ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Внесоха в парламента предложението за преговори за Ф-16

Pan.bg 10 яну 2019 | 18:05 views (662) commentaries(6)
img
В деловодството на парламента е постъпил докладът и проекторешението към него за придобиване на нов тип боен самолет. Това сочи справка на сайта на Народното събрание.

Докладът е внесен на 10 януари 2019 г. Чрез него се предлага на парламента да възложи на министър-председателя да създаде организация и преговорен екип за изготвяне на проект на международен договор и провеждане на преговори с правителството на САЩ за неговото придобиване. Очаква се следващата седмица Народното събрание да гласува предложението на кабинета.


пик.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  "ВРАГ НА НАРОДА" 10 яну 2019, 18:12
   
  13
   
  8

  АГЕНТ БУДА ПРЕКАЛИ!

  ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

 2. #2
  трол нещастен 10 яну 2019, 20:19
   
  4
   
  6

  Поредният цирк! При гласуването в парламента ДПС БСП и Атака, (които гласуват ънблок) и Воля няма да подкрепят решението. ГЕРБ и ВМРО ще гласуват ЗА и съотвтно нищо няма да се случи!
  Бойко ше вдига рамене пред американците и ще вика: "Напрайх квото можах, ама на! Парламента... Те са виновни"
  После ще се гласува да започнат преговори с Грипен и тогава ще се гласува в обратен ред. Айде.... Ето ти едни Грипени дето освен да летят друго не могат да правят и всички доволни! Комисионните като в ЮАР, Чехия, Унгария и Тайланд ще се разпределят в зависимост от ролите в цирка, а пилотите ни ще си играят на авиатори с импотентни фърчила без оръжие и така ще са сигурни, че ако не дай си Боже се стигне до там да си бием шемари във въздуха с някой, те няма да излетят щото да правят тарани - нямат нито доблест, нито чест, нито смелост, а да воюват няма с какво...
  Руснаците ще са доволни щото Грипените не ги бригат, а НАТОвците ще са доволни щото поне няма да им се пречкаме във въздуха. Всички са доволни - казвам ви!

 3. #3
  юс юс юс юр брейн 10 яну 2019, 21:39
   
  3
   
  4

  При раздаване на шамари от 8 бр. и X-Wing да са никой не го брига, само търговците и местните лобисти, че не не са/са ни ги продали. Стават само за еър полис и все пак БГ да запази някакви компетенции в авиацията.

 4. #4
  KOREKTOR 1 11 яну 2019, 10:04
   
  3
   
  1

  "Отскоро поради недостиг на качествени забавления освен Вавилонската кула в Пловдив, следя страницата на Премиера-Слънце, като отбелязвам със съжаление, че досега съм пропускала истински шедьоври на речта и клиничната психиатрия. Най-вече от феновете му, които с оцъклен поглед и пяна на уста защитават като Матросов Главната Мутра на Републиката от здравия разум на народа.

  Много пъти съм се замисляла за една група хора, които винаги присъстват в българското общество, аз си ги наричам келепир-номади или партийни зомбита. Характерни с фанатизъм, скудоумие и злоба към всеки инакомислещ, та дори и към всеки мислещ.

  Не е характерно само за феновете на гербавите, макар и в последните години само те да се забелязват от горната категория. В началото на прехода фанатизмът и партийната вярност взеха в жертва ум и разум на много хора. И изстъпленията на промитите мозъци бяха от вид, който би накарал всеки психиатър да се замисли за необходимостта от спешна намеса. Тук визирам не само скачането като маймуни по площадите, но и самото извращаване на мисленето. Като най-голям куриоз си спомням една иначе обикновена женица, член на СДС, която беше омъжена за партиен секретар от БСП . По принцип кротка женица. Която в един момент изтрещя тотално, при което на партийни събрания изказваше вярност към СДС, съответно агресивно нападене на всеки от БСП и най-вече – публично заяви, че понеже й е партиен враг, е изгонила мъжа си да спи на дивана и повече не му разрешавала да се доближава до нея. Защото бил комунист. Явно това, че бяха от 30 години заедно и имаха две деца, не минаваше дори през остатъците от мозък на женицата. Дори искаше да ходим да проверяваме дали спи с мъжа си.

  В последствие се нагледах на много подобни примери. Хора, уж разумни, в момента, в който станат фенове или членове на някоя партия, мозъчните им клетки окончателно загиват, а поведението им започва да наподобява това на зомбитата . Никаква мисъл извън поръчаното от Вожда /който и да е той/, никакво допускане, че може да не е прав, никакво виждане на действителността.

  По какъв начин нормален човек става партийно зомби, винаги е било загадка за мен, защото колкото и да съм била привързана към някоя идея, винаги и за всичко съм подлагала решенията и действията на съмнения, за да се убедя в правилността им. Но за партийните зомбита е характерно, че фанатизирано вярват само и единствено на ушите си, но никога на очите си.

  Част от тях са на хранилката, заобиколени от себеподобни зомбита – най-често в администрацията. Още по-голяма част са хора, които са оскъдни откъм качества и ум и приемат достъпът си до държавната хранилка като личен подвиг, който трябва да се защитава с нокти и зъби и най-вече – с липса на здрав разум.

  А най-лошото е, че това е тази част от народа, която не е особено интелектуално надарена, изникнала от калта и самоповярвала си. Присъединяването към силните на деня, дава на нещастните им души усещането, че не са пълен и тотален личен провал, че представляват нещо, че някой им обръща внимание. Дори не е само ГЕРБ, подобни имаше и в СДС, и в НДСВ, БСП, Атака и прочие партии, които са имали шанса да са във властта. Интересното е, че със загубата на властта, обикновено партийните зомбита рЕзко изтрезняват и започват отново да се оглеждат за подходящ донор на самочувствие.

  Характерно за партийните зомбита е злобата, която пръскат навсякъде. Те са част от стадото, но се опитват да се изкарат овчарски кучета, без да разбират, че съдбата на стадото е и тяхна съдба. И никой няма да ги пожали, тъй като трапезата вече е разпределена. Те са само инструмент, с който управляващата партия да манипулира и да пази властта си. Но в интелектуалната си нищета, те това не го разбират.

  Мисленето е луксозно качество, не всеки може да си позволи да го има. А фанатизмът се намества там, където липсва разума.

  Винаги съм се питала какво кара хора, уж нормални, да изтрещяват дотолкова, че да загубят всякакъв срам и липса на уважение към другите. Загледайте се в коментарите на гербавите фенове например. Елементарно, агресивно и най-вече – лишено от аргументи и разум. На принципа: „Щото така!”. Иделна почва за популисткото и лишено от логика говорене на Боку-Слънцето. Той има нужда от зомбираната тълпа, която да крещи : „Осанна”, защото и той като тях търси самоутърждаването само във възхищението от другите и това да си част от управляващата тълпа.

  Това, че лидерът е мутра и прилича на деградирал мафиот, неизкласил дори осми клас, не ги спира. Не ги спира и мисленето и говоренето му, които предизвикват душевни гърчове в мислещите хора. Напротив, те се опияняват от това, защото считат агресията и самохвалството за признак на сила, а не на скудоумие.

  Не мисля, че това има лечение. Дори ГЕРБ да паднат от власт, тези, зомбираните, ще си потърсят друга управляваща партия, която да защитават със същия хъс и злоба, за да се чувстват като част от победителите. А са овце, просто овце и то – по-големи от всички останали. Защото дори не мислят, докато реалността се стоварва в живота им.

  Няма смисъл да се хаби енергия да се говори с тях или да се убеждават. Може да убедиш мислещ човек, но не и фанатик. Който намира основание на самочувствието си само в принадлежността към победителите. Затова и подминавайте. Нелечимо е…..

  Елена Гунчева "  " АКЦИЯ “ПРЕЧУПВАНЕ” ЗАПОЧНА ВЪВ ФЕЙСБУК МАСОВО СЕ ЗАБРАНЯВА НА ПРОФИЛИ ДА СПОДЕЛЯТ И КОМЕНТИРАТ, ЦЕЛИ СТРАНИЦИ ПАДАТ ПОД УДАРИТЕ НА ДОКЛАДИТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ НА ВЛАСТТА!
  За цензурата и свободата на словото в България се е писало много, но в последните два дни вече е страшно. От тролските бригади на Герб и Обединените патриоти масово се докладват профили на хора за които се знае, че са опозиция на сегашната власт или пък опозиция на всички в парламента. Просто се кара по списъци, като се е започнало от онези за които се знае, че няма да мълчат по един или друг начин и превантивно се вземат явно мерки по пречуването им.
  Всичко това става с доклади като масово се докладва снимка или текст, който според докладчиците на Герб не отговаря на стандартите на общността по интересното в случая е че вече от Фейсбук не затварят само профили на хора, а цели страници и групи за по 30 дена да не могат администраторите да споделят и публикуват в тях. Акцията с наименованието “Пречупване” беше обявена преди дни от Бойко Борисов, като той не обясни точно какво и как ще включва.
  Но явното на тази акция е, че властта ползва тоталитарни методи, тресе се от страх и в незнанието си какво да прави срещу истината която се пише за тях и техните решения, реши да мачка наред, но както знаете всеки сатрап в историята не се е задържал задълго на власт, а нашите сатрапи явно вече им е време да си ходят и се гърчат като за последно във властта. Засега се действа само във Фейсбук, но няма да се учудим и ако се започне с масови арести на хора, което пък веднага ще предизвика вълна от граждански неподчинения в цяла България. "

 5. #5
  CDU 11 яну 2019, 16:43
   
  1
   
  3

  Страшна напаст са тези, които плюят по Бойко!
  Най-много плюеха срещу санирането, но първи се наредиха на опашката!!!
  Реват срещу Европа, но получават евросубсидиите и първи подават документите!!!
  Мечтаят за СССР, влюбени в Русия, но не карат техни автомобили, селскостопанска техника, не говорят по руски смартфони, не гледат телевизор "Електрон"! Не пращат децата си да учат в Москва а в USA!
  Забравиха за цените на горивата при любимият им Орешарски, забравиха и за спрените фондове заради "батко и братко", но сега само реват!
  Нямало пазари, ами нали вашите хора с червените куфарчета въведоха пазарната икономика и това ли забравихте!!!
  Бойко ви пречи, но чакате и ви течат субсидиите, моля се обаче да ги стопират и тогава да ви видим!!!
  На вземането сте първи, а когато трябва да давате...."нямало я държавата"!!!
  Като толкова много мечтаете за Русия, карайте си ладичките и допотопните руски трактори и комбайни и ако не ви изнася, ами омитайте се в Русия, там ще сте милионери...в копейки!

 6. #6
  Geocom 11 яну 2019, 19:51
   
  3
   
  1

  Отговор на коментар: #5

  Страшна напаст са това соросоидчетата когато казват на черното бяло в защита на Вожда.
  - никой не плаче срещу санирането а срещу краденето на пари при него и това че едни се възползват а други не а парите идват общо от всички.
  - субсидиите ги получават някои "наши" хора а вноските в еврозоната се събират от нашите данъци.
  - Мечтаят за САЩ, влюбени в НАТО, но не карат американски автомобили, не говорят по американски смартфони, не гледат американски телевизор (защото няма такъв).
  - цените на горивата при любимият им Бойко и при 120 долара за барел и на 30 долара са едни и същи и не си задават въпроса защо.
  - Бойко управлява вече 10 години но все комунистите им виновни нищо че 75% от ГЕРБ са бивши комунисти или сутрудници на ДС участвали в разграбването на България. Същите са като БСП.
  - народа само дава а вземат само шепа приближени на управляващите като теб (бабите на село не са взели нищо но те плащат данъци с 250 лева пенсия)
  - Като толкова ви харесва САЩ защо не се ометете там цялата герберска сган а пиете кръвчицата на българския народ и се сърдите че не ви харесвал вас и господарите ви.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker