АЛ.ЙО ПАК СЕ ПРОЯВИ: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПЛИТКОУМНО СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ В МОЕТО ГОЛЯМО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО???

Pan.bg 26 апр 2018 | 18:04 views (2404) commentaries(8)
img
Категорично подкрепям председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов

за изразената му позиция срещу плиткоумните опити на президента Румен Радев и заобикалящата го клика, да пробутват у нас проруски политически тези.Днес е разделно време. България не може да бъде слугиня на Москва.

Първо, защото е България и второ защото сме в НАТО и ЕС. Опитът на хора като Радев и компания да проблематизират българското членство в НАТО и ЕС, като ръсят непрестанно кремълски „ опорни точки”, с което целят да създадат проблеми в евроатлантическото ни семейство, е обречен на неуспех. Няма да мине.

Но е изключително важно точно в този момент в парламента да се чува гласът на политици като Цветан Цветанов. Затова и си позволявам да посъветвам депутатите от ГЕРБ твърдо да подкрепят в публичното си говорене позициите на Цветан Цветанов по въпросите свързани с евроатлантизма и противопоставянето на руското вмешателство в българската политика.

Източник: Фактор


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  юс юс юс юр брейн 26 апр 2018, 18:56
   
  20
   
  0

  Давай Ал, давай Йо. С такива изказвания на всички става ясно що за "ценности" са евроатлантическите такива.

 2. #2
  росс 26 апр 2018, 21:12
   
  19
   
  0

  До кога ще ни навирате в очите тая тлъста и продажна п.тка?
  Ал_Йо е една тлъста долна мъстия, която отдавна няма ценности и родина, а служи на факсове от "Козяк".
  Тоя мръсник носеше един от най-големите букети на паметника на престъпниците бомбардирали София и силно наведен (както обича), дълго оправяше там китките!!! Мъстия долнопробна!
  Тоя боклук няма място в съвременния политически живот на страната!

 3. #3
  bati 26 апр 2018, 22:14
   
  12
   
  0

  Я гледай ти! Радев посегнал на прасилото!
  И на това дебело, охранено, крадливо и продажно прасе ще му дойде Коледата. Беше маскирано в стелт режим на сладка службица, ама нещо взе да се преосветява.

 4. #4
  ком 26 апр 2018, 23:47
   
  10
   
  0

  Нищо чудно един антибългарин да подкрепя друг такъв.Страх ги е.Навярно знаят,чеоколо 83% от българите нямат доверие в НАТО и ЕС.Затова бързат да ни закопчеят в еврозоната с белезници-евро.Нродът ще подскочи надявайки се за малко място под дъното но ще бъде късно.

 5. #5
  Joy 27 апр 2018, 10:28
   
  6
   
  0

  Толкова години на държавна хранилка. Временно ц.ц. ще млъкне, но се появява друг.

 6. #6
  Емил Бърдарски 27 апр 2018, 23:46
   
  2
   
  0

  Имаше едно време песен изпълнявана от Христо Кидиков ,но в една новогодишна програма Тодор Колев
  /бог да го прости/ я изпълни така:
  "Голям катоооо Луната,
  щастлив катоооо глупак......"

 7. #7
  Данаил Ваков 28 апр 2018, 08:51
   
  1
   
  0

  Стана безпощадно ясно, че Ал. Йо. и Цвоко са на едно и също умствено равнище, независимо от разликите в "академичното" им образование - Шумен и Вършец. На този тлъст задник и черноборсаджия с български дипломатически имоти /случаят Варшава, където беше "посланик"/, искам да кажа, че освен дето е дебел/дебил, е и прекалено ниЗ/с/ък, да мери ръст с президента Радев. На неговия фон злият Ал е не само неизмеримо скудоумен, но и широкомащабно плиткоумен. И точно защото, първо е България, трябва да знае, че България не страда от никаква "агресия" на Русия; че "евроатлантическите ценности" са преди всичко разписани правила за жестокости на един безпощадно зловещ и крадлив неоколониализъм; че въпросните "ценности" не са нищо друго, а наръчник за грабеж, незачитане на човешките права и "опорни точки" за поведение и действие на най-безпощадните финансово-олигархични хищници на днешното време. България не получи нищо ценно, добро и човешко от членството си в ЕС. Освен някакви/никакви пари, които като част от милиардните ни вноски, се връщат под форма на "проекти", за да влязат в джобовете на назначените бизнесмени и трубадурите им "атлантици" и други сволочи. Пришиването ни към еврото ще бъде поредната бухалка по главата на населението /не на Вл. Горанов/, поредният, може би - последен пирон в ковчега на мъртвата държава. Вероятно съвсем извън контекста, ми идва на ум Вазовото "Елате ни вижте":..."на също гноище лежат скот и стопан - духовно сближени." Елате ГИ вижте: на също гноище лежат две скота - духовно сближени: Ал Йо и Цвоко...

 8. #8
  Траката 28 апр 2018, 22:46
   
  1
   
  0

  Не мога да разбера, тези родоотстъпници защо се появяват на светло! Някой знае ли ли какво е потеклото на тази свиня !?!?!?!?!?!?

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker