компютри, ни механизация, ни автоматизация. Съществуват си най – щастливо и без тези …придобивки … да кажем.
  Златният милиард, нека има още един милиард, дето се върти покрай златния, ще изчезнат.
  Буквално.
  Не вярваш?
  Спомни си - Кенеди произхожда от семейство с поне седем деца, доколкото помня. „Правени“ са някъде в 20-те години на 20 век.
  Клинтъните обаче имат само едно.
  Тия дни имаше публикация, че водещи западноевропейски политици са бездетни – и Меркел, и Юнкер, и Тереза Мей, и френския президент, и, и, и…
  Германия от сума ти време „внася“ турци. Помниш ли защо?
  От друга страна - спомни си Пукет преди няколко години, огромното цунами, затрило курортите в оня край. Сред местните, жертвите, ако въобще ги има, са съвсем малко. Многото са сред пришълците.
  И що така?
  Ми щото тези пришълци, са загубили връзката с природата, загубили са инстинкта си за самосъхранение, и наместо да бягат през глава, за да отърват кожата, при това – евентуално, се занимават да снимат връхлитащото ги нещастие, да си правят селфи-та и прочие „интелигентщини“.
  И най-умният бил малко прост – според една поговорка.
  В случая не е „малко“, „много“ е.
  А еволюцията на „много простите“ не прощава.

 17. #17
  Чарлз Дарвин 15 фев 2018, 06:26
   
  0
   
  2

  Отговор на коментар: #16
  #русофиледебиле присъждам ти моята премия

 18. #18
  Човешки зооградини 15 фев 2018, 09:45
   
  7
   
  0

  Отговор на коментар: #16

  Социални инженери пренаписват генетичния код на бялата раса и вече една част от тази раса участва доброволно в самоунищжението си - хем не искат да се възпроизвеждат,хем допълнително ги правят нефелни джендъри.На жълтите,негрите и мюсюлманите джендърията въобще не им влияе,размножават си се и се смеят на белите кухавелници.След 100 години представители на бялата раса ще бъдат отглеждани в човешки затворени зоологически градини - просто за да не изчезне бялата раса като човешки подвид.

 19. #19
  Borei 15 фев 2018, 12:36
   
  5
   
  0

  Отговор на коментар: #18

  Защо бялата раса се самоубива с демографията, с джендърството, с узаконяването на "бежанците", с унищожението на собствените традиции, култура, образование и т.н..?

  Тези, които се занимават със социално инжинерство и са приели програмата по намаление на населението, най-добре познават бялата раса и за това са много успешни при нея... Чалми, черни, азиатци и т.н.. не са обхванати от това социално инжинерство, понеже то на тях им е чуждо.. На тях не им действат "промивките на мозъците", които са направени за бялата раса...

  Кой би помислил, че в една Британия полицията до там ще е изтрещяла, че няма да дава информация за масовото изнасилване на британки от бежанци-пакистанци???? И че една "народна представителка" от парламента им ще каже на жертвите "да си затварят устата", да не говорят, че са ги изнасилили навлеци от други страни, дошли в Британия, за да има в тяхното общество "разнообразие от хора"????

  И в Германия е същото! Когато бежанците "престискаха" жените им в Кьолн на Нова година, една от "депутатките" там им каза, че "сами са си били виновни"! Защо са ходели с къси поли и дразнели чернилките така????? Чернилките са свикнали жените да ходят с чували, обмотани от главите до петите, а видиш ли тука тези жени ходели с открито лице и така ги били възбуждали??????

  За няколко десетки години след ВСВ от централна Европа социалните инжинери направиха маса от дебили!! Тези не могат да се усетят, че по програма ги унищожават и даже сами вече засилват тази тенденция... Достатъчно зомбирани вече техни, подкрепят унищожението си!!!!

  А черните? Те виждат и разбират това и се възползват!! Идват в Европа и безчинстват, използват всичко там... Престъпниците се радват на свободата, да правят каквото си поискат...

  Лошото е че и нас искат да ни наложат същото! И ние, нали сме от бялата раса и на нас ни влияе това промиване на мозъците: По-малко деца, желание за кариера, пари, по-добър живот... Свобода на жените, а семейството се приема като нещо ограничаващо свободата...
  И джендърството "трябвало да се приеме" като "равноправие" и "толерантност", а истинската цел е да нямаме повече деца и така да измрем и ние...
  Циганите не им пука имат ли пари за деца или не... Правят ги на конвейр и кой от тях остане :)...

  Начина на мислене определя какво ще стане на практика! А ако ни изменят начина на мисленето, то те ни управляват!! И те много добре знаят, как да ни изменят начина на мисленето... Такива като Иво Инджев и цялата пасмина, получаваща огромни пари от ФАЩ постоянно набива в главите на хората това, което ФАЩ иска да сме... Създават и филми, които пак ни насочват мисленето в определени от тях посоки... И е доказано, че "промиването на мозъците" наистина работи добре....

  Великата Германия и Великата Британия днес се превърнаха в народи от джендъри и дебили, които се самоубиват с удоволствие!!!

  Ако не се осъзнаем, това ни чака и нас!!!!

 20. #20
  Н. Лишев 15 фев 2018, 13:33
   
  2
   
  0

  Новият уникален фактор в Човешката история през последните 100-тина години е, че станаха достъпни огромните , натрупвани милиарди години енергийни запаси на Планетата, за пръв път даващи възможност несъвършенството на Хората, като индивиди и социална система, да влязат в пряко противоречие с общовалидните Природни закони, като задействат коригиращите им механизми, работещи обикновено с брутална жестокост.
  Основата на човешкото несъвършенство е, че Хората не изградиха механизъм за самоограничаване на материалните натрупвания, единствено тяхна привилегия, за разлика от останалите растителни и животински видове, където няма такива, които притежават лични ресурси милиони пъти повече от останалите, ограничавани от биологична програма /при растенията/ или от обема на стомаха /гушата/ при "по-съвършените" животни.
  "НЯКОЙ" прави непрекъснати опити да "вкара хората в пътя", ограничавайки безмерната им алчност, първоначално с идеята на "Християнството" , по-късно и на "Комунизма", но силата и на двете идеи бяха извратени и употребени за "лични нужди", едната довела до пълната власт на "Рептилите" през Средновековието, а другата -до същото чрез съвременния "Неолиберализъм", изключвайки употребата на "Пролетариата" за тази цел в предходните години.
  Посочените нови енергийни възможности, съчетани с пълната власт на "Американската мечта" , основа на Капитализма, узаконяващи безкрайните индивидуални частни натрупвания , включващи и неограничена частна собственост върху енергийните запаси на планетата, закономерно ще доведе до невиждано разслоение и непреодолими противоречия между "Рептили" и "Дебили" , които в същността си , като желание за безкрайно "лапане" не се различават , а различията са единствено в интелектуалните възможности да го постигнат.
  От горното може да се предположи, че верният път е в създаване на Обществена система ограничаваща частните притежания до разумни граници , съчетана с обществена собственост върху природните ресурси, което по същество е усъвършенстван Социализъм, но ръководен от моралния човешки елит , а не от мечтаещи за забогатяване "пролетарии".

 21. #21
  н. вълчев 17 фев 2018, 10:02
   
  0
   
  0

  Оскотяването е преминало критичната точка. Никакъв "будител" не вирее тука. Отхвърлят се общоприети човешки принципи, отхвърля се борбата с Насилието? Дори когато това е заложено и в собстваните ни закони, които насилниците и Институциите не Спазват! Това си мисля по повод Конвенцията против Насилието!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker