Бойко Ноев: Ключът за отравянето на Гебрев е във фирма ”Виафот”

Pan.bg 12 фев 2019 | 18:43 views (965) commentaries(21)
img
frognews.bg


Зад отравянето на Гебрев стоят руски интереси. Русия иска да закрие оръжейната индустрия в България. Да дестабилизира България и тя да стане слабо звено в НАТО и ЕС. Така че отравянето на Гебрев е една дълга брънка. Първо са руските кръгове в България и второ- техните ятаци в България. Офшорната фирма ”Виафот” - зад нея стои ключът по случая, зад фирмата, която иска да придобие Дунарит.

Така бившият военен министър Бойко Ноев коментира случая "Гебрев".Той разнищи вчерашното изказване на главния прокурор Сотир Цацаров: Гебрев не пие кафе и не е работа на един главен прокурор да излиза и да говори такива неща. Има хора, които му пишат фалшивите справки и той излиза и ги чете пред обществеността. Истината е, ча властите искат да прикрият този случай и затова не подновяват разследването, заяви Ноев.Факт е, че българските власти не съдействаха, когато Гебрев ги помоли. Някои от тях прикриват този случай, подчерта той. Вчера ми стана жал за главния прокурор и нещата, които са го накарали да говори, посочи Ноев и изнесе някои факти по случая. „Никога тримата отровени не са били на едно и също нещо. Гебрев не е отровен в ресторанта, а там е припаднал“.Бившият военен министър добави, че очаква скоро и други имена да изплуват около този случай. Факт е, че руски граждани са го свършили това. По интересно е кои са ятаците тук, които са помогнали. Властите се опитват да прикрият този случай и призовавам гражданите да не вярват на това, което говорят.По думите му британските власти имат интерес да разкрият случая с отравянето на Скрипал, а българските за отравянето на Гебрев - не. Мотивите за прикриването тепърва ще станат ясни. Тези, които си мислят, че ще продължат с прикриването грешат. Интересите на Русия не са да ударят някоя и друга партия у нас, а позициите на страната ни в Европа да бъдат отслабени, подчерта той.В идните седмици Новичок ще влезе в списъка на химическите организации. В организма на Гебрев са намерени два химикала, единият от които не е идентифициран, каза още Ноев.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 21

 1. #1
  чух 12 фев 2019, 19:45
   
  10
   
  0

  Тази вечер то новините повечето неща бяха лъжи....това го знам със сигурност, но и това че не искат да се грижат за гражданите си, селата , отбранителната промишленост и т.н. ми идва в повече...

 2. #2
  KOREKTOR 1 12 фев 2019, 20:14
   
  17
   
  3

  ТАЗИ ГАДИНА БОЙКО НОЕВ МОГА ДА ВИ ГАРАНТИРАМ СЪС 100% СИГУРНОСТ, ЧЕ Е НА КОПАНЯТА НА ЕМИЛИЯН ГЕБРЕВ В ЕМКО.

  КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ПОДОБНО НИЩОЖЕСВО.

  ПЛУЖЕКЪТ СИ Е ПЛУЖЕК , ЦЯЛ ЖИВОТ Е ОБРЕЧЕН НА ЛАЗЕНЕ.

  СПОМНЕТЕ СИ БАСНЯТА ОТ МАКСИМ ГОРКИ

  " УЖ И СОКОЛЬ ".

 3. #3
  jeliazko3y 12 фев 2019, 20:16
   
  15
   
  4

  Миризлив боклук,колко ти платиха от Козяк да говориш тъпотии.Те руснаците сигурно са виновни и за световния глад.

 4. #4
  jeliazko3y 12 фев 2019, 20:18
   
  11
   
  1

  Отговор на коментар: #2Двамата продават оръжие на мангалите с посредник краварите.

 5. #5
  росс 12 фев 2019, 20:19
   
  10
   
  2

  #3 ми взе думите от устата!

  И тоя Боко е същата платена американска пачавра!

 6. #6
  KOREKTOR 1 12 фев 2019, 20:37
   
  10
   
  0

  ЗА #4

  ТОЧНО.

  ЛАЙНОТО Е ВЪЗКАТА , ПОСРЕДНИКЪТ С КРАВАРИТЕ.

 7. #7
  Проф Александър Цанков 12 фев 2019, 21:13
   
  2
   
  12

  "Зад отравянето на Гебрев стоят руски интереси. Русия иска да закрие оръжейната индустрия в България. Да дестабилизира България и тя да стане слабо звено в НАТО и ЕС".

  Естествено ,че пияните колхозници целят точно това.
  Абе само , вие тука Съветско-Руски " Подчовеци " - " Untermenschen " - " Subhumans " . Не искате да го осъзнаете.

 8. #8
  Граф 12 фев 2019, 21:42
   
  8
   
  3

  Професоре, нали ти казах по- кротко бе човек. Трябва да се изразяваш по-интелигентно и да не ми цапаш сайта с насрания си гъз

 9. #9
  А ще има ли 13 фев 2019, 08:32
   
  0
   
  2

  Ф18 за Доброславци?

 10. #10
  търкал 13 фев 2019, 12:22
   
  2
   
  5

  Цялата про-рашка сволач тук май усложливо забрави какви напани бяха отпияндурската държава да се закрие българския военно-промишлен комплекс. Като се започне от спора за лиценза на АК , премине се през ремонта на авиотехниката и се стигне до производството и търговията с боеприпаси и оръжие. За всеки трезво мислещ е ясно кой има интерес днес да удари българския военно-промишлен комплекс. Освен за гъзолизците на Москва ,разбира се. Ха сега Коректор, Геоком и Юс юс и другата про руска сган да се изкаже. :)

 11. #11
  КОРЕКТОР 1 13 фев 2019, 13:04
   
  5
   
  0

  ЗА #10
  търкал

  ТЪПАНААРИНО БЕЗМОЗЪЧЕН ДЕБИЛЕН НЕКАДЪРЕН ,

  ЯВНО И ОЧЕВАДНО ,ЧЕ В КУХАТА ТИ ПРОСТА И ТЪПА КРАТУНА СЕ ТЪРКАЛЯТ САМО ТУПУЗИ И ГОВНА И ЛАЙНА ИДИОТЕ БЕЗМОЗЪЧЕН.

  А БЕ ГОВЕДО ТЪПО И БЕЗМОЗЪЧНО ДА ТИ КАЖА АЗ ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМ ПРИНОС И НАХ-ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ И ЗАКРИВАНЕ НА НА БЪЛГАРСКИЯ ВОЕННО ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС ИМАЩЕ ПЕДЕАСИНА ЖАЛЪК И ПРОДАЖЕН СЕДЕСАРСКИ ФИЛ ДИМИТРОВ ДЪЛГОТО БЕЗКРАЙНО ИЗРЕЧЕНИЕ.

  ПОСЛЕ СВОЯТА ЛЕПТА В НАПЪНИТЕ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО ДАДОХА И ЦИГАНИНА ВАНЮ КОСТОВ И МИСТЪРЪТ 10%,

  НАКРАЯ С БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА КРАВАРИТЕ СЕ ДОПУСНА ДА СЕ ЗАПАЗИ ЕДНА ЧАСТ ОТ ВПК И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ МУ , НО УСЛОВИЕТО БЕШЕ ДА СЕ ЛИКВИДИРА И УНИЩОЖИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА НАЙ-ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ИЗДЕЛИЯ КАТО ПТУРСОВЕ , СТРЕЛА -2 М , ИЗСТРЕЛИ ЗА ГРАДОВЕ , БОЕПРИПАСИ ЗА РЕБ И ДРУГИ И ДА ОСТАНЕ ПРОИЗВОДСТВОТО САМО НА ДЖЕПАНЕ ОЩЕ ОТ СЪВЕТСКО ВРЕМЕ С 30 И КУСУР ГОДИШНА ВЪЗРАСТ.

  И ТОВА КОЕТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ СЕ ПРОДАВА САМО СЪС СЪГЛАСИЕТО И СЪДЕЙСТВИЕТО НАА КРАВАРСКАТА ДЪРЖАВА И ЕСТЕСТВЕНО С ОТЧИТАНЕ НА ОГРОМНИТЕ ПРОЦЕНТИ ПЕЧАЛБА ЗА ТЯХ , А ЗА БЪЛГАРИЯ ОСТАВАТ ТРУХИЧКИ И МИЗЕРИИ.

  ТАКА .ЧЕ ТОВА Е СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ БИВШ БПК , РАБОТИЛНИЦА ЗА МИРАЛНО УСТАРЯЛИ ОРЪЖИЯ И ДЖЕПАНЕТА, НО ВЪРШЕЩИ РАБОТА НА АБОРИГЕНИТЕ И НА ОКЪРВАВЕНИТЕ ИЗЧАДИЯ НА КРЪВОЖАДНИТТЕ КРАВАРИ ЗА ГНУСНИТЕ ИМ МРЪСОТИИ ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ.

  И КАКВО ПРАВО ИМАШ ТИ ДА ОСПОРВАШ ЗАКОННОТО ПРАВОТО НА РУСИЯ ДА СИ ТЪРСИ ЛИЦЕНЗИОННИТЕ ПРАВА НАД ВСИЧКО ЩО СЕ ПРОИЗВЕЖДА ВСЕ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ.

  САМО НЕ РАЗТЯГАЙ ЛАКУНИ , ЧЕ ПРИМЕРНО ПУШКАЛАТА АРСЕНАЛ НЯМАТ НИШО , АМА НИШО ОБШО С РАЗЛИЧНИТЕ МОДЕЛИ НА КАЛАШНИКОВ КОПИЯ ЧИЕТО СА И ЧЕ ЕДНА ЧУПКА НА ПРИКЛАДА ИЛИ ПОЛУЛОЖАТА ГИ ПРАВИ НЕЩО ПРИНЦИПНО РАЗЛИЧНИ ОТ ОРИГИНАЛА.

  ЯСНО ЛИ ТИЕ ЛЕКЕ ДОЛНО КОЗЯШКО НЕКАДЪРНО БЕЗПОДОБНО ТЪПО И ДЕБИЛНО ?

 12. #12
  КОРЕКТОР 1 13 фев 2019, 15:02
   
  4
   
  0

  ЗА #10
  търкал

  ТЪПАНАРИНО БЕЗМОЗЪЧЕН ДЕБИЛЕН НЕКАДЪРЕН ,

  ЯВНО И ОЧЕВАДНО ,ЧЕ В КУХАТА ТИ ПРОСТА И ТЪПА КРАТУНА СЕ ТЪРКАЛЯТ САМО ТУПУЗИ И ГОВНА И ЛАЙНА ИДИОТЕ БЕЗМОЗЪЧЕН.

  КАКВА ЗАПЛАХА СА БЪЛГАРСКИТЕ ОРЪЖЕЙНИ ФИРМИ ЗА РУСИЯ , КАКВА КОНКУРЕНЦИЯ С НАШЕТО МИЖАВАО ДЖЕПАНЕ БРЕ СЕРСЕМИНО ЛАЙНЯН КОЗЯШКИ С НАШИТЕ ЖАЛКИ СНАРЯДИ И МИНИ ОТ ИЛЯДО ДЕВЕТСТЕН И БАЛКАНСКАТА ВОЙНА , С НУРС-ове С-5 И С-8 И ИЗСТРЕЛИ ЗА РПГ-7 ОТПРЕДИ 30-35 ГОДИНИ.

  ХОРАТА ИМАТ РАЗРАБОТКИ НА 100-тици СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НАС , А ТИ ГОВЕДО ТЪПО БЕЗМОЗЪЧНО СИ ТРЪГНАЛ ДА ПЛАШИШ ГАРГИТЕ.

  ПРОСТО РУСНАЦИТЕ СТОЯТ НАСТРАНИ , ГЛЕДАТ И СЕ КЕФЯТ КАК САМИ СЕ САМОУНИЩОЖАВАМЕ И СЕ САМОЛИКВИДИРАМЕ И ЩЕ НИ СЕ ПРИСМИВАТ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ.

  А ТИ КРЕТЕН НЕГРАМОТЕН ЗНАЕШ ЛИ ПОГОВОРКАТА ЗА ТОЗИ ДЕТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН ?

  САМО , ЧЕ РУСКИЯ ПОСЛЕДЕН СМЯХ ЩЕ Е КАТО ПРИСМЕХ ЗА ЖАЛКАТА И НИЩОЖНА КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ.

 13. #13
  Проф Александър Цанков 13 фев 2019, 15:19
   
  1
   
  4

  Отговор на коментар: #12

  КОРЕКТОР 2

  НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА МИРИЗЛИВАТА КРЕТЕН. ЯВНО БАЩА ТИ ТЕ Е ПРАВИЛ С ЛЪЖИЦА ,ЛАЙНО СЛАБОУМНО .

 14. #14
  KOREKTOR 1 13 фев 2019, 16:02
   
  2
   
  1

  ЗА #13

  АЙДЕ ЕБИ СИ МАЙКАТА ФАШИЗОИД.

  АЙДЕ ПЪТЯ КЪМ ГРОБИЩАТА ПРИ ФАШИСТКИТЕ МУМИИ И ДА ТЕ НЯМА .

  АЙДЕ МЪНА ГОВНЬО ВОНЛИВИЙ.

 15. #15
  До коректор (селски бек) 1 13 фев 2019, 17:20
   
  1
   
  3

  Успокой се бе момче, ще ти стане нещо. С този език ,дори и да има някой да подкрепя пияндурниците, ти ще го отвратиш. Все пак те насърчавам да пишеш. Колкото повече дебили като теб се изказват в полза на Путиновата кочина,толкова по малко се налага от противниците и да се изказват. :) :).

 16. #16
  търкал до Коректор-1 тъпанар. 13 фев 2019, 17:23
   
  1
   
  4

  Бългapия вeчe e нaй-гoлeмият изнocитeл нa opъжия oт Изтoчнa Eвpoпa зa Близĸия изтoĸ

  Aвтop: Mинa Cтoйчeвa
  14.09.2017 14:02:53 14.09.2017 14:04:40 Иĸoнoмиĸa Πpeглeди: 19685 Koмeнтapи (2)

  Изтoчниĸ: apxив EΠA
  FАСЕВООК
  ТWІТТЕR
  LіnkеdІn
  11 15
  Boeннитe ĸoнфлиĸти в Близĸия Изтoĸ пpинyдиxa милиoни гpaждaни нa дъpжaвитe oт peгиoнa дa нaпycнaт дoмoвeтe cи и дa ce oтпpaвят ĸъм Eвpoпa. Toвa oт cвoя cтpaнa ce пpeвъpнa в eдин oт ocнoвнитe пpoблeми нa члeнĸитe нa Eвpoпeйcĸия cъюз (EC) пpeз пocлeднитe гoдини.

  Πoглeднaтo oт дpyг ъгъл oбaчe изтoчнaтa чacт нa Cтapия ĸoнтинeнт мoжe дa бъдe възпpиeт и ĸaтo пeчeливши в eдин acпeĸт - тoзи нa изнoca нa opъжия.

  "Изнoчнoeвpoпeйcĸитe изнocитeли нa opъжиe oт гoдини ce възпoлзвaт oт cътpeceниятa в Близĸия изтoĸ", пишe Вlооmbеrg в cвoя пyблиĸaция.

  Oт мeдиятa пocoчвaт, чe пpoизвoдитeлитe в ceĸтopa в cтpaни, ĸaтo Бългapия и Чexия, ca oтчeли cepиoзeн cĸoĸ нa тъpceнeтo cлeд Apaбcĸaтa пpoлeт.

  "Ocвeн, чe пpoдaвaт нa cтpaнитe, ĸoитo aĸтивнo yчacтвaт в cблъcъцитe, ĸaтo Иpaĸ и Cayдитcĸa Apaбия, тe имaт cдeлĸи cъщo и cъc CAЩ и тpeти cтpaни в ĸoнфлиĸтитe", ce ĸaзвa в тeĸcтa.

  Cпopeд дaннитe нa Вlооmbеrg Бългapия e нe caмo cpeд вoдeщитe изнocитeли в индycтpиятa, нo oт тpeти пo гoлeминa пpeди двe гoдини ce e пpeвъpнaлa в пъpви cпopeд cтoйнocттa нa eĸcпopтa. Πo тoзи пoĸaзaтeл cтpaнaтa ни изпpeвapвa дpyги лидepи в eĸcпopтa нa opъжия oт Изтoчнa Eвpoпa, ĸaтo Чexия, Pyмъния, Cъpбия, Уĸpaйнa и Xъpвaтия.

  Oт гpaфиĸaтa ĸъм пyблиĸaциятa cтaвa яcнo, чe pъcтът y нac e пoвeчe oт двoeн. Taĸa aĸo пpeз 2014 гoдинa изнocът e възлизaл нa oĸoлo 400 милиoнa eвpo, тo ĸъм 2016 гoдинa тoй вeчe лeĸo e нaдxвъpлил 1 милиapд eвpo.


  Изтoчниĸ: Вlооmbеrg
  C тoчнocт eĸcпopтът нa бългapcĸи opъжия пpeз минaлaтa гoдинa, cпopeд дaннитe oт гoдишния дoĸлaд нa Meждyвeдoмcтвeнaтa ĸoмиcия зa eĸcпopтeн ĸoнтpoл и нepaзпpocтpaнeниe нa opъжия зa мacoвo yнищoжeниe, пyблиĸyвaн пpeди 2 ceдмици, ce изчиcлявa нa 1,013 милиapдa eвpo.


  Koлĸo cпeчeли Бългapия oт opъжeйния cи бизнec пpeз 2016-a?
  И ĸъдe пpoдaвaмe нaй-мнoгo
  Haй-гoлeмитe пapтньopи нa cтpaнaтa ни в тoвa oтнoшeниe cъщo нe ca изнeнaдвaщи - в тoп 3 влизaт Иpaĸ, Cayдитcĸa Apaбия и CAЩ. Cлeд тяx пo знaчeниe ca Aфгaниcтaн и Индия.

  "Pъcтът в пpoдaжбитe нa opъжия в Близĸия Изтoĸ cъвпaднa c paзpacтвaнeтo нa въopъжeнитe cблъcъци в peгиoнa", ĸoмeнтиpa Лyĸac Дoc Caнтoc, ĸoйтo e pъĸoвoдитeл нa eвpoпeйcĸaтa ĸoнcyлтaнтcĸa ĸoмпaния пo yпpaвлeниe нa pиcĸa ВМІ Rеѕеаrсh.

  "Дoĸaтo нaй-лoшoтo вeчe e зaд гъpбa ни, ĸoнфлиĸтитe нa ниcĸo нивo щe пpoдължaт oщe извecтнo вpeмe. Taĸa тъpceнeтo щe ocтaнe cpaвнитeлнo дoбpe пoдĸpeпeнo", дoпълвa тoй.

  B пyблиĸaциятa oбяcнявaт нa ĸaĸвo ce дължи yвeличeниeтo нa eĸcпopтa ĸoнĸpeтнo oт тoзи peгиoн. Kaтo бивши ĸoмyниcтичecĸи peпyблиĸи, дъpжaвитe oт Изтoчнa Eвpoпa ca ocтaнaли чacт oт вepиги зa дocтaвĸи oт вpeмeтo нa CCCP. A няĸoи oт ĸлиeнтитe нa Cъвeтcĸия cъюз ca били имeннo дъpжaви oт Близĸия Изтoĸ.

  Toвa e и пpичинaтa зa cĸoĸa c 8,4% нa eĸcпopтa мeждy 2012 и 2016 гoдинa, ĸoeтo e нaй-гoлeмият 5-гoдишeн pъcт oт 1990 гoдинa нacaм, изчиcлявaт oт Cтoĸxoлмcĸия инcтитyт зa изcлeдвaнe нa пpoблeмитe нa миpa.

  "Дoĸaтo изнocът нa opъжия имa мaлъĸ дял oт бpyтния вътpeшeн пpoдyĸт - eдвa 2% в Бългapия, ĸъдeтo пoĸaзaтeлят e нaй-гoлям oт cтpaнитe в peгиoнa, тoй cтимyлиpa pacтeжa нa фoнa нa нecигypнocттa пpeз пocлeднитe гoдини нa пaзapитe в Eвpoзoнaтa", пocoчвaт oщe oт Вlооmbеrg.

 17. #17
  търкал до Коректор-тъпанар 13 фев 2019, 17:30
   
  1
   
  5

  Да ти кажа и още нещо. Скоро бях в Самоков. Бългаеска оръжейна фирма там, ти ще си я намериш коя е. Щото си "умен", произвежда оръжие включително за САЩ. Жамърите,дано знаеш какво е това , които се произвеждат от българи се използват от охраната на президента и държавните ръководителина САЩ , Египент Пакистан, Канада... Производството на фирмата за страни от НАТО е за стотици милиони. А що се отнася за износа преди мухъл Имаме да вземаме милиарди от Ирак, Куба, Либия..и много други от които ще вземем на магарето средния.

 18. #18
  Ключйт за палатката 13 фев 2019, 17:46
   
  2
   
  0

  Ключът за палатката е в Бойюко Ноев и дупе-гащните му отношения с Гебрев.Бойюко и стар агент ва МИ-тата отпреди 1989г. Сага го активираха.

 19. #19
  до 18 13 фев 2019, 18:12
   
  0
   
  5

  Всеки , който работи за да защити България от руските фашисти е честен българин, патриот и родолюбец. Достоен наследник на Левски , Раковски и Стамболов.

 20. #20
  KOREKTOR 1 13 фев 2019, 20:12
   
  5
   
  0

  ЗА #16 И #17
  търкал

  ТЪПАНАРИНО БЕЗМОЗЪЧЕН ДЕБИЛЕН НЕКАДЪРЕН ,

  ЯВНО И ОЧЕВАДНО ,ЧЕ В КУХАТА ТИ ПРОСТА И ТЪПА КРАТУНА СЕ ТЪРКАЛЯТ САМО ТУПУЗИ И ГОВНА И ЛАЙНА ИДИОТЕ БЕЗМОЗЪЧЕН.

  ТОВА , КОЕТО СИ ИЗСРАЛ В ДВАТА СИ КОМЕНТАРА САМО ПОТВЪРЖДАВА И ДОКАЗВА ГРНИТЕ МИ НЯКОЛКО РЕДА.

  ЩОМ НЕ ТИ Е ЯСНО ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИЗНОСИТЕЛ НА ОРЪЖИЕ В ЦЯЛАТА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ЗМАЧИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ НАХАКА УМ И РАЗУМ В ПРАЗНАТА ТИ КУХА МАНЕРКА.

  ТО ХУЙ В ПРОДАЖНИЯ ТИ РАЗИБАН КОЗЯШКИ ГЪЗ МОГАТ ДА ТИ НАХАКАТ КОЗЯШКИГЕ АФРПКРАВАРИ , НО АКЪЛ В МАНЕРКАТА ТИ ......

  ТА ДА ТЕ ОТКРЕХНА ТЪПАНАРИНО

  СЛЕДИ МИ МИСЪЛТА И СИ ВОДИ ЗАПИСКИ , АКО МОЖЕШ ДА ПИШЕШ.

  КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ- ГОЛЕМИЯ ИЗНОСИТЕЛ НА ОРЪЖИЕ В ИЗГОЧНА ЕВРППА ПОРАДИ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПРОЧИНА.

  ТЯ Е , ЧЕ КОЛОНИЯТА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ВЕРНИЯ СЛУГИНАЖ НА КЪРВАВА КРЪВОЖАДНА КРАВАРИЯ И НАЙ-ПОСЛУШНИЯ И ПРОДАЖЕН ЛАКЕЙ НА КРАВАРИТЕ В ТЕХНИЯ НЕСПИРЕН УСТРЕМ ДА РАЗПАЛВАТ ПОВСЕМЕСТНИ КРЪВОПРОЛИТИЯ И ВОЙНИ КАТО СНАБДЯВАТ ГЛАВНО И ПРЕОБЛАДАВЩО С.БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ СВОИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ ОТРОЧЕТА И РОЖБИЧКИ ПРОЛИВАЩИ КРЪВТА ПО СВЕТА НА НЕВИННИ ДЕЦА , ЖЕНИ , СТАРЦИ , И БЕЗПОМОЩНИ БОЛНИ ЖОРА.

  ТИ ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ С ТОВА. , ЧЕ ТВОЯТА КОЛОНОАЛНА РОДИНА БЪЛГАРИЯ СЕ ЯВЯВА ОСНОВЕН И ГЛАВЕН ДОНОР НА ОРЪЖИЕ ЗА НАЙ-БЕЗЧОВЕЧНИТЕ И ОТВВРАТИТЕЛНИ ТЕРОРИСТИ СЪДИСТИ И ЧОВЕКОЯДЦИ ?

  ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ ТОВА БЕ ТВОЙТА МАМА ДА ЕБА ТЕРОРИСТКА ?

  А КОЛКОТО ЗО ТЕЗИ КОЛОСАЛНИ ПЕЧАЛБИ , КОИТО МИ ЦВЪКАШ , А КАЖИ МИ КЪДЕ СА ТЕЗИ МИЛИАРДИ И ЗА КАКВО СЕ ПОХАРЧИХА?

  НАЙ-ГОЛЯМ ПРОЦЕНГ Е ПРИ ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ КРАВАРИ.

  ППСЛЕ ПП ВВЕРИГАТА СА ИДОЛЪТ ТИ ТИКВОНОЙ.

  ПОСЛЕ СЕ НАРЕЖДАТ МАМИН СВИНЧО , ЦВЪЦКО И ВСИЧКАТА ГЕРБЕРСКА ШАЙКА И ТРОХИТЕ ОСТАВАТ ЗА ФИРМИТЕ , КАТО ТЕ ОТИВАТ ПЪК В ПРАВИЛНИТЕ ФИРМИ ЧРЕЗ ПОРЪЧКИ ЗА КАПИТАЛНИ РЕМОНТИ , РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ И Т .Н.

  ТОВА ТИ ГО ПИША КАТО ЖИВ СВИДЕТЕЛ ИМАЙКИ " ЩАСТИЕТО " ДА ИМАМ ПРИНОС МАКАР И МЪНИЧЪК ЗА ТЕЗИ " ГРАНДИОЗНИ " КЪРВАВИ ПЕЧАЛБИ.

  МОГА ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ ХОРАТА ПРОИЗЯЕЖДАЩИ ТОВА ОРЪЖИЕ НЕ СА ЗАБОГАТЯЛИ И НЕ СА ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ ОТ ТЕЗИ НЕБИВАЛИ ПЕЧАЛБИ.

  А КОЛКОТО ДО ФИРМА "САМЕЛ" В САМПМОВ , ТО ПА ГОЛЯМА ГОРДОСТ И ФИЛОСОФИЯ ДА КУПУВАШ ЕЛЕКТРОННИ ЕЛЕМЕНТИ И КОМПЛЕКТОВАЩИ ВЪЗЛИ ГОТОВИ ОТ ALIEXPRESS.COM И ДА ГИ ЛЕПИШ НА ПЛАТКИ.

  ГОШЯМА НАУКА , ГОЛЯМА ХАЙТЕКНИКА!!!

  ТИ ИМАШ ЮИ.СИ И НАЙ-МАЛКА ПРЕДСТАВА КАКВО СЪЗДАВАШЕ ВПК НА НРБ НЯКОГА ?

  ЕДВА ЛИ ?


  ЩОМ СЕ ГОРДЕЕШ СЪС СЕГАШНОТО ЖАЛКО ДЕРЕДЖЕ ДОСТОЙНО ЗА ПОСМЕШИЩЕ.

 21. #21
  Аз пак да попитам 13 фев 2019, 23:51
   
  1
   
  0

  А дали ще има Ф18 за Доброславци? Защото Ноев обеща навремето.

Напиши коментар

Задължителни полета*

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker