Каракачанов разби на пух и прах пакта на ООН за миграцията: Намирисва на глобално преселение на народите!

Pan.bg 16 ное 2018 | 14:48 views (855) commentaries(12)
img
pik.bg


Пактът за миграция на ООН ми намирисва на документ, който подготвя глобалното преселение на народите. Това каза пред журналисти в парламента вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Няма разкол в правителството относно пакта за миграция на ООН. Решението на правителството, че България няма да го подкрепи, вече беше оповестено, обясни Каракачанов.

Той посочи, че в този пакт има много спорни моменти. „Истината е, че ако искаме да се грижим за бежанци от войната, имаме конвенция за бежанците на ООН. А този глобален пакт за миграция на мен ми намирисва като документ, който ще подготви глобалното преселение на народите. Вътре има обезпокоителни текстове от сорта, че страната, в която се озоват тези кандидат мигранти, ако те нямат лични документи, е длъжна да им издаде такива. Което означава, че ако в България дойдат 100 хил. афганистанци, ние трябва да им издадем български документи. И ако не ги приемат някои от западноевропейските проспериращи държави, тези хора си остават при нас“, каза още вицепремиерът и посочи, че приемащата страна трябва да се погрижи и за здравното, социалното и образователното осигуряване на тези хора.

„Винаги съм казвал така – ако някои от развитите западноевропейски държави имат желание да преселват хора в собствените си държави, да бъдат така добри да организират въздушен транспорт и да ги пренасят от Афганистан директно в Германия например. Защо трябва тези хора да минават пеша и да бъдат мародерствани в Иран, в Турция, в България и през цяла Европа. Това е нехуманно“, коментира Каракачанов.

Той посочи, че няма готово предложение за шеф на агенцията за българите в чужбина.


loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 12

 1. #1
  Borei 16 ное 2018, 15:33
   
  11
   
  3

  "този глобален пакт за миграция на мен ми намирисва като документ, който ще подготви глобалното преселение на народите."

  Еми то си е точно така!

  НО тиквите, глобалният елит, който иска това да стане, е разчитал навсякъде на власт да са такива, като Плевнелиев!
  Да пляснат с ръце и с "ура" да го приемат. Пък след това унищожението на Европа и България, какво ги интересува?

  На Запад почти всичките, освен т.н. "крайно десни", са точни протежета на този глобален елит и с удоволствие ще приемат това масово преселение на народите!
  Но вече в Германия и във Франция "десните" набират сила. Това е нормалният народ, който все още не е толкова дълбоко зомбиран, за да иска да се самоубие! И дано тези обърнат нещата и при тях! Иначе и ние сме пак засегнати, каквото и да решим!

  И не се лъжете, че ако Западните страни го приемат сами, си е само техен проблем! Не се ли сещата какво ще стане? Маймуните ще превземат там всичко, местното население ще капитулира и пак гладните маймуни ще се пръснат след това и в околните страни! А ние сме близко.
  Така че, целта е не само ние да не го приемем, но и да убедим Запада, че това е убийствена крачка за всички нас, за цяла Европа!


  Само да добавим, защо им е на глобалните елити такова смесване на глобално ниво на всички народи?

  Така ще изчезнат отделните култури, отделните нации, народности и традиции, религиите, нивото общо ще "падне" за всякакви човешки и нравствени стандарти, престъпността ще нарастне... НО, ще се получи общество, което изцяло ще е съставено от индивиди, които нямат нищо общо по между си!
  Тогава единственото управление, което е възможно е диктатурата! Принуждението за всички! "Сладката" диктатура за която световната олигархия така жадно копнее!
  И тогава и такива като Плевнелиев, също ще разберат, че са излъгани и грубо използвани, понеже и те ще получат чип в главата с идентификация на роб!!!
  Много малко ще са "шефовете". Знаем само, че например Ротшилдовите, Морганите, Рокфелерите... по-известните супер богати ще станат тогава аристократите.. А всички други, дори и някои днешни милиардери ще са си "прости" роби!!!

  Така, че това не трябва да се допуска! Дори една световна война е по-добър сценарии, отколкото вече осъщественото кибер-робство за цялата планета!!! Понеже все някои ще оцелеят и пак ще направят някаква нормална човешка цивилизация.... Дори и да са бедни и изостанали в началото!

 2. #2
  анализатор 16 ное 2018, 16:00
   
  1
   
  15

  Интересно , с какво пакта подпомага емиграцията.
  Такава е имало и ще има с или без пакт.
  По-добре е да са регулирани процесите от колкото да се оставят на само себе си .
  Издаването на документ за самоличност не означава гражданство , но помага за обмен на информация за лицето между държавните служби

 3. #3
  Подобно на ... 16 ное 2018, 16:55
   
  3
   
  12

  ...събрание във входа на панелен блок. Където живеят всякакви. В панелновходов мащаб културният и коректният във взаимоотношенията си с останалите не може да обясни на пожизнено доморасъл и ограничен в кръгозора си екземпляр някои по-общи права. Които нито се дават, нито се отнемат от някого. Те си съществуват по принцип свише. Но простоват човек си знае своето. Вари го, печи го, той си е той. Неговото си е негово, чуждото общо. Реално много отрицатели на ООН-пакта, който цели единствено и само поставяне под контрол на мигрантските процеси са вчерашни, днешни или утрешни мигранти от България към Европа и останалия свят. И обратно понякога, а даже и все по-често. Естествено разумен контрол е нужен, към което са насочени и усилията в момента. ООН прави точно това с пакта и ще го направи. Въпреки нашенските разбирачи, които все не вдяват по извъндоморасли демократични въпроси и теми. Все крайно трудно и безкрайно бавно стоплят детайлите.

 4. #4
  Borei 16 ное 2018, 17:54
   
  8
   
  2

  Отговор на коментар: #3

  Какъв "контрол на миграцията", какви 5 лева?

  Виждал ли си как африканците се катерят по големите огради в Испания?
  Като разберат, че всички, без значение дали са във война или не, имат право да дойдат в Европа, ще дойдат милиони.

  И както казва Каракачанов:
  "Вътре (в този документ) има обезпокоителни текстове от сорта, че страната, в която се озоват тези кандидат мигранти, ако те нямат лични документи, е длъжна да им издаде такива. Което означава, че ако в България дойдат 100 хил. афганистанци, ние трябва да им издадем български документи."
  Тиим дай български документи, пък след това се опитай да се справиш с 20 милиона диваци, негри от Африка!!!

  Ти май не разбираш, за какво става въпрос?
  Май не те е хапал циганин за ръката, нищо че уж си полицай и си дошъл при тях да им направиш забележка, че вдигат шум?
  Е, я си помисли, не 20 000 циганета, а 20 милиона такива да имаш в България? И нашите цигани са родени тука и уж са се възпитавали тука, а африканците, които са възпитавани в джунглата?

 5. #5
  Borei 16 ное 2018, 18:01
   
  8
   
  2

  Как да се справим иначе с миграцията?

  Много висока ограда, денонощно охранявана с въоръжена охрана! Стреля се по нарушителите, които се опитват насила да минат и толкоз!

  Не знаете ли един основен принцип? Аз искам да ти дойда в къщата, дето си си я построил и обзавел за тебе, искам да спя с жена ти и да се грея пред камината ти, да ти пия от виното, да ти ям на масата, но нямам право, ако ти не го искаш и не ме пуснеш!

  Тези с тази миграция не разбират, че тука става въпрос за същото! Те били искали да дойдат при нас, НО ние не ги искаме и точка!
  Тогава имаме пълното право да не ги приемем в нашият дом! Ако нахалстват, може и куршум да получат в главата!
  Защо трябва да ни принуждават да приемаме някакви си други? Това изобщо е грубо нарушение на нашите права!

 6. #6
  АЛФ 16 ное 2018, 18:13
   
  0
   
  2

  Кво му плащаш хващаш се за палците...

 7. #7
  георгиева 16 ное 2018, 21:56
   
  1
   
  0

  е нали в България се влиза с визи? Какво се прави с човек, който влиза в България без документи?

 8. #8
  Borei 16 ное 2018, 22:01
   
  4
   
  1

  Отговор на коментар: #7

  Според този пакт, виж какво се прави:

  "...страната, в която се озоват тези кандидат мигранти, ако те нямат лични документи, е длъжна да им издаде такива..."

  Стават "българи" с всичките права и задължения! Трудно е да си представим, нали? Но това е!!!

 9. #9
  анализатор 17 ное 2018, 10:55
   
  2
   
  3

  До Борей
  Кой ти каза че те издаването на български документ за самоличност те прави български гражданин .
  Да си чувал за ЛНЧ ?

 10. #10
  Borei 17 ное 2018, 14:46
   
  3
   
  2

  Отговор на коментар: #9

  Ти един път като се съгласиш на тяхната игра, след това дори и без документи, ще ти ги докарат на главата!
  ЛНЧ или без него, като каже Сорос на "нашите", ще са даже по-българи и от тебе :)!

  В Германия милиони влязоха без всякакви документи, а някои на над 25 г. лъжат, че са на 15, за да им перат немците дрехите, да им готвят и чистят стаите... уж малолетни били! И службите им издават някакви си фалшиви документи! Тези нарочно си унищожават паспортите, за да си "изтрият" миналото, може адс а били джихадисти, убийци или каквито и да е, без документи започват в Европа от началото...

 11. #11
  анализатор 17 ное 2018, 15:40
   
  0
   
  4

  Айде стига приказки от кръчмата
  Живял ли си в Германия, познаваш ли някой който живее там ? Това че има опити за измама не значи че се получават.
  Издаването на документ за самоличност от страна членка на ЕС означава че биометричните му данни са в системата и всяка една служба може да го провери.

 12. #12
  Borei 19 ное 2018, 05:39
   
  3
   
  0

  Отговор на коментар: #11

  "Живял ли си в Германия, познаваш ли някой който живее там ? Това че има опити за измама не значи че се получават. "

  Знам с много голяма точност, че измамите са много и СЕ получават! Баба ми живее във Франкфурт, този западният :)! Та нейн съсед й е казал, че "бежанците" нарочно си унищожавали всякакви документи за самоличност, за да получат съвсем друга идентичност. Първо, ако са джихадисти, така се укриват като "жертви от войни". И второ, умишлено си "свалят" от годините, за да имат и други предимства!
  Известно е, че изнасилване или друга криминална проява се наказва в Западна Европа много по-строго при пълнолетните. Ако някой 25 годишен се прави на 17 годишен, след правни нарушения го наказват много по-малко!

  "Издаването на документ за самоличност от страна членка на ЕС означава че биометричните му данни са в системата и всяка една служба може да го провери."

  Да, така е! НО, след това немците и другите европейци "се хващат" точно за това, че ние сме им издали първи някакви документи и на тази основа ни ги връщат в страната!
  А ти искаш ли 20 милиона африканци, араби и джихадисти в България? Аз не ги искам!

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker