Йовчев: Опитът за отравяне на Гебрев може да е частна поръчка на руското разузнаване

Pan.bg 10 фев 2019 | 19:40 views (1003) commentaries(45)
img
actualno.com/


"Опитът за отравяне на Емилиян Гебрев е частна поръчка на руското разузнаване, която може да идва от заинтересовани бизнес структури. А това означава, че Владимир Путин няма контрол върху системата си за сигурност и за управление на държавата." Това заяви в предаването "120 минути" по БТВ Цветлин Йовчев - бивш председател на ДАНС. Той допълни, че след случая "Скрипал" държавният глава на Русия е уволнил 15 генерали, през 2014 г. е направил "една чиста в армията", а през 2016 г. е създал нова военна структура - национална гвардия на Русия. По думите на Йовчев звеното има за цел да пази Путин, но не се знае от кого, което говори за вътрешна криза.

Той коментира, че журналистическото разследване на великобритански издания е доста сериозно и този път са налице конкретни факти, които са проверими. Към момента дори има основание да се твърди, че е извършена операция на руското военно разузнаване и тя съвпада по време и място с покушението срещу Скрипал. Първоначално много от експертите са били скептични към тази теза, но след изнесените данни и конкретно посочени имена на хора с участие в потенциална такава операция и това, че са използвали фалшива самоличност - това твърдение не е отречено от руската страна. "Имаше достатъчно време и Русия можеше да опровергае и да докаже, че зад самоличностите действително има реални хора. А това може да стане чрез срещи и разговори с близки, роднини, съученици, колеги по месторабота на обвинения в ползване на фалшива самоличност. Но това не се случи. Напротив, бяха атакувани заключенията, но никой не опроверга основата на тези заключения. Това е първият път в който се отрича.", заяви категорично Йовчев. Той уточни, че ако бъде потвърдено, че има участие от руското разузнаване в случая с Емилиян Гебрев, то тогава нещо буди сериозно недоумение и излиза, че това е "зле планирана, ниско бюджетна и непрофесионално и нескопосано изпълнена операция, което не говори добре именно за руското разузнаване". Цветлин Йовчев съобщи в заключение подкрепата си към тезата, че трета стана може да е замесена в случилото се, защото ако за отравянето на Скрипал е има мотив, то за Гебрев такъв липсва засега. Бившият председател на ДАНС сравни настоящия случай с атентата на
летище Сарафово, край Бургас, при който за установяване самоличността на хората, участвали в него, бе необходим голям период от време.

Днес стана ясно, че Емилиян Гебрев засега се въздържа от медийни изявления. Редактор: Атанаска Маркова

Прочети още : https://www.actualno.com/politics/jovchev-opityt-za-otravjane-na-gebrev-moje-da-e-chastna-porychka-na-ruskoto-razuznavane-news_721127.html
© Actualno.com
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 45

 1. #1
  Супер умен 10 фев 2019, 19:48
   
  23
   
  5

  Това е опит за отравяне от Великобритания за да настрои общественото мнение срещу Русия. Още не могат да преглътнат факта че не изгонихме руски дипломати след инсценировката със Скрипал. Определено това е хибридна война срещу България от английските тайни служби и ЦРУ. Нищо чудно и съществото с яйцевидна глава цветан цветанов да е бил наясно след поредицата от привиквания в САЩ. Вероятно са го уведомили и са му дали инструкции. Сега очаквам ГЕРБ да се разпеняват и да покажат какви гнусни предатели и гъзолизци са.

 2. #2
  Георги Ковачев_ 10 фев 2019, 19:56
   
  24
   
  6

  Кой бе, мамка му, е Емилиян Гебрев? И защо трябва да ми пука за него повече от дядовците и бабите дето едвам свързват двата края?

 3. #3
  супер рашев 10 фев 2019, 19:57
   
  6
   
  24

  Човека говори с факти и аргументи, ти се като зомбиран комунист, путинист...думи, думи и нищо.

 4. #4
  ДО Гошо 10 фев 2019, 20:00
   
  6
   
  24

  Правилно Гошо! Какво ти пука за един българин! На теб руска подлого и за бабите и дядовците не ти пука. Заработвай си рублите и не ни прави на глупави!

 5. #5
  Георги Ковачев_ 10 фев 2019, 20:19
   
  20
   
  5

  До №4: По принцип личните нападки са характерни за низшите по разум. Съдейки по емоционалните изречения, бих казал, че на теб ти липсва. Щом се връзваш на таква елементарна кукичка...

 6. #6
  До Гошки 10 фев 2019, 20:34
   
  5
   
  13

  "Кой бе, мамка му, е Емилиян Гебрев?" - Това ли е проява на виш разум? Каквото повикало такова се е обадило! Ти от къде знаеш, че Емил Гебрев не ми е брат? И какво знаеш за човека, че коментираш така, маймун интелигентен?

 7. #7
  Добро е щял 10 фев 2019, 20:36
   
  17
   
  5

  Отговор на коментар: #4

  Че на тоя мушморок всяка втора сделка,ако не и повечето сделки са свързани със скандали,далавери и проблеми - и с Пакистан,и с Етиопия и Еритрея,и с Македония,и със САЩ,и с Никарагуа,и с Грузия. И гаубици незаконно се гласеше да продава,и със взривовете в Черопечене е вързан. Който и да се е опитал да га утрепИ,добро е щял да направи.

 8. #8
  Супер умен 10 фев 2019, 20:41
   
  17
   
  4

  Определено Англия е единствената държава в Света която продължава най-безцеремонно да използва БОВ срещу цивилно население. Като се започне от провокациите на белите каски в Сирия, мине се през Скрипал, след това през боеприпасите в потъналия кораб на НАТО и сега този случай. Няма никакво съмнение че зад отравянето стят Англия и САЩ и сега ГЕРБ опипват почвата и правят опити да се конфронтират с Русия заради газопровода и не само.

 9. #9
  До 7 10 фев 2019, 20:42
   
  5
   
  16

  А може и конкурент да е бил на някоя рашка мутра, а те не търпят по големи мутри от тях. А и са твоите мутри явно. По добре Рашките да правят далавери нали? Всичко рашко е сладко и лайната им са такива? То бива бива подлизурковщина, ама тази е извън пътя. И децата ти да отровят пак ще си щастлив щом са пияндурите . Срам за теб!

 10. #10
  На много места 10 фев 2019, 20:56
   
  10
   
  2

  Отговор на коментар: #9

  За руснаците не знам,но американците за една бройка щяха да го скалпират. Кой тогава го спаси не знам.На много места се е усрал.

 11. #11
  Geocom 10 фев 2019, 21:11
   
  8
   
  4

  А може и конкурент да е бил на някоя рашка мутра

  Всичко може - може и ти да си бил. Затова хората работят с факти и доказателства но за тъпите соросоиди такива не са нужни. И който отправя обвинения той трябва да ги докаже но това не важи за соросоидчетата.

  Дайте да обвиним някого че сестра му е курва а той после нека да обяснява че няма сестра.

  Имаше достатъчно време и Русия можеше да опровергае и да докаже, че зад самоличностите действително има реални хора.

  Посредствено театро с посредствени актьори и платена публика.

  "Доказателство" че руснаци са отровили Скрипал бяха две снимки на руснаци - да се смееш ли или да плачеш. "Доказателство" че руснаци са отровили нашия хубавец е че някакъв руснак бил по същото време в България - пак да се смееш ли или да плачеш.

  И защо пък като са толкова сигурни не заведат дело срещу тези руснаци - защото в съда трябват доказателства а по платените медии могат да си плямпат каквото им дойде на акъла.

 12. #12
  И защо пък като са толкова сигурн 10 фев 2019, 21:22
   
  5
   
  10

  Ами как да заведат дело като ги скриха. Показаха ги за момент по руската телевизия уж да опровергават и да казват че са туристи. После като отидоха журналисти да ги търсят в "родните им села" се оказа ,че никой не ги познава ни ги е чувал ни виждал и накрая шефа на ГРУ усложливо се спомина. Та кого да съдят незнам. Ако не са се споминали като шефа на ГРУ сигурно са в Сибир. Така се наказват в матушката провалилите се! Тях са ги наказали вече, бъди сигурен.

 13. #13
  Geocom 10 фев 2019, 21:30
   
  13
   
  5

  Отговор на коментар: #12

  Абе идиот дело може да се заведе даже и срещу неизвестен извършител. Но тогава ще лъсне че цялото реване е театро и то посредтвено.

  Пък наистина са за наказание ако има толкова некадърни агенти в ГРУ (мислиш ли) - колко народ тровиха и умря само някаква клошарка и то случайно. Това само в тъпите ви соросоидни глави е да се тровят агенти когато неудобните могат просто да ги гръмнат с .22 калибър както изпотрепаха много мафиоти в България и никой до сега не е хванат.

  Хайде стига романи на Агата Кристи.

 14. #14
  ot idiota 10 фев 2019, 21:40
   
  4
   
  8

  By John Helmer, Moscow
  British High Court Justice David Williams has issued the first court adjudication of evidence presented by the British Government of what happened to Sergei Skripal and Yulia Skripal when they succumbed to poisoning in Salisbury on March 4. Following three days of closed-door hearings this week in London, the judge issued a ruling for publication yesterday.
  This allows the commencement of a process of evidence-gathering and testing by the Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) under international treaty procedures and rules for the admissibility of evidence. The new court-ordered safeguards respond to the criticism issued in an official aide-memoire from the Russian Foreign Ministry on March 21. In that document, the Russian Government criticized the British Government for failing to secure “the chain of custody [of blood sample and poison evidence] up to all the OPCW requirements when evidence was collected”.
  The process ordered by Justice Williams yesterday will not only assure the independence of OPCW evidence-gathering. By DNA testing of the fresh blood samples to be taken by the OPCW and matched against the original blood samples taken by British investigators to the Porton Down Defence Science and Technology Laboratory, Russian suspicion of evidence tampering will be addressed.
  In a dramatic disclosure defying explanation, Williams has now revealed that lawyers representing the Skripals and witnesses from the Salisbury Hospital and the British Government told the court there has been no approach from any Russian family member, any Russian government agency, or a lawyer acting for them to seek access to the Skripals or their medical records.
  According to the hospital witness, “the hospital has not been approached by anyone known to the patients to enquire of their welfare. The hospital know little about either patient or what they might have wished. Independent Mental Capacity Advocates have been appointed by the Trust to assist with best interests decisions on clinical matters.”
  Representing the Skripals, Vikram Sachdeva QC told the judge “that in this case at present it did not appear practicable or appropriate to seek the views of others who might be interested in the welfare of Mr Skripal (his mother perhaps) or Ms Skripal (perhaps a fiancé).”
  Justice Williams, 53, was a barrister and Queen’s Counsel (QC) specializing in family law and the protection of children, until his appointment to the family division of the High Court, and its special Court of Protection last October. This court hears applications relating to individuals who, the court website explains, “can’t make decisions at the time they need to be made (they ‘lack mental capacity’).”
  The hospital’s testimony appears to contradict the declaration from the Foreign Ministry in Moscow that “the United Kingdom is … still denying, without any explanation, Russian officials’ consular access to Yulia Skripal envisaged by the 1963 Vienna Convention on Consular Relations. For more than two weeks now, we have not been able to credibly ascertain what happened to our citizen and what condition she is actually in.”


  Не съм сигурен ,че освен Руски разбираш други език, надявам се български да схващаш. Това са подробности за делото заведено от върховния съд във Великобритания. Все пак за да ти е удобно и да повярваш, статията е от Русия . Първо се ограмоти, тогава наричай хората идиоти!

 15. #15
  Geocom 10 фев 2019, 21:42
   
  5
   
  5

  Даже и са длъжни да заведат дело при опит за убийство (какъвто се явява опита за отравяне на Скрипал) или при убийство (какъвто е случая с клошарката) независимо дали е известен или не извършителя и дали ако е известен са го хванали.

  Но няма нищо такова нито при нас нито в Англия - защо ли?

 16. #16
  до 14 10 фев 2019, 21:43
   
  8
   
  11

  Защо се занимавате с тях, не сте ли наясно, че тези хора, дето служат на руските интереси, нямат нито чест, нито гънки в мозъка. Имат си опорни точки и си пеят по тях, като по ноти.

 17. #17
  от идиота до 16 10 фев 2019, 21:50
   
  10
   
  6

  Май си прав. Както казваше Тодор Колев, бог да го прости. "Не можеш да се разбереш с някого, с когото те делят два вагона книги". То като му видиш граматиката, правописа, ти е ясно ,че комуникираш с дебил. Достоен представител на пияндурниците у нас.

 18. #18
  Geocom 10 фев 2019, 21:59
   
  8
   
  6

  Отговор на коментар: #14

  Направо си идиот - ти като ужким можеш да четеш на други езици стана ли ти ясно какво дело е заведено - дали за опит за убийство, дали за убийство или за нещо друго.

  Даваш ми решение на съда с което отказаха достъп на руснаците до "доказателствата" събрани от англичаните - това само потвърждава театрото. Ако имаха истински доказателства защо ще отказват достъп до тях. Имаме доказателства но няма да ви ги покажем.


 19. #19
  Из Росии про Дело Скрипала :) 10 фев 2019, 22:00
   
  3
   
  3

  Дело Скрипалей: подозреваемых уже пятеро
  В деле об отравлении экс-полковника ГРУ Сергея Скрипаля и его дочери Юлии в Солсбери один за другим появляются новые подозреваемые. Накануне Daily Telegraph сообщила о третьем мужчине, предположительно прилетевшим из России. Теперь Daily Mail выходит с заголовком о четвертом и пятом подозреваемом.
  Двое новых подозреваемых, сообщает газета, появились в деле одновременно. В марте прошлого года эти двое мужчин "притворились туристами", чтобы получить британскую визу, сообщили газете высокопоставленные источники в полиции.
  Куда и зачем ездил Сергей Скрипаль: версии прессы
  Скрипаль был не единственной целью, считает автор книги о бывшем полковнике ГРУ
  По версии полицейских, двое новых подозреваемых прилетели в Британию отдельно от Александра Петрова и Руслана Боширова (СМИ писали, что их настоящие имена Анатолий Чепига и Александр Мишкин). Их роль в операции была не столь значимой.
  По словам источника газеты, полицейским удалось собрать больше информации о Сергее Федотове, которого накануне неофициально назвали третьим подозреваемым. Скотланд-Ярд продолжает поиск причастных к нападению.
  null
  Также на сайте
  Пресса Британии: страна в предчувствии хаоса
  Стрельба на ярмарке в Страсбурге: нападавший кричал "Аллах Акбар!"
  Электросамокаты: решение проблемы или дорожный кошмар?
  Вулкан Анак-Кракатау в Индонезии угрожает новыми цунами
  null
  Times,тем временем, пишет, что, по мнению Скотланд-Ярда, Федотов мог быть замешан в попытке отравления болгарского торговца оружием Емельяна Гебрева в 2015 году. Российские власти обвиняли Гебрева в поставке оружия на Украину.
  Как сообщается, Сергей Федотов был в Болгарии примерно в это время. В Британию он прилетел за два дня до отравления Скрипалей.

 20. #20
  До Geokom 10 фев 2019, 22:08
   
  3
   
  4

  Хайде от мен да мине, и на български ще ти го пратя, от възможно най близкия до теб вестник СЕГА.
  Ако и български не разбираш, за идиоти като теб, ще се постарая и на цигански защото гледайки изразните ти средства и граматиката на етнос ми намирисваш :)

  Лноодн оинбви дмава рцансуи за арфтеаа "Ниовчок"
  Ансделкъар Птроев и Рлусан Бошорив пглритсинаи на Овстора дни пдреи отртавеняо в Ссблроъи
  06 Спет. 2018 574

  Mtpaoetroiln pciole/PA
  Бтакртсниаа пииолця рнаопзрарсти къдар от кмареа, затчлаапеа Бшороив и Птреов на жп гаатра в Сробслъи на 4 март.
  Бтнтиакраса поррртакууа овинби дмваа руцасни за оипт за утбвйисо на бвшиия разануавзч Сегрей Саркпил и деръщя му Юлия Саркпил. Саипркл бяха отктрии в бщнмоозепо сниътяосе на 4 мрат в Слрсбъои и впиодсвлетсе се оазка, че са блии в кктноат с начоренипраитвло втсевещо. Андъеаслкр Петорв и Рсаулн Бооиршв птлгсиринаи в Лоднон нклкояо дни пдери ицнтнеида в Ссолбъри с плоет на "Алофоерт" и везлли в сататрна с рнедвои портпаси. Срщеу тях са оентвпари още обнивения в зоаогвр за утбтиовйсо на Сергей Сакрпил, отпиа за уйствоитбо на Сеегрй и Юлия Скиарпл, пинижтарее и уебтпора на ветвещса, китоо нравашаут Ктняцивеона за знбрааа на хтескимчиие оиръжя и уимшлнео наннсяае на ткжеа тнелсеа пдвореа на Юлия Сиакпрл и на бсниктиаря сетадоевлл Ник Блйеи, кйото иъшивзрл оелгд в дома на Скарпил. Иаивлднесзя пкоахзаа, че Сакрипл са блии в коакнтт с бонйо онровто ввтсеещо от гатрупа "Нвчиоок", ррнаватоабзо в бшивия СССР, и Лондон онивби Рисуя за атаакта. Дткесеи руски дмлоиатпи бяха иезногни от Внаиолтекбирия и рцедиа зданпаи дваръжи ктао нназтакалеа мярка след рзиаазлиря се саадкнл, САЩ нхижлоаа синацки на Рисуя.

  Сепрод потяицила в Лдоонн Перотв и Бошиорв са питнлсаирги на литеще "Гтеиук" от Мквоса на 2 март и са оталнсаи в хеотл City Saty в Изчтоен Лдоонн, пдреи да оувптатът за Слсобъри на 4 март и още сщиъя ден са се влърани в Риуся. Птроев и Брооишв са на всаръзт олоко 40 г. Лтциаа им са заантчпаеи от крмеаи и кдраи бхяа ррннаеоасзтрпи от плиоцтияа верча. Ианездда е ескрйепвоа зепоавд за аертса им. Срещу дамтава рукси гжаднраи не са пгинтадвои оиебивння заради иинедцнта в Ебсмрйъи, нлдеаеч от Слоъсрби, с биктаснра двокйа перз юли. Тавгоа битатнкара Доун Сдтиържс пиочна, а преляяитт й падотрса селд отрняаве с вевщтсео, котео спеорд есерпкти също е от гарпута "Ноочивк".

  Датвама зпнродзеоаи са орфцеии от ртускоо внноео рааунззнаве (ГРУ), оявби брнятиаскит пеимерр Тзереа Мей пред бнскрииатя пнаемралт врчеа. ГРУ е снлио дснирниалиципа оиацанргизя с янса кмоандна стуртрука. Ткаа че тзаи ацикя пчоти със сгснуирот е оенодрба извън ГРУ на вокисо нвио в ртукаса двжъара, кзаа Мей. Тя унчтои, че в синтелавта на рнтеавлзесдао е неврапан перелгд на още 14 полнрзтиедои снртмъи слачуя на бнксртиаа ттиоиррея, но се олкзаао, че нмяа взръка. Меруннждевемо готеирвол на Мей сощъби, че във воитнрк вечер тя е ирмлафирноа по тнефлоеа пнетздиера на САЩ Длноад Тмръп за рттзилуетае от бтнтисроако разнасдлвее.

  https://www.segabg.com/node/19766
  © Segabg.com 2019

 21. #21
  И от Нюз БГ, че тук е по подробно 10 фев 2019, 22:14
   
  3
   
  1

  Британската прокуратура повдигна обвинения на двама руснаци заради отравянето на бившия шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри.

  Това са руснаците Александър Петров и Руслан Боширов. Те са на по около 40 години и са пътували с руски паспорти под фалшива самоличност, съобщи Ройтерс.

  Издадена е европейска заповед за арест. На този етап въпросът за тяхната екстрадиция не е поставян.

  Sunday Mirror: Две групи руски килъри са извършили покушението срещу Скрипал
  Sunday Mirror: Две групи руски килъри са извършили покушението срещу Скрипал
  Някъде може да е изхвърлен втори съд…
  Има достатъчно доказателства за съпричастността на двамата руснаци към покушението върху живота на Скрипал и опита за отравянето в Солсбъри.

  Представителят на прокуратурата Сю Хеминг поясни, че нямат намерение да се обръщат към Русия с молба за екстрадицията на двамата руски граждани, доколкото руската конституция не позволява това.

  Руските граждани са обвинени по четири члена, включително за опит за убийство на Скрипал, баща и дъщеря, и на полицая Ник Бейли. Останалите обвинения са за сговор с цел убийство, намерение да се нанесат тежки телесни увреждания и използване и държане на новичок - нервнопаралитично вещество - в противоречие със закона за химическите оръжия.

  Както се отбелязва в съобщението на полицията, на 2 март двамата руснаци са пристигнали в Лондон от Москва и са отседнали в хотела City Stay. На следващия ден са се разходили до Солсбъри и са се върнали в Лондон същия ден вечерта.

  На 4-ти март заподозрените отново са изминали този маршрут, като са попаднали и на запис на камерите за наблюдение около дома на Сергей Скрипал. Отново са се върнали вечерта в Лондон и за отпътували за Москва.

  Британската полиция знае кого търси за новичока и Скрипал
  Британската полиция знае кого търси за новичока и Скрипал
  Британски следователи вярват че извършителите са руснаци
  Припомняме, бившият разузнавач и полковник от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха открити на 4 март в центъра на град Солсбъри в безпомощно състояние. Експертизите установиха, че те са били отровени с разработеното в Русия нервно-паралитично вещество "новичок". След продължителен престой в болница и лечение и двамата бяха изписани в относително добро здравословно състояние, но продължават да се намират под наблюдението на специалисти.

 22. #22
  от идиота 10 фев 2019, 22:21
   
  3
   
  4

  Брат, ако и от това което ти изпратих не можеш да разбереш , че има повдигнато обвинение и образувано дело за убийство, срещу точно определени хора, аз не мога да ти помогна. Ти си за лечебно заведение. Отивай бързо и си пий редовно хапчетата. :)

 23. #23
  юс юс юс юр брейн 10 фев 2019, 22:36
   
  9
   
  3

  Брат, повдигнато обвинение, не значи виновни. Невинни са до доказване на противното. Томитата да покажат доказателствата, а не само хайли лайкли предположения и направени изводи на тяхна база.

 24. #24
  До ЮС 10 фев 2019, 22:46
   
  3
   
  3

  Ти първо прочети какво пиша. Никъде не съм споменал ,че са виновни. Спора беше, дали има образувано дело за опит за убийство. А ти си ми ясен от изявите си тук. Хвърляш се да защитаваш рашките, като Матросов при всеки удобен случай Успех ти желая и жалко за тях щом до теб са упрели.

 25. #25
  Ака72 10 фев 2019, 22:50
   
  7
   
  1

  Или още по лошо
  Атаката към Гебрев и опита да му се завземе бизнеса идва от Прасчооооо.
  А изненада, руските тайни служби му помагат, да се чудим ли защо Станишев го предложи за шеф на данс и развитието на бизнес империята и медиите му .

  Само ми е интересно дали в обществото ще излезе връзката на руската политика бизнес тайни служби в бг

 26. #26
  Geocom 10 фев 2019, 22:51
   
  5
   
  4

  Отговор на коментар: #22

  казвам ти че си идиот но ти продължаваш да ми го доказваш.

  Британската прокуратура повдигна обвинения на двама руснаци заради отравянето на бившия шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри.

  Правиш ли разлика между обвинение повдигнато от прокуратура и заведено дело срещу някого. Отделно правиш ли разлика между обвинение и осъждане. Да си чувал че всеки е невинен до доказване на противното - според соросоидчетата щом става въпрос за Русия това не важи.

  Има достатъчно доказателства за съпричастността на двамата руснаци към покушението върху живота на Скрипал и опита за отравянето в Солсбъри.

  Дай да видя че са осъдени? Защо не ги представиха на Русия "доказателствата" и да искат екстрадирането им - няма такова нещо.

  Както се отбелязва в съобщението на полицията, на 2 март двамата руснаци са пристигнали в Лондон от Москва и са отседнали в хотела City Stay. На следващия ден са се разходили до Солсбъри и са се върнали в Лондон същия ден вечерта.


  И това са всичките им велики "доказателства". Даже и да са били агенти на ГРУ това какво доказва. А даже имаше едни снимки ужким от охранителните камери в които са снимани двамата поотделно но са забравили да сменят времето.

  Тогава доста четох английски форуми и самите англичани им се подиграваха меко казано.

  Но какво ли да се занимавам с хора с промити мозъци.

 27. #27
  от идиота 10 фев 2019, 23:01
   
  4
   
  3

  Сега сигурно трябва да ти обяснявам и разликите между англосаксонската и континенталната правосъдни системи. Струва ми се ,че ще ми бъде трудно да доведа разликите до крехкия ти мозък.

  Ако делото не е в съда, според англосаксонската правосъдна система, как съдията ще извърши долопосочените действия.
  By John Helmer, Moscow
  British High Court Justice David Williams has issued the first court adjudication of evidence presented by the British Government of what happened to Sergei Skripal and Yulia Skripal when they succumbed to poisoning in Salisbury on March 4. Following three days of closed-door hearings this week in London, the judge issued a ruling for publication yesterday.

  Моля те преведи си го сам ,че с теб се изтощих. Както ми писа един разумен човек преди малко с идиоти трудно се говори, особено с илетерати.

 28. #28
  Спомени 11 фев 2019, 05:31
   
  5
   
  2

  Аз си спомням, че преди време Лондон имаше 'доказателства' за забранени оръжия и лаборатории в Ирак, а години след като съсипаха държавата казаха: Сори, май сме се объркали.
  Преди време и срещу Сергей Антонов пак имаше 'доказателства'.

 29. #29
  Geocom 11 фев 2019, 08:22
   
  2
   
  2

  Отговор на коментар: #27

  Аз ти казвам че си пълен идиот но ти продължаваш да ми го доказваш.

  Ако делото не е в съда, според англосаксонската правосъдна система, как съдията ще извърши долопосочените действия.

  Ето неговото решение:

  https://www.judiciary.uk/wp-content/uploads/2018/03/sshd-v-skripal-and-another-20180322.pdf

  Като си толкова тъп ще ти го кажа съкратено - съдията дава разрешение да се вземе кръв за анализ от двамата Скрипал защото те са в безсъзнание и не могат сами да решат а без разрешение властите не могат да им вземат кръв.

  Но тъпия соросоид ми го дава като доказателство че е заведено дело срещу двамата руснаци.

  Вярно е че с идиоти трудно се говори. Не мисля повече да се занимавам с теб.

 30. #30
  путинцев до Geoco 11 фев 2019, 09:03
   
  3
   
  4

  Глупаци са това англичаните, ей! Съдията разпоредил да се вземе кръв от Скрипал и дъщеря му. Според теб руски мухъл е трябвало да вземат кръв от Путин, шефа на ГРУ ,дето путин го пречука за кадрниост, и от тримата ,дето ги скри в миша дупка. То бива бива прости русофилици, ама вие ударихте дъното.

 31. #31
  Адвокат 11 фев 2019, 09:16
   
  1
   
  4

  Явно и двамата спорещи имате пропуски в правото. Едно дело влиза в съда , както в България така и във Великобритания, когато разследващите органи съберат достатъчно доказателства. Тъй като Русия не съдейства, което е разбираемо а Великобритания ги е хванала руснаците за топките и няма сметка да ги свршва бързо този процес ще продължи години, и рашките ще се пържат на бавен огън. Интерсно ми е какво ще излезе у нас. Сигурно и тук ще излезат записи на руските "туристи" разхождащи се покрай отровени хора. Голям заговор това срещу рашата ей!

 32. #32
  КДС 11 фев 2019, 09:20
   
  3
   
  5

  Отговор на коментар: #28

  ей капут спукан съсипахте го Антонов за да прикриете некъдърника от румно.
  унищожихте го човечеца гниди болшевишки
  "какво тук значи някаква си личност ? "
  нали така писа политпедала набеден за поет

 33. #33
  до 28 11 фев 2019, 09:32
   
  3
   
  5

  Право в 10 ката! Виж го и сега! "Кой бил Гебрев мамка му" За тях идеята е над човека. Докато някой не му го сложи на два ката. Тогава бяга на запад. Като почнеш от Троцки, минеш през Ленин, и Суворов (разузнавача) та и Скрипал. Всички са големи защитници на руската кочина, докато те не станат жертвата. Тогава пищят на умряло и бягат. Пожелавам всички тук , които защитават монголско-варяжката орда да изпитат на гърба си нейната "любов".

 34. #34
  поправка. до 32 11 фев 2019, 09:35
   
  0
   
  4

  28 е педал

 35. #35
  KOREKTOR 1 11 фев 2019, 09:37
   
  5
   
  3

  ЗА #32
  КДС

  Я СИ НАПЪНИ КУХАТА ЛЕЙКА И АКО СЕ ПОЛУЧИ СИ СПОМНИ КОЕ И КОЙ СТЪПКА И УНИЩОЖИ АНТОНОВ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ.

  ЕБИ СИ МАЙКАТА ГАДИНО ПРОДАЖНА БЕЗРОДНА КРАВРАСЛУЖЕЩА !!!

 36. #36
  KOREKTOR 1 11 фев 2019, 09:43
   
  5
   
  3

  ЦВЕТЛИНЕ ,

  НЕКАДЪРНИКО ПРОДАЖЕН,

  КОЙ БЕШЕ ТОГАВА НАЧЕЛО НА ДАНС БЕ БОКЛУК МИРИЗЛИВ ?

  КЪДЕ БЕШЕ ТИ ТЕЗИ 5 ГОДИНИ БЕ ЦВЕТЛИНЕ /

  ЗАЩО СЕ АКТИВИЗИРА СЕГА ТОЧНО БЕ ЦВЕТЛИНЕ СЛЕД КАТО ТЕИЗКОМАНДОРИХА ОТ ЛОНДОН И КРАВАРИЯ.

  КАКВИ СКРИПАЛИ , КАКВИ НОВИЧОЦИ ТЕ ГОНЯТ БЕ ЦВЕТЛИНЕ СВИНЬО ДОЛНА ПРОДАЖНА ?

 37. #37
  KOREKTOR 1 11 фев 2019, 09:47
   
  4
   
  3

  МАЛЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-ЙЙ-Й-Й-Й-Й-Й ,

  ВИЖТЕ КОЛКО МНОГО КОЗЯЦИ ТРОЛОВЕ СПЕЦИАЛИСТИ И

  ЕКСПЕРТИ В РАЗУЗНАВАНЕТО СМЕ ИМАЛИ В НАШАТА РОДИНА ?

 38. #38
  Geocom 11 фев 2019, 10:02
   
  5
   
  1

  Отговор на коментар: #31

  Едно дело влиза в съда , както в България така и във Великобритания, когато разследващите органи съберат достатъчно доказателства.

  Адвокате след като ужким си толкова навътре в съдебните дела а наказателни мерки кога се приемат срещу някого. Не е ли след като съдът излезе с наказателно постановление - да попитам за един приятел.

  Щом не са завели дело до сега значи нямат събрани достатъчно доказателства но това не им пречи да предприемат наказателни мерки. Не им пречи да обявяват някого за виновен без решение на съда - самото обявяване е подсъдно и се нарича клевета.

  А за появяването на записи на агенти от ГРУ си прав че и тук могат да се появят - колко му е. Но поне този път като работят с фотошопа да вземат да сменят времето че преди много се изложиха - самите англичани го забелязаха че ужким две различни снимки на двамата агенти в един коридор но времето съвпада до секунда.

 39. #39
  До 37 11 фев 2019, 18:40
   
  3
   
  3

  Дорогой, ну что ето такое "МАЛЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-ЙЙ-Й-Й-Й-Й-Й" ?

 40. #40
  KOREKTOR 1 11 фев 2019, 19:13
   
  3
   
  3

  ДЛЯ #39

  ДОРОГОЙ МОЙ ДУРАК БЕЗМОЗОЧНОЙ ,

  ДЕБИЛ НЕКАДЪРНИЙ КОЗЯШКИЙ ,

  ТОГО МАЛЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-ЙЙ-Й-Й-Й-Й , ЕТО МОЕ ПОЧУДЕНИЕ И МОЕ УДОВОЛЬСТВИЕ ОТ ТОГО КАК У ТВОЯ ВОНЯЩАЯ ПРОТИВНАЯ РАЗИБАННАЯ ЖОПА ВХОДЯТ КАК У СЕБЯ АФРОКРАВАРСКИЕ ХУЯМИ КОГДА ТЕБЯ ИНСТРУКТАЖ ПРОВОДЯТ ТВОИ ГОСПАДАРИ НА КОЗЯК 16.

  ПОНЯЛ СЕЙЧАС ЩО ТАКОЕ МАЛЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-ЙЙ-Й-Й-Й ДЕБИЛ ОЛИГОФРЕННИЙ ЙОБ ТВОЯ МАТЬ ЖАЛКАЯ.

 41. #41
  юс юс юс юр брейн 11 фев 2019, 22:12
   
  1
   
  0

  До 24.
  Ти също добре прочети какво пиша, че томитата нямат доказателства, а само скалъпени предположения и не могат да докажат, че са виновни. Защото само на база предположения вдигнаха такъв шум, а представяш ли си ако имаха нещо реално - щяха да го направят процеса на хилядолетието, ама както всички виждаме - нищо, та и у нас така.
  За останалото, не е нужно нищо да се защитава, понеже томитата са толкова некадърни в режисурата си, че за всеки нормален (очевидно ти не си сред тях) е ясно какъв театър играят. Същото беше и в Ирак. Доказателства за хим.оръжия - не. Същото и в Сирия. Доказателства за хим.оръжия и атаки - не. Е, ти очевидно вярваш на лъжливите овчарчета.

 42. #42
  Нерде Ямбул,нерде Стамбул 11 фев 2019, 22:46
   
  1
   
  0

  Статията касае Емилиян Гебрев и Цветлин Йовчев. И за двамата основният въпрос е : имат ли тия двамата "кредитен рейтинг" някой въобще да им вярва за нещо си? Според мен и двамата са доказани въжеиграчи и заигравали се с кого ли не и за какво ли не. Нямам намерение да им разнищвам биографиите за сметка на чужд мързел. Който иска обективност да си размърда дирника и да потърси биографиите на тия скукумрингели.Доста постни и редуцирани са,но все пак е видно,че са прескачали от полог в полог.

 43. #43
  Ком 12 фев 2019, 12:48
   
  2
   
  1

  Ехеее, много русуфилистици са се хвърлили да бранят рашките пияндета!! Сопрете се малко ще ви хване рак от пренапрягане, Философи всичкознайници Коректор 1; Геоком,;Юс Юс .. Във всичко компетнти и разбиращи. А просто казано , рубладжии, гъзолизци.

 44. #44
  KOREKTOR 1 12 фев 2019, 12:53
   
  1
   
  1

  ЗА #43
  Ком

  ИТОВА ГО КАВЗВА ЕДНО ЛАЙНО ТРОЛСКО КОЗЯШКО ПЛАТЕНО , ПРОДАЖНО , БЕЗРОДНО ОСТАНАЛО БЕЗ ЕЗИК ОТ ЛИЗАНЕ НА КРАВАРСКИ ЛАЙНЯНИ ГЪЗОВЕ И БЕЗ ДЖУКИ ОТ СМУЧЕНЕ НА АФРОКРАВАРСКИ ЧЕРНИ КОЗЯШКИ УЙОВЕ.

  ЕБИ СИ МАЙКАТА БЕ ГАДИНО БЕЗРОДНА ПРОДАЖНА.

 45. #45
  tOkata 12 фев 2019, 21:24
   
  0
   
  0

  Аз мисля като~28. Много доказателства има, а какво излезе. Пак ще ревете след време, но ще е късно. А какво има да се говори за Скрипал-двоен агент ли е? Да. Какво повече има да се говори? Всичко друго е на заден план. А знаем на какви лъжи са способни нагло-саксонците.....

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker