БЕЗУМИЕ В КВАРТАЛ МЛАДОСТ: СТРОЯТ ВЪРХУ НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА - НОВ БЛОК И УЛИЦА!!! (СНИМКИ)

Pan.bg 03 юли 2018 | 12:51 views (18844) commentaries(19)
img
Поредното безумие вече е факт в Младост-3, София.
Днес рано сутринта багери разкопаха новата детска площадка пред блок 325.
Тук е изграден и нов парк, който е точно до хипермаркет "Лидъл". С лекота бе премахната пътеката с плочки до площадката. Майки с деца се питаха на кого е безумната идея, защото днес не могат да стигнат до детските игрушки. Работниците отговаряха, че тук ще се строи нов модерен седеметажен блок, който буквално ще опира в детската площадка.
Веднага бяха направени очертанията му, а багерите ударно започнаха да копаят. Целта е ясна, блокът да се издигне бързо, защото в момента повечето съграждани са в отпуски и няма да има време за активен протест заради лятото.
Всичко обаче не свършва до тук - работниците съобщиха, че освен че не им пука от протести, защото новият ид кмет им бил дал гаранции, че всичко е законно... щяло да се строи и НОВА УЛИЦА, КОЯТО РАЗСИЧА ПАРКА НА ДВЕ!!!
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - ЦЕЛТА Е ДА СЕ СВЪРЖЕ МЛАДОСТ - 2 С МЛАДОСТ -3.
И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА, ЧЕ КОЛИТЕ БУКВАЛНО ЩЕ ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА!
Ще продължим да следим новото безумие в София.РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >
Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


БЕЗУМИЕ В КВАРТАЛ МЛАДОСТ: СТРОЯТ ВЪРХУ НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА - НОВ БЛОК И УЛИЦА!!! (СНИМКИ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/5 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 19

 1. #1
  THUNDER 03 юли 2018, 13:46
   
  44
   
  6

  Нали това беше целта да вкарат неудобната кметицата в затвора.

 2. #2
  Детето 03 юли 2018, 14:24
   
  8
   
  41

  Каква детска площатка е това? Какъв парк? Това са кучешки тоалетни, където гордите стопани на четирикраките ги извеждат за да ги изсерат и изпикаят демонстративно пред няколкото деца и олигофренясялите безмълвни минувачи.
  Децата ринат в мръсотията, а майките им и останалите пушат цигари върху тях.
  По-добре да застрояват всичко, поне като дойдат хората ще има къде да живеят хората, може и някое дете да се излъжат да си родят.

 3. #3
  Жител 03 юли 2018, 14:50
   
  7
   
  20

  Абсолютно съм съгласна с коментар #2. Никой собственик на куче не се съобразява нито с деца, нито с чистота, нито със задължения, регулирани в закон. И най-тъжното е, че всички абсолютно индиферентно се съгласяват да бъдат принудени да живеят в мръсотията. Просто е потресаващо!

 4. #4
  друг жител 03 юли 2018, 15:06
   
  31
   
  3

  до коментари 2 и 3 - да неугледен е парка, да ползва се за кучешка тоалетна, но все пак това е зелено пространство, скоро там ще е бетонено пространство и това ще е безвъзвратно. Докато тия с кучетата някой ден може и да се вразумят...

 5. #5
  Един от всички 03 юли 2018, 15:37
   
  16
   
  11

  Отговор на коментар: #2
  Сигурно. Сто процента, че нямаш куче и не си запознавал с нито един кучкар. Повечето са страхотни хора. Всеки ходи с пликчета да събира изпражненията на кучето си и ги водят на специално оградената кучешка градинка. Никога не съм виждал куче да се "изсере демонстративно" дори и близо до самата детска площадка. Възможно е уличните да свършат работа през нощта ако минават от там, но не знам за собственик на куче, който да го остави да си прави каквото иска и да маже наоколо.
  Съжалявам ако сметнеш че реагирам рязко, но черногледието ти не е решението, а част от проблемите на света.

 6. #6
  Жоронкамон 03 юли 2018, 19:00
   
  8
   
  2

  Отговор на коментар: #2
  Идиот. Поне като дойдат да живеят тия комплексари, няма къде една разходка да направят.

 7. #7
  Друг от всичките 03 юли 2018, 19:15
   
  11
   
  7

  Отговор на коментар: #5
  Брех, ти къде живееш, че такива културни кучкари щъкат около теб? Повечето кучкари са комплексирани и самотни хора, които чрез кучето компенсират някаква нужда и празнота в живота си. И повечето от тях щом ги изведат от входа веднага ги откачат от каишките и ги пускат да търчат и серат из тревните площи. Ама явно и ти си кучкар.

 8. #8
  bati 04 юли 2018, 03:25
   
  9
   
  1

  От "културни кучкари" да ти се доповръща. Цялата ни уличка е зарита с този тип култура. Най-гадно е зимата сутрин като тръгнеш на работа и е още тъмно. Цялата смрад отива в службата като настъпиш този тип култура.

 9. #9
  Всичко останало 04 юли 2018, 11:18
   
  7
   
  4

  Отговор на коментар: #5

  Почти всички кучкари са сбъркани хора в едно или друго отношение.Едни избиват комплекси в насилието и затова ръзвъждат агресивни породи.Повечето не им слагат намордник та камо ли лайната им да събират.Най са ми отвратителни жените - кучкарки.Вместо да отгледат по едно дете се правят на майки на кучетата.Откачалки!А са и най-устати и агресивни когата им направиш забележка.Има и самотни стари хора с кучета и те са най-примерните и не създават проблеми.Знам едно - кучкар пуснал кучето си на неопределено за това място трябва да му бъде одрана кожата от жестока глоба.Всеки отглеждащ куче в апартамент е......садист.Господ е създал кучето да живее на открито и всичко останало и извращение и гавра с тия животни.

 10. #10
  Уя ви Янко 04 юли 2018, 11:24
   
  14
   
  0

  Та щом правите няк'ви съпоставки презастрояване с кучкари и детски площадки. Е така да Ви светна, че съвсем скоро нЕма да можете да си излизате от помията. Колкото повече блокчета - толкова повече бетон и селяци, още повече кученца, които ще Ви серат по прекрасния бетон, та да може с пързаляне по ЛАЙНАТА да си правите жалките опити да отидете на мизерната работа. Прост народ, ама много.... Ай със здраве!

 11. #11
  опала 04 юли 2018, 16:35
   
  6
   
  0

  Тоя с кучкарската забележка или е инвеститор или е ужасен тъпанар, щото скоро лайната ще ги маже пред блока си само, защото всичко ще е бетон.

 12. #12
  Някъде 04 юли 2018, 18:06
   
  0
   
  4

  До моят балкон има детска площадка а и супермаркет.Всеки следобед смъъъърдиии та се не трае от акитата да децата....защото майките не се и мръдват да отидат до тоалетната в супера .А това смърди.Виждам да им се предлагат торбички за акото....защото някои си носят.Виждам и да ги е гнус да си ги съберат ....само една майка си носи торбички и ръкавици.
  Та какво остава да не е насрано при бл324...ха ха.я вижте колко майки си носят торбичка?Ама мокри кърпички оооо да Тея дето не се разграждат и от 20 дъжда.та аз викам да забраним и кучета и майки.пък и по бетон по чисто се ходи .
  Много сте умни

 13. #13
  Строеж 04 юли 2018, 18:20
   
  0
   
  0

  То нали за нов строеж ставаше дума. Но като чета разбирам, че май новината поражда спор между мили кучкари и мили други граждани. То всички сме от село но това е друга тема. Градът ще расте и ще се развива. Просто го разберете и ще спите спокойно.

 14. #14
  Младост 04 юли 2018, 20:35
   
  5
   
  2

  До отговори 2,5,7 и някои други...ей сМотаняци като всичко стане бетон и почнат и в младост да изригват канализационните шахти,започне да спира тока и се натъпче с народ ще ми се иска да ви видя тъпите физиономии....Заради всички тия строежи младост ще се превърне не в кучешки а в човешки кенеф без право на обжалване...жалко за следващото поколение...което е и ваше...неосъзнати малоумници!!!

 15. #15
  Номер 7 04 юли 2018, 21:14
   
  1
   
  1

  Абе сМОТАНЯК, я пак прочети коментара ми и се обоснови защо ме плюваш!
  С критиките до ТУК. Явно четенето и осмислянето на прочетеното не ти се отдава, както и на Цветан Цветанов. Надявам се не сте братовчеди.
  Иначе за презастрояването си ПРАВ и никой от тук пишешите, които имат мозък няма да ти противоречи по този казус, че София се превръща в помийна циганска яма.

 16. #16
  Младост 04 юли 2018, 22:03
   
  1
   
  0

  Да подчертая...темата е,че се застроява младост...нов блок...а олигофрените се хванали да обсъждат кучкарник ли било или мизерна детска площадка...каквото и да е, е по-добро от пренаселване без междублоково пространство за децата...

 17. #17
  Строеж 04 юли 2018, 22:45
   
  0
   
  1

  До Младост
  Гражданино вие получавате отлична оценка за тъп коментар. "Гениален" ви е коментара, че междублоковото / що за определение за пространство и идиотска дума/ пространство било само за деца. Боже опази ж.к Младост и столицата София от такива експерти.

 18. #18
  Младост 05 юли 2018, 07:30
   
  2
   
  0

  ...не се старая много точно да описвам...и без това прекалено много време отделих...най-добре е като около РУМ младост 2 да стане балкон срещу балкон и всички от рода на "Строеж" да си гледат кирливите ризки от по 2метра разстояние :)))

 19. #19
  Ицо 15 юли 2018, 07:25
   
  1
   
  1

  Както винаги ние сме царе каква е темата а за какво пишат хората за това сме стигнали дъното защото целият народ е прост глупав и много завистлив а и много много мързелив.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker