Warning: getimagesize(): Failed to enable crypto in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Warning: getimagesize(https://fakti.bg/img/news/46/330846/63721c4217a14b8ab42bdb41389316b7_big.jpg): failed to open stream: operation failed in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 186

Русия: Израел свали нашия Ил-20

Pan.bg 23 сеп 2018 | 12:47 views (1934) commentaries(15)
img fakti.bg


Министерството на отбраната на Русия смята, че за свалянето на самолет Ил-20 от сирийската противовъздушна отбрана, е виновен Израел. „Предоставените обективни данни, свидетелстват, че действията на израелските пилоти, довели до гибелта на руски военнослужещи, доказват или техния непрофесионализъм, или най-малкото за наличието на престъпна небрежност”, каза официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенко.

От Министерството на отбраната на Русия потвърждават, че израелските пилоти на F-16 умишлено са се крили зад руския Ил-20 от сирийските зенитни ракети. Ракетите на сирийската противовъздушна отбрана е нанеса удара в 22.03 ч. местно време. „Израелският пилот не може да не е знаел, че ефективната отразяваща се повърхност на самолета Ил-20, значително надвишава аналогичната повърхност на изтребителя F-16 и, че именно руският самолет ще се окаже предпочитана цел за зенитната ракета”, обяснява Конашенко.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 15

 1. #1
  росс 23 сеп 2018, 14:10
   
  21
   
  4

  Евреите са традиционно долни хора!

  https://www.vesti.ru/doc.html?id=3063539#

  Неблагодарни и подли копелета са.

  Руснаците им го казаха официално!

 2. #2
  sani 23 сеп 2018, 15:30
   
  6
   
  31

  ЕГАТИ тъпнята .Тия без аналоговите не могат да различат изтребител от пътнически самолет.......пък после ЕВРЕИТЕ ВИНОВНИ......ЕЙ АЙДЕ МАЛКО ПО СЕРИОЗНО....

 3. #3
  Geocom 23 сеп 2018, 15:42
   
  23
   
  3

  Такъв е бил планът на еврейчетата още от самото начало - да се скрият зад руския самолет за да могат да си бомбардират необезпокоявано. Известяване на руснаците е имало само да не би пък те да ги свалят но пък само една минута преди ударите за да няма време да кацне руския самолет.

  Долни еврейски номера.

 4. #4
  Geocom 23 сеп 2018, 15:56
   
  23
   
  5

  До #2
  sani

  Абе идиот много добре различават изтребител от пътнически самолет но ако изтребителя стои зад пътническия самолет ракетата пусната по изтребителя няма да заобиколи пътническия самолет а ще си следва целта и пътническия самолет ще пострада въпреки че не е насочена към него.

  Хайде стига плоски изцепки и соросоидна пропаганда - продължавайте да си мразите Русия но се изказвайте малко по-сериозно.

 5. #5
  ddt1 23 сеп 2018, 17:21
   
  10
   
  2

  Отговор на коментар: #4

  Не му се вързвай..:) Има ги такива..заработват си надника... Ако бяха калпави руските ПВО, нямаше да ги купуват, САЩ и Израел да беснеят.. Спомняте, ли си истерията на Израел около С -300 за Иран преди десетина (?) години??
  По темата: НЕ възможно сирийските ПВО да са пуцали цели 40 мин и руският самолет, който може да вижда всичко наоколо на стотици километри във всички посоки, да се приближава спокойно към опасната зона. И щабът на руските сили в Хмеймим едва ли не следял всичко. Явно, всичко е изчислено до секунди. Появата на Ф16 е дошла като гръм от ясно небе за руснаците.. Имало било обстрел на Израел срещу Сирия ( и то! в близост до руска база цели 40 минути!) и руснаците да не забележат
  И още.Уведомяването по горещата линия между щабоете на Русия и Израел е било малко по-малко от минута до започването на атаката на Ф-16.Така, че руският самолет е бил сложен на дръвника умишлено. Дори може и ракетата да е дошла от към Ф-16.. Нищо чудно. Откриването на черната кутия на ИЛ-20 може да докаже много..Ама дали ще я открият? Би трябвало да има и спътникови снимки..
  Руснаците мълчат. Явно в ход е събиране на доказателства..

 6. #6
  ddt1 23 сеп 2018, 17:25
   
  10
   
  2

  Не случайно веднага след инцидента руснаците закриха източното Средиземноморие под предлог военни учения..Търсят черната кутия..

 7. #7
  Ака47 23 сеп 2018, 17:28
   
  4
   
  11

  Geocom
  Гледах 3д симулацията, Ил-20 е в безопасна позиция, защо го набутаха нарочно в ракетите.
  Вариантите са -1. тъп и некадърни, никаква комуникация и наземния е спал.
  2.Нарочно за да стане скандал.
  Като си спомня в Украйна какво направиха залагам на тъпотата.
  Извода е докато не си вземат поука ще има и трети случаи, но пък много по готино е друг да е виновен

 8. #8
  ddt1 23 сеп 2018, 18:05
   
  13
   
  3

  Отговор на коментар: #7
  Едва, ли наземният е спал... Вариантът е, че руснаците пак не взеха предвид фактор "подлост", както при свалянето на самолетът им в Турция. Те просто не могат да мислят за подли номера. Няма ги във въображението им.Затова са били абсолютно сигурни, че Израел няма да ги подведе защото са отчитали неговата сигурност и саму правили големи отстъпки-редовно и безпроблемно си водеше войната с Асад. Все пак Израел какъвто и да е има право на съществуване и историческият спор с палестинците, Иран и Сирия не е работа на Русия. НО ... Израел има пряка връзка с геоикономиката и едва, ли ще позволи на Русия и Иран да снабдяват ЕС безпроблемно с газ чрез въпросният газопровод заради, който почна войната. Беше предвидено газта да дойде от Катар за да се изтласка Русия от Европейския газов пазар.
  Каквото и да се говори енергията е инструмент в политиката. ("Who controls the food supply controls the people;
  who controls the energy can control whole continents;
  who controls money can control the world."
  Henry Kissinger

  "Който контролира продоволствията - контролира населението.
  Който контролира енергетиката - контролира цели континенти.
  Който контролира парите - контролира целия свят."
  Хенри Кисинджър

 9. #9
  Geocom 23 сеп 2018, 22:33
   
  6
   
  2

  До #7
  Ака47

  Явно си гледал ама не си слушал. Да Ил-20 беше на север от бойните действия но еврейчетата като са уведомили руснаците една минута преди удара са казали че ще бомбардират северозападна Сирия и екипажа е получил заповед да се махне от там и да кацне. И за това са излъгали като Ил-20 вместо да се махне от зоната на бойните действия той се натиква в нея поради лъжите на израелците.

  Както на руския самолет виждат израелските така и на израелските се вижда руския и до последно руснаците са мислели че ще бомбардират на север - направо подъл номер. Надявали са се че заради руския самолет сирийците няма да стрелят.

  Друго което и аз не знаех е че системата "свой-чужд" на сирийците и руснаците не съвпада - демек сирийската ПВО възприема руските самолети като чужди и ти е ясно на радара две точки "чужд" се доближават и съвпадат и след това и да се разделят кой кой е - военните самолети летят без транспондер.

  Трето е че сирийците разполагат със стари ЗРК като С-200 и С-125 които са създадени много преди ерата на компютрите - все още са много ефективни но лесно могат да се отклонят от една цел на друга особено ако са наблизо или "една върху друга".

  Цялата работа е че еврейчетата нарочно и преднамерено са ползвали руския самолет като прикритие.

 10. #10
  Borei 23 сеп 2018, 22:33
   
  5
   
  3

  Истината е, че свалянето на този руски самолет е било планирано от хазарите!

  На тях им е пречел, понеже добре скенирал небето и всяка цел в е била давана на руската армия с точните координати. А тези искат безнаказано да нападат и бомбардират Сирия.
  И свалянето му е "случайно" станало, точно на еврейски празник - било си е като жертвоприношение! Те се занимават и с такива мистики.

  В Русия и даже и в руската армия има много хазари.. Руски сайтове вече говорят за заговор, но са го инсценирали така, че уж било станало "грешка".

  Хазарите са подли и бездушни. Не напразно в миналото цяла Европа ги е гонела и никой не е искал да ги има в страната си! Ако са ти в страната, то те са предатели, нищо че са родени и отраснали в Русия, те си се смятат за евреи... В Германия са били и в Европа днес също са предатели.

 11. #11
  Майор Пейн 23 сеп 2018, 22:48
   
  7
   
  1

  Ха сега познайте къде толкова добре евреите усвоиха противодействието срещу старите комплекси?
  Ако някой си помисли " Ми в България" печели:)

 12. #12
  Велзевул 23 сеп 2018, 23:43
   
  5
   
  6

  Тъй, тъй. Евреите ми сраха в гащите.

 13. #13
  Факт! 24 сеп 2018, 02:22
   
  4
   
  6

  А бе руснаците са на технологичното ниво на Бангладеш.Евфеите като по умни ги на.раха и тия сега ревът.Глуп.ци в Рашка прашка живота няма никакво значение ще ги прежалят както прежалиха Вагнеровци военният хор Су_24 и така нататък защото просто нямат силиците да воюват със сериозни противници.

 14. #14
  НАЦИОНАЛИСТ 24 сеп 2018, 12:05
   
  6
   
  0

  РАЗБОЙКу- СЛУГА НА юдеите!

  АКО СЕ РАЗНИЩЯТ НЕЩАТА ЩЕ ЛЪСНЕ ,ЧЕ И НАС НИ ПРЕЦАКАХА еврейчетата!

  ИМА ЛИ ОЩЕ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ -АНТИФАШИСТИ...!?

 15. #15
  От ялова муха-толкова 24 сеп 2018, 17:51
   
  1
   
  1

  Отговор на коментар: #12
  Мнооого хубав никнейм имаш и го оправдаваш напълно.Велзевул принц на мухите лайнарки,демон на пошлото,злото и зловонното.Този сайт трябва да извика екзорсист защото смърдиш чак през монитора,ама то....от ялова муха - толкова.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker