ТОКУ ЩО - РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН: ПОДГОТВЯМЕ ДОСТОЕН ОТГОВОР НА САЩ И ТРЪМП!!!

Pan.bg 16 апр 2018 | 12:53 views (6239) commentaries(4)
img
Русия има възможности да даде достоен отговор на всеки опит за силов натиск от страна на САЩ. Това заяви директорът на Департамента по въпросите на неразпространението и контрола над въоръженията към Министерството на външните работи на Русия Владимир Ермаков на заседание на Съвета по външна и отбранителна политика, предава ТАСС, цитирана от Фокус.

„В момента, през 2018 година, ние виждаме, че военно-техническото разположение на силите се промени кардинално в полза на Русия, - подчерта Ермаков. – Имаме достоен отговор на всеки опит за силов натиск от страна на САЩ. Американският мит, че навлизаме в епоха на повсеместно тяхно доминиране не просъществува повече от 10 години, а сега вече е очевидно, че той отиде в небитието. Русия се върна на своите исторически предначертани позиции на един от гарантите на стабилността и справедливостта в глобалните отношения на основата на международното право“.

„Рано или късно, на нашите американски колеги ще им се наложи да се договарят с нас. При това, най-вероятно, би било по-добре за тях да го направят отрано, отколкото по-късно, тъй като военно-технологическата тежест на САЩ в света постоянно пада“, обърна внимание руският дипломат.

„Днешната ситуация се характеризира с безпрецедентното свиване на пространството за конструктивно взаимодействие. Основната причина е неготовността на САЩ и съюзниците им да признаят обективната реалност на вече зародилия се полицентричен световен ред. Осъзнаването на невъзможността да се продължи периода на своето едностранно доминиране в световните работи предизвиква нервозност и довежда до подобни неадекватни действия като санкциите, силовата принуда и просто неетичните междудържавни отношения - заяви още Ермаков. – В този смисъл, надпреварата във въоръжаването, разбира се, не е блъф, а много опасна реалност, оказваща съществено подривно влияние на глобалната стабилност и международната сигурност."


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Петър Волгин 16 апр 2018, 13:22
   
  33
   
  4

  Отдавна има сигурни доказателства, че България се занимава с тероризъм. Тоест всички които са в НАТО. НАТО е създател на Гладио, Сивите вълци, Ал-Каида , и Идил.. И тогава какво да прави Русия и тези извън НАТО? КАК ДА ОТМЪСТЯТ? А химическите атаки във Виетнам? https://bultimes.com/koj-sazdade-islyamskiya-terorizam-otgovorat-e-tuk/ Диляна Гайтанджиева: България и Румъния са номер 1 износители на оръжия за ИДИЛ.

 2. #2
  Степан 16 апр 2018, 17:39
   
  3
   
  29

  путкин щял да бомбардира воронеж със суперпупер ракетките си в отговор на съюзническия удар срещу животното асад.

 3. #3
  KOREKTOR NEW 16 апр 2018, 19:07
   
  17
   
  3

  За #2 Степан

  СТЬОПКА , СТЬОПКА ,

  ТЪП ОЛИГОФРЕН СИ СТЬОПКА.

  НЕКАДЪРЕН НЕГРАМОТНИК СИ СТЬОПКА.

  ТОВА ЗА "животното асад" ВИ ГО. СПУСНАХА ОТ КОЗЯК КАТО ОПОРНА ТОЧКА. ДА ЦИТИРАТЕ ОНИЯ ГОВЕДАР С РИЖАВИЯ ПЕРЧЕМ ЛИ ?

  ЕБАТИ И ТЪПАКА СИ СТЬОПКА.

 4. #4
  Ааа 16 апр 2018, 19:36
   
  2
   
  5

  Аааа, отговор!

  Смееееееех.

  Смех.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker